Jimm\'s PC-Store arvostelun kommentointi

29.4.2021
Kusettavat ja varastavat takuuasioissa!


Itseltäni varastivat yli 80€! Palautin näytön missä pikselivikaa, he väittivät että pikselivikaa ei ole ja lisäksi keksivät syitä millä ei tarvitse maksaa täyttä hintaa takaisin. Itseltäni väittivät että styroksi puuttuu pakkauksesta ja hyvittävät vain 80% summasta. Noh, ostin saman näytön muualta ja 100% rahanpalautuksen toivossa lähetin siitä styroksin sinne perään. Sen jälkeen sanoivat että hyvittävät vain 80%, koska tuote ollut käytössä yli 24 tuntia. Muita vastaavia kokemuksia on vaikka kuinka paljon!

Varkaita ja huijareita ovat! Kiertäkää kaukaa!

Ja he siis ihan kirkkain silmin väittivät että pikselivikaa ei ole ja tuote ei nyt ole uutta vastaavassa kunnossa, kun sitä on käytetty yli 24h. Myyvät siis todellakin palautettuja pikselivikaisia näyttöjä uutta vastaavina jos niitä on käytetty alle 24h?

Sen lisäksi että varastavat niin huijaavat asikkaitaan, en suosittele kenellekkään!

Ei kannata tilata täältä mitään, käykää liikkeissä paikanpäällä ostamassa jotta takuuasiat hoituvat paremmin ja kusetuksen välttäminen helpompaa. Noista ainakin itselläni on hyviä kokemuksia: verkkokauppa.com, gigantti, power.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tero Toivonen
19.5.2021 18:22
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Erittäin huonoja omia kokemuksia myös Jimm PC:stä. Ostin heiltä kiintolevyn joka hajosi kolmessa päivässä. Eivät suostuneet korvaamaan koska löysivät muka "iskun jälkiä" levystä. Jäljet eivät olleet aiheutamiani ja levy myytiin minuelle ilman suojaavaa paketointia, niin varmasti tiesivät asiasta. Hain levyn takaisin koska kehtasivat vielä vaatia rahaa sen turvallisesta tuhoamsisesta yms. Tarkistin levyn sarjanumerolla tiedot suoraan valmistajan tietokannasta jolloin todellinen syy selvisi korvausasiaan. Levy myytiin 5 vuoden takuulla, mutta todellisuudessa sillä ei ollut kyseistä takuuta. Siksi eivät levyä korvanneet. !!! Välttäkää ehdottomasti !!!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Jimm\'s PC-Store arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu