GoFitness arvostelun kommentointi

8.12.2017
Tuote vastasi kuvausta, toimituksessa ongelmia


Tilasin GoFitness verkkokaupasta Megatec half rackin ja yläosat/alataljan. Itse tuote tuli sovittuun aikaan ja vastasi verkkokaupan kuvausta. Valitettavasti yksi osa puuttui toimituksesta. Puuttuvan osan saaminen kesti n. 5 viikkoa. Oltuani yhteydessä asiakaspalveluun sain ensin väärää tietoa, että osa olisi jo tilattu. Kun kyselin tilannetta viikon kuluttua, ei kuitenkaan tiedetty edes mikä osa puuttuisi. Tästä eteenpäin asiakaspalvelu vastasi kyllä hyvin ripeästi tiedusteluihini.Kuitenkaan tuote ei lähtenyt rahdin mukana Suomeen tästä parin viikon kuluttua kuten oli infottu. Samoin tuotteen piti lähteä gofitnessiltä viikkoa myöhemmin, mutta paketin seurantatietojen perusteella toimitus viivästyi vielä 4. kerran viikolla. Sain hieman hyvitystä viivytyksestä kun pyysin. Kehityskohteena toivoisin kuitenkin realistista tietoa puutteellisen lähetyksen täydennyksestä ja ripeämpää korvaavan osan toimitusta. Muuten itse kaupanteko toimi kätevästi ja tuote oli sitä mitä pitikin.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


TruDat
11.9.2018 14:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Täytyy kompata Jamppaa. Olen tilannut heiltä useamman kerran (laatutavaraahan heillä on myynnissä) ja joka kerta toimitus on joko yskinyt tai viivästynyt pahasti. Ja toimitushan on oikeastaan ainoa asia, mitä tuo firma tekee, joten olisi syytä skarpata.

Sama kokemus myös asiakaspalvelusta, eli ensin sanotaan yhtä ja myöhemmin toista. Ilmeisesti tarkoituksella pelataan aikaa tällä tavalla kusettamalla.
Jeps
14.1.2019 16:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin tuolta kahvakuulan, tuotteen kuvauksessa luvattiin 14 vuorokauden ilmainen palautus. Päätinkin ensin tuotteen saapumista viitisen viikkoa odoteltuani palauttaa kuulan (käyttämättömänä ja paketista avaamattomana).

Olin yhteydessä asiakaspalveluun, joka sanoi palautuksen onnistuvan mainiosti ja rahojen tulevan tililleni. Nyt olen jo muutamaan kertaan kysellyt rahojeni perään - väittävät tilisiirron tapahtuneen viikko sitten, mutta rahoja ei näy. Soitin asiakaspalveluun ja lupasivat vielä selvitellä asiaa.

Kohta lähtee asia eteenpäin, kusetukselta vaikuttaa ja vahvasti. En voi suositella.
Not häpi
15.1.2019 10:57
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Toimitus pelasi hyvin ja nopeasti, mutta palautus/vaihto ei sitten onnistukkaan yli 100e hupparille, kun kuulemma poistotuote.

Tätä ei vaan kerrottu tuotesivulla, jossa sen sijaan luki "ilmainen palautus" ja "14 päivän palautusoikeus".

Olisi pitänyt etusivun flash-slideshowsta moinen maininta osata käydä bongaamassa / odottaa että kyseinen slide tulee kohdalle.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki GoFitness arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu