Kategoriat / Kauneus- ja terveyshoitolat


Hoitolat Espoo

Hoitolat Helsinki

Hoitolat Tallinna

Hoitolat Tampere

Hoitolat Vantaa

Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Debora Fysio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Helsinki / Espoo

"Debora Fysio on uudenlainen terveyshoitola, joka tarjoaa korkealuokkaisia terapia- ja hyvinvointipalveluita viihtyisissä hoitoloissamme Espoossa ja Helsingissä. Palvelutarjontamme koostuu terapeuttisista ja esteettisitä hoidoista, jotka on suunnattu kaikenikäisille asiakkaille."
Delooks

Keskiarvo (5.0):

2 arvostelua.
 Pieni Roobertinkatu 4-6, 00130 HELSINKI

"Laaukas kauneushoitola Helsingin keskustassa"
Kauneushoitola Amelie

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Amelie Karhupuisto, Agricolankatu 11, 00530 Helsinki
Amelie Kivistö, Liusketie 18, 01700 Vantaa
Amelie Myyrmäki, Putousrinne 1, 01600 Vantaa

"Tarjoan ammattitaidolla ja yli 30 vuoden asiakaspalvelukokemuksella kiireetöntä, asiakaslähtöistä, hemmottelevaa ja kohtuuhintaista palvelua rauhallisessa ympäristössä."
Kauneushoitola Salon Lady Chair

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Albertinkatu 10, Helsinki

"Tervetuloa nauttimaan kasvoillesi ja vartalollesi tarkoitetuista kokonaisvaltaisista hyvänolon hoidoista. Suunnittelen hoidot yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Käytän hoidoissa korkealaatuisia BIODROGAN, Thalgon- ja SesDERMAN ammattikosmetiikkatuotteita, joita voit myös ostaa hoitolasta mukaasi. Hoitolassa asiakkaani saavat kaiken, mitä kauneudenhoidossa tarvitaan. Hyvät tuotteet ja ammattitaitoni takaavat onnistuneen hoitotuloksen!"
Kauneussalonki Glory For You

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kauneussalonki Glory For You on kauneushoitola Kampissa Helsingissä."
Kauneussalonki Niaz

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ruusulankatu 8, 00260 Helsinki

"Niaz on moderni kauneudenhoitopalveluihin keskittyvä yritys. Hoitolamme sijaitsee Helsingin keskustan kupeessa Töölössä, Ruusulankatu 8. Palvelujamme ovat mm. kestopigmentointi, ripsipidennykset ja rakennekynnet."
Kosmetologi AnnaB

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Itämerenkatu 12, Helsinki (Ruoholahden metroasema vieressä)

"Tervetuloa rentouttumaan ja nauttimaan hoidoista! Tarjoan asiakkaille monipuolisia kauneushoitopalveluja ammattitaidolla ja laadukaiden tuotesarjojen avulla. Palveluihin kuuluvat sokeroinnit, hieronnat, jalkahoidot, käsihoidot, kasvohoidot ja kestovärjäykset. Ajattelen Sinun hyvinvoinnistasi! Kosmetologi AnnaB."
Miira C

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Miira C on korkeatasoinen kauneuskeskus merellisessä Helsingissä. Hoidamme kauneuttasi, kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti. Kauneuskeskuksen etuosassa on tyylikäs Pohjoismaiden ensimmäinen Diego Dalla Palma-konseptimyymälä ja takaosasta löytyy harmoninen RVB-hoitola. Tule nauttimaan rentouttavista kauneudenhoitoelämyksistä yksin, ystäväsi kanssa tai yritysvieraana. Autamme sinua ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Kaikki hoidot voidaan räätälöidä niin naiselle kuin miehelle. Haluamme tarjota Sinulle vain parasta!"
Suomen Urheilufysio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Urheilufysio on fysioterapiaan, monipuolisiin hieronta- sekä kuntoutusmenetelmiin erikoistunut hoitoyksikkö."
Tehohieronta

Keskiarvo (4.5):

1 arvostelua.
 "Hierontaa Tammisto/Tapaninkylä välillä"