Supersaver.fi arvostelun kommentointi

8.1.2018
Kokemuksemme Supersaverista


Ostimme viime kesänä lentoliput Jenkkeihin Supersaverilta. Kaikki vaikutti hyvältä, mutta parin kuukauden päästä lentoyhtiö perui yhden lentomme. Asiasta kehotettiin olemaan yhteydessä matkatoimistoon eli Supersaverille. Näin teimmekin. Nettisivuilla annettu puhelinnumero ajoittain toimi, ajoittain ei, ja tämä herätti ensimmäisen kerran huolta. Pääsimme läpi asiakaspalveluun ja intialaisittain englantia puhuva henkilö asioi kanssamme oikein ystävällisesti. Hän lupasi reitittää meidät uudelleen - pitäisi vain odottaa lentoyhtiön vahvistusta. Asian luvattiin olevan selvä 3vrk kuluessa. Vuorokaudet kuluivat mutta vahvistusta ei kuulunut. Uusi soitto Supersaverille jossa jälleen vastattiin ystävällisesti ja asia luvattiin hoitaa saman päivän aikana. Deadline meni umpeen, edelleenkään ei kuulunut mitään. Aloimme olla epätoivoisia - saadaanko asiaa hoidettua vai olemmeko heittäneet rahamme "kankkulan kaivoon"? Lopulta soitimme suoraan lentoyhtiöön joka saman tien hoiti asian ilman lisäkuluja. Helpotuksemme oli suuri. KUNNES pari viikkoa ennen lähtöä selvisi, että vaikka olimme varausta tehdessämme antaneet lastemme iät, oli vanhimmalle lapsellemme tehty lastenlippu, vaikka hän oli todellisuudessa ko. lentoyhtiön sääntöjen mukaisesti aikuinen. Olimme asiasta ensin yhteydessä lentoyhtiöön, joka sanoi että virhe on Supersaverin ja heidän tulee asia korjata. Jälleen yhteydenotto Supersaveriin ja pyyntö korjata asia. Edellisen kokemuksen jälkeen emme kuitenkaan jääneet odottamaan asian etenemistä, vaan päätimme olla uudelleen yhteydessä suoraan lentoyhtiöön. Asia saatiinkin heti puhelun aikana korjattua. En tiedä, odottelisimmeko vieläkin, jos emme olisi suoraan järjestäneet asiaa lentoyhtiön kanssa. Pääsimme lopulta onnellisesti reissuun ja reissusta kotiin. Kokemuksemme pohjalta emme voi suositella Supersaveria, vaan ostamme jatkossa lennot suoraan lentoyhtiöltä. Jos kaikki menee suunnitellusti, ei varmaankaan ole ongelmia Supersaverinkaan kanssa, mutta muutoksiin reagointi ei tuntunut heiltä onnistuvan.

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Annika Eskola
5.3.2018 15:01
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Reititettäessä lennot jatkolentoineen yhden toimijan kautta esim. tässä Supersaver, velvoittaa heitä valmismatkalaki. Älkää jättäkö asiaa tähän. Matkanjärjestäjällä on velvollisuuksia, jotka suojelevat matkantilaajaa.
Elina Kostiainen
16.3.2019 14:38
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Meillä kävi lasten lippujen kanssa täsmälleen samoin. Me vaan huomasimme asian vasta lähtöselvityksessä, joten tiukkaa teki ehtiä lennolle. Supersaver ei kyennyt tilannetta korjaamaan vaikka se heidän virheensä olikin. Qatar airways sen sijaan teki kaikkensa, jotta ehdimme lennolle. Supersaverin ongelma yleisesti lentoyhtiöillä tiedossa, kuten myös supersaverilla. Tulee mieleen, että tarkoituksella myyvät vääriä lippuja, jotta hakutuloksissa pääsevät halvimman pallille.

Supersaverilta luvattiin korvata erotus jonka lentokentällä maksoimme, mutta ei ole hyvitystä vielä kolmen kuukauden kuluttuakaan kuulunut.

Ei siis enää lippuja Suprsaverin kautta!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu