Kategoriat / Hiihtokeskukset

Pyhä

Keskiarvo: (4.0): 4 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Pyhä tunnetaan erinomaisista rinteistään, joista löytyy profiileja aloittelijasta eksperttiin. Pyhän ainutlaatuinen luonto hotellin ovelta avautuvine kansallispuistoineen on monen aktiivisen ja hyvinvointia hakevan mieleen ja antaa mahdollisuuden rauhaan ja naustiskeluun. Laskettelun lomassa on helppo piipahtaa tauolla ja kuulumisia vaihtamassa rinneravintoloissa." -ski.fi 


Kirjoita arvostelu!


www.pyha.fi

 
20.2.2015
Hyvä laskettelupaikka


HOTELLI: Hotelli sijaitsee rinteiden puolivälissä, josta pääsee todella nopeasti laskettelemaan. K-market ja monet muut palvelut sijaitsevat rinteiden juurella noin 500m päässä. Hotellin ravintolasta saa hyvää ruokaa ja palvelua. Huoneet ovat mukavat vaikkei modernit. Etenkin kylpyhuoneet voisivat olla uudemmat. WiFi on kuitenkin todella huono, ja se katkeilee kaiken aikaa.

RINTEET: Rinteitä riittää kaikenkokoisia. Idässä olevat perherinteet ovat loivia ja tasaisia. Pohjoisrinteet ovat todella pitkiä, ja niissä on paljon mahdollisuuksia Metsässä lasketteluun. Niissä on kuitenkin hitaat ankkurihissit. Päärinteet ovat jyrkkiä ja ne tarjoavat haastetta kovillekkin harrastelijoille. Ylös pääsee nopeasti Pyhä-express hissillä.

LOPPUTULOS: Jos kaipaat monipuolisia rinteitä eikä lomasi ole netistä kiinni, Pyhätunturi on hyvä valinta.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Pyhä