MiGame arvostelun kommentointi

20.10.2016
ASIAKKASPALVELU TÖKKII....


Itse sain tavaran mitä tilasin VIIHDEMAALTA, mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostui minkä vasta jälkikäteen huomasin oli VIIHDEMAAN asiakaspalvelu. Tekee mieli kysyä minkä takia sähköpostiin ei tahdota vastata? Minkä takia puhelinnumeron täytyy olla kallis eikä se pakosti edistä asiaa yhtään sen enempää jos siihen soittaa. Voin kokemuksesta paljastaa kun soitin. Mikä oli lopputulos? Odottaa kun tilattu tavara tulee perille. Toki asiaa voidaan aina hoitaa kuluttajaviraston/Pasilan kautta jos tavara ei tule perille eikä asiakaspalvelusta tahdota vastata.

Olen törmännyt muutamaan vastaavan tyyppiseen yritykseen Suomessa missä asiakaspalvelu on ollut vielä ala-arvoisempaa mitä VIIHDEMAALLA on. Ketä tällainen asiakaspalvelu hyödyttää jos moni ihminen valittaa siitä eikä mitään muutosta tapahdu?

En halua tuomita kyseisen yrityksen tapaa menestyä, mutta menestyäkseen täytyy asiakaspalvelun toimia. Tekee mieli kysyä kuinka moni ihminen haluaa teidän kanssa asioida uudestaan kun ette saa asiakaspalveluanne kuntoon?

Itse ainakin suosittelen omasta puolesta miettimään useamman kerran mikäli haluatte asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kannattaa varautua siihen jos hyvin menee niin saa rahansa tai tavaransa takaisin, mutta huonossa tapauksessa rahojaan voi joutua odottamaan pidemmänkin aikaa (tekemällä jopa rikosilmoitus kunnes rahansa saa).

Toki ne ihmiset joilla on luottokortti niin sitä olisi parempi yleensäkin käyttää mikäli rahojaan haluaa saada takaisin. Normaalissa tilinsiirrossa voi sanoa hyvästit rahoilleen tai niitä voi joutua odottamaan pidemmän aikaa jos saa takaisin. Tämä pätee erityisesti tilattaessa ulkomailta.


5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu