Eläinlääkäriasema Kirsu arvostelun kommentointi

27.12.2020
Vakavaa vaivaa ei tunnistettu, aikaa tuhlaantui turhaan


Vein ruokahalunsa äkillisesti menettäneen kissan Vantaan Korsossa sijaitsevaan Eläinlääkäriasema Kirsuun. Syömättömyyden syytä ei veri- ja virtsanäytteistä löytynyt, joten arviona oli ohimenevä infektio ja kotihoito. Tosiasiassa myöhemmin selvisi, että kissan tila oli huomattavasti tätä vakavampi. Olisinpa vienyt sen tutkittavaksi jonnekin muualle.

Käynnillä ei ollenkaan kerrottu, mitä muuta oireilun taustalla voisi olla eikä siitä, mitä lisätutkimuksia nyt tai tilanteen edetessä olisi vaihtoehtona. Ainoa ehdotus jatkotoimista oli ruokahalua lisäävä lääkitys, jota kenties kokeiltaisiin seuraavaksi.

Minua pyydettiin jättämään seuraavana päivänä soittopyyntö jos ruoka ei vieläkään maittaisi. Jäin odottamaan soittoa. Vasta puhelussa Kirsusta ehdotettiin ultraäänitutkimusta, jota varten täytyisi mennä paremmin varustellulle klinikalle. Miksei tästä alustavasti mainittu jo käynnin yhteydessä, jotta olisin voinut varautua viemään kissan nopeammin tarkempiin tutkimuksiin?

Asiat olisivat edenneet huomattavasti sujuvammin mikäli olisin ollut jatkokysymyksistä suoraan yhteydessä toiseen klinikkaan eikä olisi tarvinnut odotella yhteyden saamista Kirsuun. Harmittaa, että kokonaiskuva tilanteesta ja käsillä olevista mahdollisuuksista jäi hyvin epäselväksi, ja sen takia luotin liikaa kotihoitoneuvoihin kun en muusta tiennyt. Aikaa tuhlaantui aivan turhaan. Tulee vaikutelma, että asiakkaat yritetään pitää liiankin pitkään Kirsun varassa vaikka olisi syytä ohjata potilas muualle.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Eläinlääkäriasema Kirsu arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu