CDON.COM arvostelun kommentointi

6.1.2015
Suosittelen!


Itse olen tilaillut vuodesta 2010 useammanki kerran CDON.comista ja yhden kerran on viivästynyt tuotteet ja syykin oli ilmoitettu nettisivuilla koskien jouluruuhkia. En ymmärrä miksi ihmiset hermoilee niistä toimitusajoista niin palion. Ymmärrän kyllä syyn, jos lupaillaan toimitusajaksi se 2-5 päivää ja tuote tulee myöhemmin ja sitä odotettu kovasti tuo aika nii tottakai se vähä harmittaa. Itselläni ei sillain ole mikään kiire koskaan niiden tuotteiden takia. Asiakaspalvelu on omasta mielestäni asiantuntevaa ja vastaa nopeasti kysymyksiin. Kaverilta kuulemaani juttua olen kuullut, että Aspa antaa myös alennuskoodei aika herkästi, kun käy "valittamassa" vaikka toimitusajasta tai vastaavaa..

Mutta niikuin sanoin ei ole mitään pahaa sanottavaa CDON.comista. Tuotteet ovat tulleet ajallaan ainakin tähän talouteen.


4 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


ent asiakas
9.1.2015 12:41
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilaus käsitelty & postitettu 3 viikkoa sitten paketti on vieläkin matkalla.
Nopeeta on toiminta.
Pekka Niemi
28.2.2020 19:48
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin kaksiosaisen puhelimen suojakuoren.Etupuoli oli aivan hajallaan. Reklamoin asiasta. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti, mutta Englannin kielellä. Pyysivät lähettämään kuvia vaurioista.Eikö olisi selvintä palauttaa viallinen tuote ja saada korvaus,tai uusi vastaava tuote tilalle? Tulee väistämättä mieleen että tekemällä asiasta monimutkaisen,toivotaan asiakkaan luopuvan kanteestaan.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu