Kategoriat / Deittipalvelut

Kotisataman deitti

(0.8): 1 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Tervetuloa kristilliseen deittipalveluun!" 


Kirjoita arvostelu!


deitti.kotisatama.net

 
10.6.2016
Hieman huolissaan palvelun kristillisyydestä.


Sinällään loistavaa että kristityille on kohtaamispaikka ja siitä omistajalle pisteet. Kuitenkin hieman huolissaan palvelun ylläpidosta. Ylläpito puuttuu voimakkaasti esim seksuaaliseen materiaaliin ym ja se on mielestäni hyvä. Kuitenkin palvelussa on jäseniä jonka ajatukset ovat hyvin rasistisia ja uskaltaisin sanoa äärioikeistolaisia ja monesti kyseiset henkilöt postaavat että esimerkiksi kaikki muslimit ovat tietynlaisia ja lisäävät hyvinkin arveluttavaa materiaalia palvelun blogiin ja omille sivuilleen ja ylläpito on tämän sallinut. Samaan aikaan ylläpidon jäsen on myös ottanut vahvasti kantaa yksityishenkilönä maahanmuuttajiin ja etenkin miehiin millaisia he ovat.. eli mielesäni hieman ongelmallinen yhtälö jos sallitaan vihapuhe ja yleistykset ja rasismi vähemmistöjä kohtaan, koska kyseessä on kristillinen sivusto. Itse näen ennakkoluulot ja vihapuheen jopa haitallisempana kuin seksuaalisen materiaalin vaikka en kumpaakaan hyväksy. Rasismi ja viha kuitenkin kohdistuu ihmisiin jotka elävät joukossamme ja mitäs rasismi muuta olisi kuin kiusaamista, eli hyväksyisitkö itse esimerkiksi työpaikka kiusaamisen tai koulukiusaamisen? Maahanmuuttoon pitää ja tulee suhtautua rakentavasti ja toki välillä myös kriittisesti mutta rasismi ei koskaan ole hyväksyttävää ja etenkään sellaisen materiaalin levittäminen tai levittämisen hyväksyminen ja etenkään kristityiltä. Puolison etsintä toki palvelussa pitäisi olla se pääasia koska deitistä on kyse ja monen tiedän palvelusta puolisonitselleen löytäneen. Kristittyjä on palvelussa laidasta laitaan, eli liberaaleja ja vanhoillisia. Myös eri suuntaukset edustettuna eli hyvin laaja kirjo kristittyjä ja toki joukossa on myös ei uskovia eli hyvä miettiä millaista ihmistä ja millaisin arvoin etsii.

24 / 24 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
10.7.2013
Ylläpito tirkistelee


Olin jäsenenä useamman vuoden, mutta ylläpito potki minut pois käytettyäni yksityisessä chatissa ilmaisuaja " maskuliininen ja seksikäs mm." Pitivät näitä ilmaisuja liian rohkeina sivustolle.

Eli tämä tarkoittaa sitä että ylläpito tirkistelee yksityisiä chat-viestejä ja myös yksityisiä viestejä käyttäjiltä. Lieneekö tämä edes lainmukaista, en tiedä ? En voi suositella kenellekään tervejärkiselle.

16 / 26 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Kotisataman deitti