Duck\'s Tattoo & Piercing arvostelun kommentointi

28.1.2014
huhhhu..


Joo enpä itsekkään taida enää kyseiseen liikkeeseen astua pikkuvarpaallanikaan, heille kun ei näytä asiakkaat merkkaavan yhtään mitään vaikka niitten palkat maksetaankin..tosiaan kävin kesällä ottamassa tossa liikkeessä tatuoinnin tohon korvantaakse ja jo sillä hetkellä kun käytiin sitä aikaa varaamassa oli palvelu ihan perseellään, huomasi heti ettei tatuoija olisi halunnut tehdä koko tatuointia ja paikka vielä lisäsi hänen innostusta. Itse tatuoiminen sujui perjaatteessa ihan hyvin entiedä miten hyvin oli valmistellut ton tilanteen ja niin pois päin, töykeeltä vaikutti tossakin jo kyllä. Nyt jälkeenpäin oli vikatikki kun tatskassa vielä takuuta jäljellä ja soitin sinne ja sanoin et on väriä jonkun verran lähtenyt ja pyysivät tulla näyttämään sinne ja että sovitaan sitten korjausaika. Kävin sitä sitten siellä liikkeessä näyttämässä ja sillon oli tosi hyvä ja lämmin vastaanotto ja tuli semmonen tunne että oltiin oikeesti tervetulleita sinne, aikasemmin kun ei ollut tota tullut tosiaan. No siitä sit lähdettiin hyvillä mielin pois ja sillon kun oli sovittu korjausaika niin mentiin liikkeeseen ja oltiin siellä jo 20 min ennen sovittua/varattua aikaa. Mentiin ovesta sisään ja odotettiin siinä hetki..kolme tatuoijaa ja yksi lävistäjä oli paikalla ja kaikki vaa vilkuili meitä päin eikä kukaan sanonut meille sanaakaan kun tultiin tai kysynyt mitään?? Istuttiin sit oottamaan et ehkä viimestään sillon kun mun aika on niin joku sanookin jotain..Meidän jälkeen tulleet otettiin iha erilailla vastaan kaikille huudettiin moi heti ja kysyttiin mitä ovat vailla?vaikka heillä olikin hommat kesken ihmetytti toi touhu tossa kohti jo sen verran että meinattiin jo lähteä pois..loppujen lopuks 20 min ohi mun ajan tuli lävistäjä kysymään että voiko auttaa kun oltiin tosiaan siinä n.40min istuttu? Ja tatskaaja jonka piti vaan korjata toi mun tatuointi teki jollekkin toiselle vielä leimaa ja sanoi sitten kun selvis että mun aika oli että hän oli unohtanut koko hommanh


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


moii
28.1.2014 16:20
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, )
Jatkuu siis vielä ei vaan kaikki mahtunut tohon kirjotuskenttään...eli hänellä oli siis toinen leima vielä kesken ja sanoi unohtaneensa koko korjausjutun kokonaan? Katsottuaan papereita edessään (oli korkeintaan 5???) Huomasi että se olikin siellä ihan viimeisenä jonka jälkeen selitys muuttuikin että hän oli arvioinut ajan väärin tossa nykyisessä tatuoinnissa...että siihen menisikin vielä kauemmin kun mitä hän oli suunnitellut. Kävin näyttämässä tätä mun pientä tatuointia ja hän siinä sitten ihan pokkana kysyi että pääsenkö myöhemmin uudelleen saman päivän aikana :Dd loppujenlopuksi siinä sitten pienen "keskustelun" jälkeen hän pyysi toista tatuoijaa josko hän voisi tämän korjata ja niinhän siinä sitten kävi että se toinen tatuoija korjas tämän ja sieltä kun ulos päästiin niin eipä varmasti enää ikinä olla takasin menossa. Oli sen verran töykeetä ja huonoa asiakaspalvelua ettei oikein edes tiiä mitä sanoa..olin vielä varannut aikaa että olisin varannut mahdollisesti lisäaikoja tuolta ja olisin siis ottanut lisää tatuointeja, no ei kai auta kun ettiä ammattitaitoisempi paikka jossa asiakkaita kohdellaan niinkuin niitä kuuluukin...enpä kenellekkään tuota paikkaa menisi suosittelemaan..
hyvin tyytyväinen
14.10.2014 13:51
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, )
Ymmärrän että vihastuttaa kun tatuoija unohtaa aikasi, mutta he ovat myös ihmmisä!
Et varmaan ajatellut että voit itse sanoa hei kun astuit liikkeeseen, tai kysyä apua etkä vain itsua siinä tumput suorina?
Itse olen hyvin tyytyväinen kaikkiin tatuoihin mitä olen Ducksista ottanut ja tykkään hankilökunnasta tosi paljon.
Ehkä kaikilla sattui olemaan huono päivä..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Duck\'s Tattoo & Piercing arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu