Kategoriat / Hiihtokeskukset


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Himos

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Himos on Suomen 5. suurin hiihtokeskus ja se tarjoaa Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat ja monipuolisimmat rinteet vain kolmen tunnin matkan päässä eteläisen Suomen kaupungeista. Himoksella viihtyy koko perhe ja alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat ilmaiseksi vanhemman seurassa."
Levi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Levi sijaitsee Tunturi-Lapissa, keskellä puhdasta ja villiä luontoa. Vilkas tunturikylä on oikeastaan pieni lomakaupunki, joka tarjoaa kattavat ja laadukkaat palvelut matkailijalle."
Loma-Koli Snowpark

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Loma-Koli Snowpark on koko perheen lumipuisto. Kuusi rinnettä ja neljä hissiä. Perherinne sopii lapsille ja aloittelijoille, Mustarintanen ja Julma Hiisi enemmän osaaville sekä Pitkä Hiisi nautiskelijoille. Kaksi street-rinnettä, Snowboard Park ja Junior Snowboard Park täyttävät vaativimpienkin temppuilijoiden tarpeet."
Luosto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luoston rinnepalvelut sopivat erityisesti perheille ja leppoisan laskettelunn ystäville. Rinnetoiminnat keskittyvät mukavasti rinneravintolan läheisyyteen. Kauden alkaessa toiminta keskittyy Kanta- ja Perhehissien rinnealueille. Kantakierto tarjoaa laskijalle pitkän alastulon - lähes puolitoista kilometriä upeissa maisemissa."
Messilä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suksilla kiemurtelua, Telemark-suksilla taiturointia, laudalla temppuilua ja ladulla sivakointia ? kymmenen rinteen ja lukuisien lumitapahtumien Messilä on eteläisen Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus. Eikä tämä ole mitään turhanpäiväistä kehua tai kerskuntaa, vaan tosiasia, jonka puolesta puhuu noin 2 miljoonaa hissinousua ja 150 000 talviurheilun ystävää lumisesongin aikana!"
Ounasvaara

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ounasvaaran alueelta löytyvät voimakkaasti kehittyvä laskettelukeskus, tasokkaat majoituspalvelut sekä erinomaiset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet Rovaniemen kaupungin oheispalveluineen." -ski.fi
Pallas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pallas on legenda Suomen laskettelukeskusten joukossa. Pallaksen hiihtohotellin ilmapiiri täytyy kokea; se on ainutlaatuinen. Pallaksella koet yhteisöllisyyttä ja perinteistä tunnelmaa. Suurtunturit tarjoavat upeita maisemia harrastaa monenlaista hiihtourheiluun liittyvää. Täällä on tilaa ja rauhaa - sekä paljon lunta." -ski.fi
Pyhä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pyhä tunnetaan erinomaisista rinteistään, joista löytyy profiileja aloittelijasta eksperttiin. Pyhän ainutlaatuinen luonto hotellin ovelta avautuvine kansallispuistoineen on monen aktiivisen ja hyvinvointia hakevan mieleen ja antaa mahdollisuuden rauhaan ja naustiskeluun. Laskettelun lomassa on helppo piipahtaa tauolla ja kuulumisia vaihtamassa rinneravintoloissa." -ski.fi
Ruka

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Rukalla on 27 rinnettä auki, joten laskettavaa riittää! Luonnonluntakin on maassa reilut puoli metriä ja latuja auki yli 100 km. Tervetuloa Rukalle ja Kuusamoon!"
Salla

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Alppitasoiset, aina loistavassa kunnossa olevat monipuoliset rinteet sekä monipuolinen latuverkosto taukopaikkoineen vaihtelevassa tunturimaastossa takaavat kaikille hiihtoharrastajille ikimuistoisia elämyksiä ? oli alla sitten laskettelusukset, lumilauta tai murtomaasukset."
Sappee

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sappee sijaitsee Pälkäneellä Sydän-Hämeessä, eteläisen Suomen laajimma metsäalueen Laipanmaan kupeessa. Keskellä metsää, mutta kuitenkin lähellä isoja asutuskeskuksia. Sappee on tunnettu tasoikkaista rinnepalveluista talvisin ja kesäisin. Alueelta löytyy monta ravintolaa ja eritasoisia majoituskohteita jokaiseen makuun."
Suomu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Napapiirillä sijaitsevan hiihtokeskuksen rinteillä on lasketeltu jo vuodesta 1965. Suomutunturin rinneprofiili on Suomen parhaimpia. Tuulelta suojaiset ja metsän ympäröivät rinteet houkuttelevat niin alan harrastajia kuin kilpalaskijoita vuodesta toiseen palaamaan Suomulle. Ne ovat myös kasvattaneet alan maailmanmestareita ja olympiavoittajia."
Sveitsin Hiihtokeskus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sveitsin hiihtokeskus Helsinki-Tampere moottoritien varrella, Sveitsin luonnonpuiston laidalla tarjoaa Suomen talven parhaat puolet niin aktiivisille skimpaajille ja lumilautailijoille kuin aloitteleville hiihtäjille ja perheille ! Etelä-Suomen kätevimpään mäkeen pääsee Helsingistäkin alle tunnissa!" -ski.fi
Tahko

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tahkolla sitä riittää, nimittäin sykettä lumella ja sykettä viihteellä. Tämä talvi kutsuu moniin uutuuksiin lapsiperheitä, lautailijoita, murtomaahiihtäjiä ja muitakin Tahkon-kävijöitä."
Talma Ski

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koko perheen hiihtokeskus vain 30min Helsingin keskustasta. Monipuoliset rinteet ja suosittu hiihtokoulu!"
Vihti Ski Center

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vihti Ski Center on pääkaupunkiseudun suurin hiihtokeskus. Rinteitä löytyy kaiken-tasoisille ja -ikäisille laskijoille: Stenmark-kilparinteestä helppoihin aloittelijan rinteisiin. Hissejä on yhteensä kahdeksan (neljä ankkurihissiä, kaksi sompahissiä ja kaksi naruhissi)." -ski.fi
Vuokatti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuokatissa on lunta ja pakkasta, niin kuin kunnon talvessa kuuluukin olla. Hiihto- ja laskettelusuksille sekä muille talviharrastevälineille on käyttöä Suomen monipuolisimmassa lomamaailmassa. Tule Vuokattiin lomailemaan, joko liikkumis- tai lepäilymielellä."
Ylläs

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ylläs on maamme mittavin laskettelukeskus. Sen huippu on 718 metrin korkeudella merenpinnasta. Pisin rinne on peräti 3 km pitkä ja sen korkeusero on 463 m. Ylläksellä toimii kaksi hissiyhtiötä; tunturin eteläpuolella Ylläsjärvellä, on Sport Resort Ylläs ja pohjoispuolella Äkäslompolossa, Ylläs-Ski." -ski.fi