Kategoriat / Web Hosting

Oulanka Network Corporation

Keskiarvo: (1.8): 2 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Oulanka Network Corporation on suomalainen, vuonna 2001 Floridassa toimintansa aloittanut domain nimien rekisteröintiin ja web-hotellipalveluihin erikoistunut yritys." 


Kirjoita arvostelu!


www.oulanka.com

 
6.4.2019
Hyviäkin kokemuksia on


Olen käyttänyt tätä palvelua noin kolme vuotta erään yhdistyksen kotisivujen alustana. Toiminta on ollut moitteetonta ja hinnoittelu edullista. Asiakaspalvelu on myös ollut hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Yhdistyksemme ei käytä sähköpostiominaisuutta ollenkaan, joten sitä en osaa kommentoida. Ilmeisesti aikaisempi kritiikki on pääosin kohdistunut siihen. Jonkinmoisena tietoturvariskinä pidän sitä, että tiedostojen siirto palvelimelle tapahtuu ainoastaan suojaamatonta FTP-protokollaa käyttäen. Suojattua vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Tämä pudottaa yhden tähden pois. Yhdistyksemme käyttötarkoitukset huomoiden neljä tähteä!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.9.2018
Palvelin lakkasi toimimasta


Asiakaspalvelu on luokatonta

Suunnittelin Domain-palvelimen siirtoa suomalaiselle palvelimelle ja kysyin vaihtoavainta - maksetun ajan jälkeen. Mainitsin samalla noista edellä olevista ongelmista SLL-salauksen osalta Outlookissa.

No Risto sai herneen nenäänsä ja katkaisi palvelimen käytön kesken sopimuskauden. Sähköposti ei sitten toiminut ennen kuin sain siirrettyä suomalaiselle palelimelle- ja nyt alkaa tulla firmalle maksukehotuksia? Kun harjoitan asianajotoimintaa, katkaisu voi aiheuttaa todella suuria vahinkoja. Kysyin yhteystietoja mihin laitan reklamaatiota ja korvausvaatimuksia. Risto vastasi että oikeus ratkaisee eikä ilmoittanut yhteystietoja ja lopetti kommunikaation (kuin lapsi).

Harkitsen oikeustoimia. Kun Oulanka corp. on Yhdysvalloissa, en viitsisi muutaman dollarin takia yksin nostaa kannetta. Jos joku muukin haluaisi riidellä asiasta ja on kattava oikeusturvavakuutus, olisin halukas neuvottelemaan Oulangan kanssa, jos sen yhteystiedot saadaan jostain.

Asiakaspalvelu on alta arvosteluasteikon. Palvelin toimi muuten hyvin, mutta SLL- salaus aiheutti jostain syystä ongelman, että joka sähköpostissa piti erikseen hyväksyä salausongelma.

En suosittele, paitsi varauksin jos asiakaspalvelija Risto ei ole enää vastuussa Suomen toiminnasta (palvelin toimi pääosin hyvin).

Timo Martikainen Varatuomari Lakiasiaintoimisto Timo Martikainen VT@timomartikainen.fi


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.1.2015
Ala-arvoinen asiakaspalvelu ja mielivaltaista toimintaa


Tilasin pienyritykselleni webhotellin ja rekisteröin domain-nimen Oulangalta.

Sähköpostien kanssa ilmeni yhteysongelmia, ja olin yhteydessä asiakaspalveluun. Sävy muuttui nopeasti alentuvaksi: en vaan osaa käyttää sähköpostiani ja sähköohjelmani on heidän mielestään huono, näistä ongelmat johtuvat.

Saamani vastaukset olivat tätä tasoa (suora copy-paste sähköpostista):

"Hei,

Koksa mac ja mail, niin sinulla tulee aivan varmasti olemaan ongelmia sen kanssa. Voin sanoa sen kokemuksesta, koska millään muulla sähköpostiohjelmalla ei ole vastaavia ongelmia. Se on yhdellä sanalla sanottavissa: huono

Toisaalta sinun tulee osata itse laittaa koneeseesi oikeat asetukset. Ne ovat olleen väärin. Samoin salasana.

Jos et osaa käyttää sähköpostia omassa koneessasi, niin käytä Webmailia."

He eivät myöskään saaneet sähköpostiohjelmani asetuksista lähettämiäni kuvakaappauksia sähköpostissaan auki, vaikka lähettämieni kuvien kanssa ei ole kellään muulla ollut ongelmaa ja testasin samojen kuvien lähettämisen pc-käyttäjä kaverille. Tähänkin ongelmaan syy oli heidän mukaansa minun. Vastaus kysymyksiini kuului:

"Opettele nyt ensin laittamaan ne kuvakaappaukset."

Tässä vaiheessa alkoi tosissaan risoa, ja kritisoin heitä epäkohteliaasta ja epäasiallisesta asiakaspalvelusta.

Yhteysongelman selvitin itse, koska palveluntarjoaja lakkasi vastaamasta viesteihin. Yhteysohjelma johtui palvelimen virheellisestä varmenteesta, jolloin sähköpostiohjelmani aikakatkaisi yhteyttä ilmeisesti tietoturvasyistä. Tähän auttoi SSL:n poistaminen käytöstä sekä käsky ohjelmalle luottaa aina kyseiseen virheelliseen varmenteeseen.

Lähetin heille löytämäni ratkaisun, jotta he voivat neuvoa muita mac-käyttäjä - asiakkaitaan samassa ongelmassa. Kritisoin myös heidän asennettaan asiakaspalvelussa. Vastauksena tuli vaatimus siirtää välittömästi domainini, sekä erään yhdistyksen domain (hoidan ko. yhdistyksen asioita, mutta kyseessä on eri sopimusasiakas) heiltä pois, perusteluna "asiakkaan taholta tapahtuva häirintä".

En missään vaiheessa ollut saanut nähtäväksi palvelusopimusta tai -ehtoja, eikä niitä ole heidän kotisivuillaan. Kerroin suostuvani sopimuksen purkuun, mikäli jo suoritetut palvelumaksut palautetaan käyttämättä jäävältä ajalta, ja saan 5 arkipäivää aikaa siirtoon.

Kotisivuni ja sähköpostini suljettiin välittömästi.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Oulanka Network Corporation