Mobiilitukku.fi arvostelun kommentointi

15.10.2013
Tuotteen palauttaminen vaikeaa


Mobiilitukku ei tunnu olevan tietoinen Kuluttajansuojalain etämyyntiä säätelevistä pykälöistä. Lain mukaan nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus eikä palautusta tarvitse perustella. Mobiilitukulla ei ole mitään palautussysteemiä kuten normaaleilla verkkokaupoilla. Toisin sanoen palautuksen postimaksu pitää itse maksaa vaikka lain mukaan se kuuluu myyjän maksettavaksi. Mobiilitukun edustaja lupasi asiaa kysyttyäni maksaa myös postimaksun tuotteen hinnan palautuksen yhteydessä. Näin ei tapahtunut. Sähköpostiviestiin ei reagoitu. Palauttamismenettely vaati useiden sähköpostien lähettämistä ja kesti kauan. Tuntui, että tarkoituksena oli saada minut luopumaan aikeista palauttaa tuote, johon en ollut tyytyväinen. Yrityksen toiminta vaikutti todella amatöörimäiseltä.


10 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Maarit
12.12.2013 10:09
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Hei Juha! Itse tilasin kolme kuorta lumia 800 puhelimelle, joista yhden jouduin palauttamaan. Minulle ainakin palautus oli helppo ja sähköpostilla kysymyksiini vastattiin samana päivänä. Muista en tiedä, mutta itselläni oikein hyvät kokemukset! :)Ja itse en joutunut maksamaan postimaksuja, ainakin nyt oli itellan kanssa palautussopimus.
Jari-savo
4.5.2015 6:52
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ostavat tuotteet osin sunsky-online kiinasta, hinnat ovat vaan 10 - kertaisia !
Mika - Punkaharju
2.7.2015 17:07
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Jari-Savo, näihän se yrityksillä pitääkin mennä. Ostetaan halvemmalla ja myydään kalliimmmalla :D Ostappa ensin kamaa, sitten maksa varastovuokra, alv, palkat ja muu markkinointi jne kulut niin siinäpä se ero vähenee. Itse tilaan kanssa osan suoraan e-baysta, mutta on suomesta tilaamisessa omat etunsa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Mobiilitukku.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu