Kategoriat / Matkustus / Lentoyhtiöt

Finnair

Keskiarvo: (2.0): 2 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Finnairin reittiverkko ulottuu ulkomailla aikataulukaudesta riippuen noin 50 kohteeseen. Yhtiön kaukaisimmat reittikohteet ovat New York ja Miami (talvikaudella) Pohjois-Amerikassa sekä Singapore, Bangkok ja Hongkong Aasiassa. Tokioon ja Beijingiin lennetään välilaskutta Siperian yli. Vuoden 2005 uudet kohteet ovat Venetsia ja Kanton." 


Kirjoita arvostelu!


www.finnair.fi

 
9.7.2017
Lippujen hintojen ilmoittaminen


Finnair ei tiedota kuluttajasuojalain mukaisesti lippujen hinnoista kuten tulee. Puute koskee lähinnä lisäpalvelujen ostamista, joista istuinpaikan ostaminen on pakollinen.

Finnairin Lisäpalveluhinnastossa ilmoitetaan esim. Eurooppa-lentoihin liittyvistä istuinpaikkojen hinnoista tapaan 6-12€. Kuinka moni tiesi, ilman kysymättä tätä Finnairilta, että 12€ on aikuisten istuinpaikan ja 6€ lasten istuinpaikan hinta? Kun ilmoitetaan välinä tapaan 6-12€, tarkoittaa tämä yleensä sitä, että hinta voi olla mitä vain tuolta ilmoitetulta hintaväliltä. Koska hintaa ei kerrota täsmällisesti, ei ostaja voi arvioida hintojen vertailemiseksi todellista lipun hintaa ollenkaan. Eri lipunmyyjä myy istuinpaikan koneeseen eri hinnoilla.

Kuluttajssuojalain mukaan Suomessa toimivan palveluntuottajan tulee ilmoittaa täsmällisesti kaikista palvelun hinnoista, jotta osataja tietää mitä tuote todellisuudessa maksaa.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Finnair