Kauneushoitola Denova arvostelun kommentointi

5.7.2023
Surkea työnjälki ja työtekniikka.


KIERTÄKÄÄ KAUKAA JA VALITTAKAA OFFERILLE!

Olin tänään offerilla-lahjakortin avulla brassisokeroinnissa. Aivan kamala ja kivulias kokemus. Mulla on sokeroinnista kokemusta yli 2 vuotta, joten tiedän tekniikan erinomaisesti. Samaa tekniikkaa käytetään soikeroitavasta alueesta riippumatta.

Natalja, joka mulle hoidon teki skippasi esipuhdistuksen. Laittoi suoraan talkkia ja alkoi repiä karvoja iho mukanaan. Samasta kohdasta saatettiin ottaa pahimmillaan yli 5 kertaa ennen kuin siirryttiin seuraavaan kohtaan. Oikealla tekniikalla tehtynä hänen olisi kuulunut levittää sokerointivaha laajalle alueelle ja sitten vetää pois. Kun huomautin siitä hänelle, hän vain katsoi minua kiukkuisesti ja sanoi, että olen tehnyt tätä 20 vuotta ja tiedän kuinka tehdä. Mun myöskin piti venyttää lantion kohdasta ihoa hänelle, jotta hän sai revittyä karvoja pois. Missään muussa hoitolassa ei ikinä ole joutunut tekemään niin. Myös jälkipuhdistus jätettiin kokonaan välistä ja ilman puhdistusta laitettiin vain rasva päälle. Se olikin sitten siinä.

Hintaan kuului myös kainalot, mutta skippasin kyseisen hoidon. Sääli, että tämä yritys tekee hoitoja vain rahsta eikä rakkaudesta alaan. Sen kyllä huomaa.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kauneushoitola Denova arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu