Kategoriat / Laihduttaminen ja painonhallinta


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Allévo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Allévo-ohjelma koostuu tehokkaista painonpudotustuotteista sekä internetissä toimivasta painonhallintaklubista, jotka antavat sinulle parhaat mahdollisuudet laihduttaa sekä pysyä tavoitteessasi. Cederrothilla on pitkä kokemus terveydestä sekä laihdutuksesta ja ohjelma on kehitetty yhteistyössä ravitsemus- ja liikunta-alan sekä käyttäytymisterapeuttien kanssa."
alli

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "alli ei ole ihmepilleri. alli on laihdutuslääke lihavuuden hoitoon yli 18-vuotiaille, joiden painoindeksi (BMI) on yli 28. alli-ohjelman avulla voit laihtua 50 % enemmän kuin pelkällä ruokavaliolla ja liikunnalla. allin teho on todettu tutkimuksissa."
Ananasdieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kahdessa päivässä syödään kolme kokonaista tuoretta ananasta, lounaaksi ja päivälliseksi. Muina viikon päivinä syödään lounaalla ja päivällisellä etupäässä lihaa, kalaa ja munaa, lisäksi pari paperinohutta ruisleivän viipaletta ja niiden päällä mahdollisimman ohuelti voita."
Atkinsin dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Atkinsin dieetti on tunnetuin vähähiilihydraattinen ruokavalio ja yksi tunnetuimmista ketogeenisista dieeteistä. Tämä erityisesti laihdutukseen tarkoitettu ruokavalio nousi yleiseen tietoisuuteen kirjasarjalla, jonka ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1972. Ruokavalio on saanut nimensä yhdysvaltalaisen kehittäjänsä, lääketieteen tohtori Robert Atkinsin mukaan." -wikipedia
Dukan-dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nelivaiheinen laihdutusmenetelmä: Vaihe 1 HYÖKKÄYSVAIHE ,syödään 72 sallittua proteiinipitoista ruoka-ainetta. 2 PUDOTUSVAIHE , proteiiniruokien ohessa 28 erilaista vihannesta . 3 TASAUSVAIHE , voi nauttia ed lisäksi hedelmiä ,leipää, juustoa ja juhlaherkkujakin . 4 YLLÄPITOVAIHE , voi syödä ihan mitä vaan -kunhan syö yhden päivän viikossa vain proteiineja."
GI-dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "GI-dieetin perustana on ilmiö, josta käytetään nimeä glykemiaindeksi tai glykeeminen indeksi, lyhyesti GI. Glykemiaindeksi mittaa sen reaktion nopeuden, jonka nauttimamme ruoka aiheuttaa elimistössämme. Solut polttavat ravinnosta saamansa glukoosin energiaksi tai varastoi sen lihaksiin ja rasvavarastoihin." -Ellit
Glucomannan Superkuitu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EU:n hyväksymä glucomannan-kuitu laihduttavien elintarvikkeiden listalle. Glugomannan-kasvikuitua uutetaan Amorphophallus konjac -mukulakasvista, joka kasvaa sekä luonnonvaraisena että viljeltynä. Kuitu turpoaa vatsassa noin 300-kertaiseksi. Ennen ateriointia nautittu konjac-glucomannan-kuitu täyttää vatsaa ja pienentää sen jälkeen nautitun ravinnon määrää, koska vatsa täyttyy vähemmällä."
Glycotil

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nyt voit kokeilla Glycotilia PUOLEEN HINTAAN 30 päivän ajan. Maksat kuukauden annoksesta vain 14,95 euroa."
Go Fat Go -dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 (Jutan superdieetti) "Ruokavalio perustuu oikein koostettuihin aterioihin ja ruokailujen säännöllisyyteen. Kyseessä ei ole mikään ihmedieetti, vaan puhdasta perusruokaa syödään reiluja annoksia, mutta tarkasti punnittuna. Ateriarytmi opetellaan pitämään noin 3 tunnin pituisena, jolloin aineenvaihdunta saadaan käynnistettyä ja laihtuminen saadaan maksimaaliseksi. Moni joutuu myös opettelemaan runsaan veden juomisen."
HCG-dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi käänteentekevä laihdutuslääke on saanut ihmiset laihtumaan ennätyksellisen nopeasti ja vielä ilman jojo-ilmiotä. Yhdysvalloissa hCG-hormonia (istukkahormonia) sisältävää kirkasta nestettä saa tilattua internetistä tai lääkäriltä. Tuotetta kokeilleet käyttäjät ovat häikäistyneitä lääkkeen vaikutuksesta. HCG-dieetissä ihmisen pitää noudattaa erittäin vähäkalorista ruokavaliota ja nauttia päivässä muutama tippa laihdutuslääkettä. Uutta dieettiä kokeilleet väittävät painon pudonneen lähes kilon päivävauhdilla." -iltalehti
Herbalife

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Herbalife on 25 -vuotias yli 2 miljardin dollarin liikevaihdolla toimiva, New Yorkin pörssissä noteerattu yritys, joka toimii 60 maassa. Sen tarjoamat laihdutus-, painonhallinta-, ravitsemus- ja kauneudenhoitotuotteet sopivat sekä miehille, naisille, nuorille että vanhoille."
Kaalikeittodieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ympäri maailmaa suurta suosiota saanut kaalikeittodieetti pudottaa painoa nopeasti ja tehokkaasti. Muiden ihmedieettien tapaan sen ohjeet ovat epämääräisiä ja noudattaminen on rajallista"
Kalorilaskuri.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 1,90 euron kuukausimaksulla pääsee käyttämään laskuria, josta löytyy todella kattavasti ruoka-aineita ja tuotteita. Laskuri laskee painon, kulutuksen ja toivotun laihtumistahdin perusteella päivittäisen kalorimäärän. Itse täytyy vain lisätä syödyt tuotteet ja määrät laskuriin.
Kavitaatiohoito

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kohdistetulla ultraäänellä katoaa ylimääräisiä senttejä esimerkiksi keskivartalosta 6-20 cm. Naisilla senttejä poistuu enemmän kuin miehillä. Menetelmä poistaa pysyvästi ylimääräisiä senttejä halutulta alueelta kuten reisistä, pakaroista, vatsasta ja vyötäröltä. Monet miehet haluavat poistaa rasvakerroksen myös rinnoista. Kavitaatiohoidolla tämä on hoidettavissa." -asema40.fi
keho.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Keho.net taistelee hyvän olon puolesta monella rintamalla. Työkalut auttavat kokoamaan monipuolisen ruokavalion sekä tuloksia tuovan treeniohjelman. Julkaisemamme artikkelit, tutkimukset ja uutiset pitävät sinut kiinni uusimmassa tiedossa ja haastavat pohtimaan niitä kriittisesti. Tuoreimmat linkit kalastavat sinulle parhaat palat aiheeseen liittyvästä verkkotarjonnasta, ja koska ihminen ei elä yksin leivästä ja liikunnasta, on riittävä lepokin tarpeen. Keho.net kannustaa kehonhuoltoon venyttely-, rentoutumis- ja palautumisohjein."
Kevennys

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kevennys on kokonaisvaltainen painonpudotuskonsepti, joka koostuu kolmesta eri lisäravinteesta sekä verkkopalvelusta, jossa voit pitää ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa sekä laskea aterioidesi sisältämät kalorit."
Keventäjät

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Keventäjät ei puhu varsinaisesti ”dieetistä”, vaan pitkäaikaisesta painonhallinnasta ja terveellisistä elintavoista. Keventäjien painonhallintamenetelmä on kehitetty yhteistyössä lääkärien, ravitsemusasiantuntijoiden ja Karolinska Universitetssjukhusetin kanssa."
Kiloklubi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kiloklubi ei ole ihmedieetti. Palvelumme perustuu laatuun ja pysyvään laihtumiseen. Kiloklubissa laihdutus perustuu siihen, että ruokavalion kokonaisuuden laatu on olennaisempaa kuin sen sisältämien kalorien laskeminen."
Kivennäisvesidieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vissydieetti sopii erityisesti niille, jotka haluavat mahdollisimman tarkat ohjeet dieetin noudattamiseen. Dieettimenu on huojentava myös lihasta pitävälle laihduttajalle: kuurin aikana saa päivittäin syödä grillattua lihaa, kalaa tai kanaa."
Laihdutusleikkaus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sairaalloinen ylipaino on niin vakava terveysriski, että joskus sen hoidossa joudutaan turvautumaan kirurgiaan."
Liposinol

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liposinol on painonhallinnan apuväline, joka auttaa sinua hallitsemaan päivittäistä kalorisaantiasi. Se sitoo ravintorasvoja nautitusta ravinnosta, auttaa vähentämään näläntunnetta ja hillitsemään ruokahalua sekä vaikuttaa suotuisasti veren kolesteroliarvoihin."
Mammadieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mammadieetin virtuaalinen laihdutuskeskus tarjoaa sinulle monipuolisen ohjelman, jolla laihdutus ja painonhallinta onnistuvat yksilöllisten tarpeittesi mukaan."
Modifast

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Modifast sopii kaikille terveille aikuisille, jota haluavat laihduttaa tai pitää painonsa kurissa. Modifast on tarkoitettu käytettäväksi ainoana ravintona tai korvaamaan aterian laihdutuksen aikana. Mikäli Modifastia käytetään ainoana ravintona yli 3 viikkoa, tulee sen tapahtua lääkärin valvonnassa. Modifastia ei ole tarkoitettu ainoaksi ravinnoksi lapsille ja nuorille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä henkilöille, joilla on syömishäiriö."
Nutrifast

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "NutriFast on laihdutusvalmiste, joka perustuu tehokkaaseen ja turvalliseen VLCD-menetelmään (Very Low Calorie Diet). NutriFast -ateriat ovat hyvänmakuisia, vähälaktoosisia ja helppoja valmistaa."
Nutrilett

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nutrilett auttaa painonhallinnassa. Nutrilett auttaa laihtumaan itsellesi parhaiten sopivalla tavalla. Pitkällä aikavälillä oikea liikunnan ja ravinnon yhdistelmä takaa parhaat tulokset."
Paasto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Terve, normaalipainoinen aikuinen voi paastota turvallisesti 3-5 päivää. Riittävästä nesteen saannista tulee muistaa huolehtia. Paastoa ei suositella etenkään raskaana oleville, imettäväisille, lapsille eikä kihtiä, diabetesta, reumaa tai maksa- ja munuaissairauksia poteville."
Proactol

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tieteellisesti todistetusti Proactol vähentää rasvan imeytymistä elimistöösi lähes 30%. Lisäksi se poistaa tehokkaasti jatkuvaa nälän tunnetta ja laskee kolesterolitasoja. Proactolia käyttämällä pääset helposti tavoitteisiisi painonpudotuksen suhteen ja voit nauttia elämästä ja hyvästä ruoasta uudella tavalla. Proactolia käytetään tablettien muodossa jokaisen isomman aterian jälkeen. Se on 100% luonnollinen, orgaaninen tuote joka on vapaa allergeeneista, väriaineista, suolasta ja säilöntäaineista." -laihduta-helposti.net/proactol/
Sairaaladietti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sairaaladieetin nimellä kulkevan klassikkokuurin tarkoituksena on vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa nimenomaan rasvan palamista. Ohjeita on noudatettava tarkasti. Mitään ylimääräistä ei saa syödä, mutta mitään ei myöskään saa jättää pois eikä korvata toisella. Kahviakaan ei ohjeiden mukaan saa vaihtaa teeksi. Ainoastaan lounaan ja päivällisen paikkaa voi vaihtaa keskenään." -kauneusjaterveys.fi
Scarsdalen dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tohtori Herman Tarnowerin Scarsdalessa, Yhdysvalloissa, kehittämää dieettiä mainostetaan nopeana ja tehokkaana tapana pudottaa painoa. Sitä noudattamalla painon luvataan putoavan jopa 1/2 kiloa päivässä. Tämä tarkoittaa, että kahdessa viikossa paino tippuisi noin 10 kiloa."
Shape.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Shape.fi on uusi suomalainen verkkopalvelu, joka mahdollistaa laadukkaan kuntoilun silloin kun se liikunnan harrastajalle parhaiten sopii - paikasta ja ajasta riippumatta. Huippuohjaajien vetämät liikuntavideot, neuvot ja vinkit terveelliseen elämään ja oman liikuntamäärän seuranta ovat helposti kaikkien käyttäjiemme ulottuvilla."
South Beach Diet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "South Beach -dieetin kehitti miamilainen kardiologi Arthur Agatston mm. korkeasta kolesterolista kärsiville potilailleen. Dieetti opettaa syömään oikeanlaisia hiilihydraatteja ja rasvoja: karkeista ja leivonnaisista saatavat hiilarit korvataan esimerkiksi kasvisten hiilihydraateilla ja huonot rasvat turvallisilla." -Ellit
Tonalin

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tonalin -tuotetta käyttämällä energian tarve ravinnosta vähenee ja dieettiä on helpompi noudattaa, kun rasvan energia vapautuu verenkiertoon. Tonalin on saavuttanut suuren suosion niin tavallisten kunnostaan huolehtivien ihmisten kuin urheilihoidenkin keskuudessa."
Tri Tolosen Kilo-Stop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi tehokas valmiste avuksi laihdutukseen ja pysyvään painonhallintaan. Kilo-Stop on hiilihydraattien estäjä (carbo blocker), joka sisältää kahta vaikuttavaa ainesosaa, markkinoiden vahvinta tarhapapu-uutetta Fabenol Maxia ja B3-vitamiiniin sidottua orgaanista kromia. Niillä on synerginen yhteisvaikutus."
Ultimate Weight Solution : The 7 Keys to Weight Loss Freedom, The

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Dr. Phil's #1 'New York Times' bestseller describes his revolutionary weight-loss program--a groundbreaking, scientifically sound plan that is a step-by-step, personalized approach so readers can gain control of their food habits, exercise and lifestyle choices, and strategies for right thinking. Includes a daily food plan with sample menus."
Veriryhmädieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tohtori Peter D'Adamon dieetissä ruokavalio ja liikunta on valittava veriryhmän mukaan."
Vitalas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VitalCarb estää hiilareiden imeytymistä - uutuus Suomessa koepakkaus nyt vain 1,90 e"
VitaSlim

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VitalSlim on luonnollinen, turvallinen ja tehokas vähentäen rasvan imeytymistä kehoon. VitalSlim on CE-merkitty lääkevalmiste painonhallintaan, laihduttamiseen ja veren kolesterolitason alentamiseen. VitalSlim rajoittaa rasvan imeytymistä noin 28%:lla aiheuttamatta ruuansulatusvaivoja."
Weight Balance

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Weight Balance -painonhallintaohjelma on kännykkä- ja Internetvälitteinen, ainutlaatuiseen kontrollikanavamenetelmään perustuva, mielenkiintoinen ja motivoiva, pysyvään painonpudotukseen tähtäävä painonhallintamenetelmä. Ohjelman viisi moodia auttavat painonhallinnan tasapainoilussa."
Weight Wise

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Weight Wise® on nimestään huolimatta kotimainen. Sen suunnittelu on lähtenyt käyttäjien tarpeesta. Sitä voi soveltaa missä tahansa, vaikkapa työpaikan lounas- ravintolassa. Käyttäjä voi vaikuttaa omiin ravintovalintoihinsa."
Xenical

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Xenical-laihdutuslääkkeessä vaikuttavana aineena on orlistaatti. Lääke estää rasvan imeytymistä vaikuttamalla paikallisesti ohutsuolessa estäen suolistolipaasientsyymejä pilkkomasta triglyseridejä, jolloin 30 % ravinnon rasvasta jää imeytymättä. Xenicalia saa ainoastaan lääkärin määräämällä reseptillä."
xtravaganza

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laihtuminen voikin olla helppoa ja hauskaa. Kokeile uutta TehoDieettiä!"

"Xtravaganza on ainutlaatuinen kokonaisuus. Xtravaganzan kokonaisvaltainen näkökulma elämäntapamuutosten ja painonhallinnan toteuttamisessa on auttanut yli 100 000 jäsentä saavuttamaan ihannepainonsa ja muuttamaan elämäntyyliään hyvinvointia edistävään suuntaan."
Zone-dieetti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kuten Sears kirjassaan Zone elämäntapana esittää, siinä syödään "kaikkea kohtuudella, runsaasti hedelmiä ja kasviksia ja jonkin verran proteiinia joka aterialla". Harkittu ruokavalio takaa oikean insuliinintuotannon ja hormonitasapainon. Tavoitteena on myös nk. optimaalinen terveys; hyvinvoinnin tila, jossa todennäköisyys sairastua kroonisesti vähenee." -Ellit
Zumba Fitness

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Zumba® Fitness - Liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta!"