Kategoriat / Deittipalvelut

ELIITTIKUMPPANI

(0.2): 0 Star Rating
Arvosteluja: 3

"ELIITTIKUMPPANI auttaa sinkkuja löytämään kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Palvelu perustuu tieteellisesti kehitettyyn Matching-menetelmään, jonka avulla määritellään jäsenten yhteensopivuus toisilleen. Toisin kuin muut palveluntarjoajat, ELIITTIKUMPPANI ohjaa jäseniään kädestä pitäen: Matching-menetelmän ansiosta jäsenet saavat kohdennettuja ja sopivia kumppaniehdotuksia. Tämän lisäksi ELIITTIKUMPPANI tarjoaa turvallisen alustan yhteydenpidolle sekä ainoana Euroopassa useamman askeleen kautta tapahtuvan kattavan tutustumis-prosessin." 


Kirjoita arvostelu!


www.eliittikumppani.fi

 
18.3.2014
HUIJAUSTA


Ilmaiseksi ei toimi, vaikka luvataan. Ja kun sitoudut kuukauden ajaksi asiakkaaksi, laskuttavat he yhä vaan. VAROKAA! Älkää maksoko mitään!

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.2.2014
Huono


Minulla oli melkein vuoden profiili käytössä, olin siis maksava asiakas. Muodostettu profiili ei kuvannut minua. Lähetin viestejä, henkilöt pahoittelivat, kun eivät voi vastata, kun ei ole maksava asiakas. Jos löydät sopivan kumppanin ja haluat jatkaa yhteydenpitoa muualla ei onnistu. Viestipalvelu tarkistaa viestit, ja mail-osoite-, ja puhelinnumeroviestit karsitaan virheellisinä pois. Ehdokkaita ei pääse katsomaan, vaan palvelu valitsee sinulle ehdokkaat.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.3.2013
Missä se eliitti on?


Harhaanjohtava nimi: missä se eliitti on olevinaan. En koe oikein eliittipalstana sellaista, jossa saan viestin mieheltä "Lähetkö kanssani saunaan?". Jossain Hesarin kolumnissa jo mainittiinkin, että toimittaja liittyi tähän riemuissaan, ja pettyi, kun ei harrastuksista löytynyt oopperaa lainkaan. Todella omituinen systeemi: liittyessä kysellään ummet ja lammet, mutta mitään niistä ei näy omassa tai toisten profiilissa.

3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele ELIITTIKUMPPANI