Kategoriat / Deittipalvelut

LOVOO

(0.5): 0.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"LOVOOsta on tulossa no. 1 deitti-sivusto, joka löytää samankaltaisia ihmisiä lähiseudulta. Yli 37 miljoonalla jäsenellään maailmanlaajuisesti, LOVOO on paikka, jossa ihmiset tapaavat, pitävät hauskaa ja jakavat mielijuttujaan. Sivustomme tarjoaa ihmisille mahdollisuuden näyttää itsensä aidolla ja mielekkäällä tavalla." 


Kirjoita arvostelu!


www.lovoo.com

 
20.5.2016
Samoilla linjoilla edellisen kanssa


Täysin sama stoori kuin edellisellä. Lisäkai huomannut että näillä boteilla on usein paikkakuntina joitain pieniä jotka tuntuvat toistuvan jatkuvasti. On ilolaa, miilurantaa... Lisäksi jos suomalainen kaupunki on kirjotettu ruotsiksi, kannattaa olla varovainen


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.

 
29.2.2016
Outoja profiileja


Aattelinpa kirjoittaa hieman tuosta Lovoosta, kun eipä siitä juuri mitään keskusteluja/kunnon arvosteluja löytynyt. Ite oon nyt käyttäny kyseistä sovellusta n. 3 kuukautta ja voin lähes varmuudella sanoa, että kyseisen applikaation tekijät kusettavat käyttäjiä (ainakin miehiä). Ai miten? No sillä tavalla, että ovat laittaneet sovellukseen todella paljon feikkiprofiileja. Mulla tulee jatkuvasti matcheja Salloilta, Anneilta, Sareilta, Marioilta, ym. jotka ei näytä yhtään suomalaisilta. Käytin premium versiota, joten näin kaikki tykkääjät ja profiilia tarkastelleet. Ekaks olin ihan innoissani, että tuleepas mulle paljon hyvännäkösiltä naisilta huomiota ja matcheja, mutta sit aloin ihmettelemään että miksei kukaan vastaa mun viesteihin, tai miksei juuri kukaan tykkää mun kuvista, vaan pelkästään profiilista. Niinpä aloin tutkimaan asiaa ja huomasin, että ensinnäkään läheskään kaikki naiset ei näytä suomalaisilta joilla on suomalainen nimi, eikä heidän kuvat näytä siltä että he asuis suomessa. Myöskin naisten nimet toistaa koko ajan samaa kaavaa. Eli vähän väliä esim. salla-mari, niina, tai sitten joku oudon niminen tykkää mun profiilista. Samat nimet toistuu koko ajan ja aina sama juttu etteivät vastaa eivätkä näytä suomalaiselta. Jotku harvat näyttää suomalaisilta ja ovat varmasti aitoja, mutta suurin osa on feikkiprofiileja. Oli ihan rahanhukkaa ostaa premium ja koittaa höpötellä naisille joilta ei koskaan saanu vastausta. Joo, saan esim. Tinderissä lähes kaikilta vastauksen. Toki sielläkin on feikkiprofiileja, muttei lähellekään samassa mittakaavassa. En suosittele. Täyttä ajanhukkaa.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.Arvostele LOVOO