Supersaver.fi arvostelun kommentointi

3.5.2019
Mahdoton asioida!


Kun asioi Supersaverin kanssa, ei voi olla varma, minkä aputoiminimen tai yrityksen kanssa on tekemisissä. Lipusta maksoin SRG Oylle, mutta sen jälkeen en tiedä, kenen kanssa olen asioinut tai kenen kanssa pitäisi asioida.

Turkish Airlines muutti omin päin paluulentoni - oman käsityksensä mukaan täysin ennakoimattoman (!!!) suuren lentokenttämuuton takia Istanbulissa huhtikuun alussa (2019). Lentoyhtiö ilmoitti kysyttäessä, että hae rahasi matkanjärjestäjältä, kun olet siltä lennotkin ostanut. Lentoyhtiö muuttaa paluulennon asiakkaalle mahdottomaksi ja neuvoo hakemaan korvausta matkanjärjestäjältä. Tuo kertoo paljon Turkish Ailines - lentoyhtiöstä.

Minun oli pakko peruuttaa meno-paluu-lento ja etsiä tilalle uudet lennot vain 4 päivää ennen lähtöä. Matkanjärjestäjällä ei ollut palvelua suomeksi. Puhelu ohjautui epäselvästi englantia puhuvalle henkilölle. Keskustelusta ei tullut mitään. Soitin uudestaan toiselle henkilölle. Hän ymmärsi, sain matkan peruutetuksi ja lupauksen hyvityksestä. Sain sähköpostiin viestin, jossa ilmoitettiin hyvityksen maksusta 2-3 viikon sisällä.

Mitään hyvitystä ei ole tullut 37 päivän sisällä, kun tätä nyt kiroitan. Kun otan yhteyttä matkatoimistoon, tulee automaattivastauksena: "Käsittelemme asiasi tiettyyn x.x.xxxx mennessä". Ei muuta. Ei rahanpalautusta tilille.

Aloin selvitellä, minne lähettämäni sähköpostit ohjautuvat. Ilmeni että ne menevät Kreikkaan! Olen maksanut matkan Oy SRG Finland Ab:lle, mutta minun pitää asioida kreikkalaisten kanssa. Kalliiksihan se tulee. Onko tarkoitus vain väsyttää asiakas loppuun ja pitää rahat itsellä? Tunnen itseni kuluttajana täysin suojattomaksi!


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu