Kategoriat / Kauneus- ja terveyshoitolat / Hoitolat Helsinki


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Black Panther Beauty Room

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pieni ja tyylikkäästi sisustettu kauneushoitola Black Panther on viihtyisä kauneushoitola Helsingissä, joka sijaitsee Harjussa hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Sörnäisten metroasemaa. Black Pantherissa hoituvat niin ripsienpidennykset, karvanpoistot, jalkahoidot kuin parturi-kampaamo-palvelutkin. Asiakkaita palvellaan yksilöllisesti ja ystävällisesti, ammattitaitoisella otteella."
Bon Salon

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

"Bon Salon on viehättävä ja korkeatasoinen kauneushoitola Robertin- ja Yrjönkadun kulmassa, Helsingin sydämessä. Modernia tunnelmaa henkivä hoitolamme antaa Sinulle hetken levähdyksen arjestasi."
Bottega Verde Helsinki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Aleksanterinkatu 50, Helsinki

"Bottega Verde, italialainen luonnonkosmetiikkamyymälä. Myymälämme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta ensimmäisenä Suomessa kaikista pohjoismaista. Valikoimaamme kuuluu lähes 700 tuotetta, joista n.100 tuotetta vaihtuu vuosittain. Tuotteemme ovat ajan hengen mukaisia sillä kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita yhteistyössä Italian johtavien laboratorioiden kanssa."
Dahlia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Annankatu 22, 00100 Helsinki

"Iloinen, energinen ja käsistään taitava tiimi palvelee asiakkaitaan kiireettä. Tervetuloa Annankadulle!"
Day Spa Yade

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Viikintie 11 Lh1 (B35), 00560 Helsinki

Kauneushoitola. Vartalohoidot, Käsi- ja jalkahoidot, Kasvohoidot.
Elegia Day Spa

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Elegia Day Spassa pääset kokemaan todellisia kauneuden ja hyvän olon hemmotteluhoitoja."
Helsinki Day Spa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Helsinki Day Spa on uudenlainen kaupunkihoitola, joka tarjoaa harmonisen rentoutumispaikan keskellä kaupunkia. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Tilamme ovat ainutlaatuiset. Täällä moderni design yhdistyy historialliseen arkkitehtuuriin, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin. Tervetuloa yksin, kaksin, kaveriporukalla tai yritysvieraana."
Ihoakatemia

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Ihoakatemia on esteettiseen ihonhoitoon ja plastiikkakirurgiaan erikoistunut klinikka Helsingin ydinkeskustassa. Ihotautilääkärin ja plastiikkakirurgin yhteistyössä yhdistyvät potilaan parhaaksi sekä veitsettömät että kirurgiset hoidot."
Imagine Day Spa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon, spa-hoitohin, shiatsuhierontaan ja LaStone kiviterapiaan. Meiltä saat tehokkaat Dermalogica kasvohoidot, syvästi rentouttavat hieronnat, vartalohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit saman katon alta. Myynnissä meillä on kaikki Dermalogican ihonhoito- ja Youngblood mineraalikosmetiikkatuotteeet sekä lahjakortteja."
Ivy Beauty

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kangasalantie 2, 00550 Helsinki

"Kauneushoitolamme sijaitsee Helsingin Vallilassa, jossa tarjoamme kaikki alan palvelut perushoidoista hemmotteluhoitoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme hetken hengähtää arjen kiireistä. Rauhallinen ympäristö ja laadukkaat hoitotuotteemme takaavat nautinnon joka aisteille. Tarjoamme mm. Kasvohoidot, Jalkahoidot, Sokeroinnit, Käsihoidot, Ripsienpidennykset, Kestovärjäykset ym."
Kauneushoitola Denova

Keskiarvo (2.4):

5 arvostelua.
 "Salongissamme saat ammattitaitoisen, ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun." Spa-hoitoja, kampaamopalvelut, hieronnat yms.
Kauneushoitola Fabulous

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Fabianinkatu 13, 00130 Helsinki

"Trendikäs Kauneushoitola Helsingin keskustassa Kasarmitorilla"
Kauneushoitola FACE 2 FACE

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Face2Face on viihtyisä ja lämminhenkinen kauneushoitola Helsingin Töölössä. Teemme laadukkailla ammattikosmetiikkatuotteilla kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan."
Kauneushoitola Sunrise

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kauneus- ja kosmetologipalveluja tarjoava yritys Aikatalossa, Helsingissä.
Kauneuskeidas Heidi K.

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kauneudenhoitopalvelut päästä varpaisiin. Kauneuskeidas Heidi K. tarjoaa naisille ja miehille ihania hemmotteluhoitoja ja rentoutumisen hetkiä. Monipuoliset hoitomme aina päästä varpaisiin, upeisiin meikkauksiin, ripsiin, karvanpoistoihin ja moniin muihin, ovat mitä parhain keino virkistää kehoa ja mieltä niin arjen keskellä kuin juhlien kynnyksellä. Meiltä saat myös laatutuotteet kotiin. Kauneuskeitaamme on sijainnut jo vuodesta 2009 Helsingin Ruoholahdessa, aivan Ruoholahden metron vieressä.
Kauneuspiste Pause

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Viides Linja 4, 00530 Helsinki

"Kauneuspiste Pause on Helsingin Kalliossa sijaitseva viihtyisä, monien kauneuspalveluiden liike. Pausen palveluihin kuuluvat Hyvän Ilman Kampaamo, Xtreme Lashes -ripsien tuuhennukset/pidennykset, Professionails-rakennekynnet, Solstice Selftanning -ruiskurusketukset ja meikkipalvelut. Lokakuusta 2011 lähtien myös karvanpoistot sokerointimenetelmällä."
Kauneuspiste Studio Strassi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Iso Roobertinkatu 48-50, 00120 Helsinki

"Kauneushoitola Helsingin Punavuoressa."
Kulosaaren Salonki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Domustalossa Kulosaaressa toimiva klassisen tyylinen parturi-kampaamo/kauneushoitola."
Lebua Spa

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "Hoitoja on tarjolla laidasta laitaan mm. erilaisia kasvohoitoja, sokerointia, käsi- ja jalkahoitoja, rentouttavia erikoisvartalohierontoja sekä ylellisiä suklaahoitoja. Uutuutena on suihkurusketus, jolloin saat ihostasi hetkessä päivittyneen juhlaan ja arkeen."
Luontaishoitola Kuunhelmi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mannerheimintie 25, 00250 Helsinki

"Luontaishoitola Kuunhelmestä saat monenlaista hoitoa klassisesta hieronnasta shiatsuun ja intialaisesta päähieronnasta luomu spa -kasvohoitoihin. Kaipaat sitten tehokasta lihasten käsittelyä, elämyksellistä yrttihoitoa tai jotain siltä väliltä, meiltä löytyy sinullekin sopiva hoito! Kysy meiltä, neuvomme mielellämme!"
Qianna's Beauty

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Palveluihimme kuuluu ripsienpidennykset, kestovärjäykset, microblading, Shellac - kestolakkaus, geelirakennekynnet, meikkaus"
Relaxi Hierojat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pohjoinen rautatiekatu 29, 00100 Helsinki

"Relaxista saat helpotuksen päänsärkyyn, kipeään niskaan ja jäykkäänselkään. Sinun ei enää tarvitse kärsiä myöskään puutuvista käsistä taikramppaavista jaloista."
Sky Beauty & Day Spa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Siltasaarenkatu 1, 00530 Helsinki

"Kauneushoitola Siltasaarenkadulla Helsingissä."
Sound Body

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sound Bodyn takaa löytyy Katja Alakotila, jonka repertuaareihin kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi myös Voice Massage -terapia, ja tärkeimpänä prioriteettinä on aina löytää juuri sinulle sopivimmat hoitomuodot ja otteet. Päätoimipisteenä toimii tällä hetkellä lauttasaarelainen Kauneushoitola Darina."
Thann Sanctuary Spa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Thann Sanctuary Spa on hyvinvointihoitoihin erikoistunut hoitola ja THANN spa tuotteiden erikoismyymälä kaupungin sydämessä, Helsingin Stockmannin 7. kerroksessa."
Timangi Beauty

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Viides Linja, 00530 Helsinki

"Toiminimi Timangi Beauty toimii Kaunespiste Pausen tiloissa Helsingin Kalliossa. Palveluihin kuuluvat rakennekynnet laadukkailla Professionailsin UV-geeleillä sekä lokakuusta 2011 lähtien myös karvanpoistot sokerointimenetelmällä."