MRoom arvostelun kommentointi

29.5.2015
Ehkä epäammattimaista toimintaa Oulussa?


Kävin hiukseni leikkauttaan ja värjäyttään ja onnekseni onnistuin välttämään ylenpalttilset ns. "Etuilut" klubilaisten johdosta, odotin vuoroani siis noin tunnin.

Päästyäni tuoliin minulta kysytään mitä haluan ja sanoin haluavani värjäyksen sekä hiuksistä siistimistä. No kaikki menee hyvin siihen asti että naishenkilö pyytää kollegaansa katselemaan että millä aineella kannattaisi vaalentaa kun ei itse ole niin tottunut siihen, oletin värjäyksen olevan sen yhden värjäyksen verran mutta yllättäen maksutilanteessa selvisi että värintaitto oli 15€ extraa tämän lisäksi kampaajan tekemän arviointi virheen takia jouduttiin vaalentamaan kahteen kertaan ja miettivät siinä että maksutetaanko kahdesta väristä, toinen kampaajista oli sitä mieltä että väri on täydellinen vaikka toinen sanoi että se jäi "erittäin epätasaiseksi" ja "tipunkeltaiseksi".

Operaatioon käytettävää aikaa vähäteltiin kokoajan ja puhuttiin 15 ja 10 minuutin väreistä vaikka istuin penkissä noin 3h, vähän väliä rampaten pesupisteellä lisäten värejä ja pesten hopeashampoilla. Taittoväri pestiin syväpuhdistavalla pois mutta se silti laskutettiin mikä oli mielestäni hieman kyseenalaistettavaa. Jouduin myös itse "sörkkimään" hiukseni muotoon koska kampaaja pelkäsi ettei osaa tehdä sitä niin että se minua miellyttäisi, olettaisi ammattia harjoittavan tietävän miten hommat hoidetaan.

Niskat ja selkä jäivät kipeäksi koska jouduin istumaan ikävässä asennossa - "voisitko valua hieman alaspäin siinä penkissä" - vain sen vuoksi että kampaaja ei ylettynyt leikkaamaan ja käsittelemään hiuksia eikä penkkiä voinut säätää.

Toinen työntekijöistä kokoajan käyttäytyi halveksuvasti ja kysyessäni violeteista raidoista ja kellertävästä juuresta sanoi hän vain kassalta huikaten sen näyttävän hyvältä. Kampaajani kysyi tältä myös että voiko kahta emulsiota sekoittaa käyttöön ja hän vastasi ettei näe siinä mitään järkeä johon, onnekseni, kampaajanani toimiva naishenkilö sanoi että hän näkee tarpeelliseksi.

Olostani tehtiin epämukava siinä vaiheessa kun alettiin puhua että onhan meillä tässä jo hetki vierähtänyt ja että minä olen jo jonkin aikaa täällä ollut, silloinkin minulla oli värit päässä. Mietin vain että värjäyksen alussa kampaaja kysyi että missä olin värjäyttänyt edellisen kerran ja yllättyi kun vastasin itse värjänneeni, kehui tulosta tasaiseksi ja kampaamotasoiseksi, mutta onnistuu itse epäonnistumaan juuren värjäyksessä.

Loppuvaiheessa kampaaja vain halusi selvästi nopeasti pois tilanteesta koska väriä ei kyselty sen enempää, hiukset nopeasti ohennettiin, muotoiltiin(minä muotoilin) ja puhdistettiin hiukset kaavulta pois.

Maksaessa oli ihan hyvä olo että pääsi pois ja tämä oli vihdoin takana mutta opiskelijan lompakolle olikin turhan suuri isku että tästä lähtien värjään itse. Parempitasoisia kampaamoitakin tiedän...

Katsoo nyt jos vielä kerran käyn mutta jos käyn ja palvelu on samanlaista niin en mene kolmatta kertaa.

Tunnelma liikkeessä oli ahdistava/kiusallinen. Ei wow-efektiä.

7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu