Kategoriat / Deittipalvelut

OkCupid

Keskiarvo: (5.0): 5 Star Rating
Arvosteluja: 1

"OkCupid is the fastest growing FREE online dating site. Our advanced matching system is based on you, and what you find important. Tell us about yourself and we'll help you find your perfect match. With over a million quality singles from all around the world, you can make a new friend or set up a date—all for free!" 


Kirjoita arvostelu!


www.okcupid.com

 
4.8.2015
Suosittelen


Suosittelen kyllä lämpimästi. Sivusto on ilmainen eikä tarvitse maksella mistään viestien lähetyksistä ja lukemisista. Jengiä on paljon ympäri maailmaa ja tutustuin moneen mielenkiintoiseen ihmiseen, joiden kanssa tulee edelleen juteltua. Ja löytyihän sieltä se oikeakin.

Liityin ihan extemporena sivustolle tylsyyksissäni viime kesänä. En edes tiedä, mistä juuri tämä sivu tuli yhtäkkiä mieleen, mutta en valita. Muutaman päivän ehdin käyttää sivustoa, kun eteen hyppäsi viesti, joka johti päivittäiseen jutteluun. Puoli vuotta myöhemmin lensin Lontooseen tapaamaan miestä ja se oli menoa sitten. Seurusteltu ollaan reilu kahdeksan kuukautta ja kovalla tohinalla suunnitellaan yhteistä tulevaisuutta. :) Kiltimpää, rakastavampaa ja huomaavaisempaa miestä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa ja olikin positiivista huomata, että ei ne kaikki nettideittitapaukset sekopäitä ole. :D


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.Arvostele OkCupid