Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

11.12.2015
Samsung Smart-tv 50 ei Suomen markkinoille tarkoitettu


Uutta älytelevisiota hankkiville tässä opettava tarina: Ostin Verkkokaupasta uuden Samsung Smart-tv:n ja innolla sitten kotiin tultuani rupesin sitä asentamaan. Eikun piuhat paikalleen ja nettiyhteys toimimaan niin kyllähän se siinä, mutta kuinkas kävikään. En saanut ensin edes tv-ohjelmia siihen asennettua puhumattakaan nettiyhteyksistä. No soitto sitten Verkkokauppaan – joka oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Soitto operaattorille, eli DNA:lle josta palloteltiin takaisin Verkkokauppaan. Vihdoin monen ns. expertin meillä käytyä saatiin edes tv-ohjelmat asennettua. Sitten tulikin seuraava pulma. Jotta saataisiin muutkin ns. älytoiminnot asennettua, piti saada nettiyhteys. TV näytti, että langaton ja kaapeli onnistuu molemmat. Meillä kaapelitalous ja valokuitukaapeli. Tv:n valikko ei edes antanut tehdä mitään kaapelin kautta, joten ei kun takaisin Verkkokauppaan ostamaan uusi langaton reititin. Myyjä antoi virheellistä tietoa Verkkokaupassa ja sanoi, että voi jatkossa käyttää molempia, eli kaapeliyhteyttä ja langatonta. Tv ei kuitenkaan tunnista muuta kuin langattoman, vaikka valikossa näyttää olevan myös kaapeli. Tässä oli mennyt jo 5 päivää ja useita henkilöitä oli käynyt ihmettelemässä tätä tv:tä ja minua oli tässä välissä palloteltu puolelta toiselle ja kukaan ei ottanut vastuuta mistään.

Vihdoin sain Samsungin Suomen tuen ottamaan etäyhteyden koneeseeni ja sieltä tulikin sitten varsinainen pommi. Tukihenkilö sanoi, että minulle on myyty laite jota ei ole tarkoitettu Suomen markkinoille. Kysyin, että mistä hän sen tietää, niin hän sanoi, että minun tv:n numerosarja päättyy numeroihin 6200 ja heillä on loppunumerot 6275 ja loppuun vielä XEE ja että se on tänne markkinoille tarkoitettu tuote. Ja että minulle myyty tv ei välttämättä tunnista Suomessa käytettäviä laitteita. No eipä näyttänyt tunnistavan joo meillä kaapelitalouksissa käytettäviä valokuitukaapeleita.

Samsungilta sanottiin, että heille on tullut useita muitakin valituksia ko. tuotteesta. Ystävällisesti he kuitenkin etäyhteytenä laittoivat koneeni kuntoon ja saivat ns. älytoiminnot näkyviin, mutta vain langattomasti. Mutta he sanoivat ettei takuu mahdollisesti ole voimassa kun tv:ni ei ole Suomen markkinoille tarkoitettu.

Tein asiasta heti reklamaation kirjallisena Verkkokaupalle ja heidän vastaus oli ihan yhtä tyhjän kanssa, että voin palauttaa laitteen. Siis haloo, palauttaa laitteen jonka eteen oli hikipisaroita vuodatettu monen henkilön kanssa yli viiden päivän ajan ja joka vihdoin oli saatu kuntoon, kiitos Samsungin Suomen tuen.

Aivan käsittämätöntä välinpitämättömyyttä Verkkokaupalta. Oli todella huijattu olo. Mistä asiakas voi tietää, että onko hänen ostamansa tv Suomen markkinoille tarkoitettu vai ei ja ymmärtääkö tämä tv Suomessa käytettävät laitteet ja piuhat. Olisin odottanut Verkkokaupalta jonkinnäköistä vastuullisuutta asiasta, mutta ei, vain ilmoitus, että tuote voidaan palauttaa. Ei kiitos samaa ruljanssia uudestaan uuden tv:n kanssa.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu