Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

Verkkokauppa.com

Keskiarvo: (1.4): 1 Star Rating
Arvosteluja: 101

"Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä." 


Kirjoita arvostelu!


www.verkkokauppa.com

 
5.12.2018
Hiiiiidas toimitus


Olen ollut asiakkaana Verkkokaupassa useamman vuoden. Takuuasiat ovat hoituneet huonosti, ja olen usein ollut yhteydessä suoraan maahantuojaan, mutta muuten toimituksen kanssa asiat ovat olleet ok. Myös myymälässä on ollut mukava asioida.

Tällä erää asiakkuuteni Verkkokauppaan päättyi. Olen odottanut tilausta yli kaksi viikkoa, sain kolmesta tuotteesta yhden. Asiakaspalvelun vastaus oli, että heillä on hieman ruuhkaa, työskentelevät 24/7 ja "tilaus tulee kun tulee". Toimittavat loput tavaroista eri varastosta, jonka vuoksi yli kahden viikon toimitusaika on heistä ok. Tämän paketin palautin, jonka vastaanotin ja tulen palauttamaan myös loput tuotteet. Olen tilannut ja osatanut vastaavat tai samat tuotteet jo muualta, sillä tuotteille oli tarve enkä odottanut kolmen päivän toimitusjan venähtävän yli kahteen viikkoon.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.9.2018
huono ja vastuuton yritys


Yritys ei tiedä mitään mikä on tuotevastuu/kuluttasuoja LAKI:- siellä ei edes tiedetä mitkä on oikeat takuu ajat myytävissä tuotteissa saati sitten mitä takuu tarkoittaa:-omat kokemukseni on ettei heillä ole haluakaan palvella ja saada hyvää mieltä asiakkaalle : niin sanottu rahat pois ja painu helvettiin !!! En viitsi kertoa mitä kusetusta ja surkeeta palvelua olen saannut...vaan miksi en tule mitään ostamaan enään tästä yhdestä Suomen HUONNOIMMASTAS yrityksestä! Siellä ei tajuta kuka maksaa heidän palkkansa todellisuudessa ---ASIAKAS---!!!! MIten siellä kohdellaan asiakasta --- haista paska tyyliin,mikään ei ole heidän syy!! Heillä ei hoideta asioita niin kuin ne pitäisi hoitaa !! Vaikka heistä johtuu asioiden huono hoito niin anteeksi ei pyydetä! Asiakaspalvelu ei edes ymmärrä mitä se tarkoittaa! Listaa voisi jatkaa!!mutta eipä siitä mitään hyötyä ole !

Nämä kaikki mitä olen luotellut on tapahtunut minulle ja tällä hetkelläkin on tilanne päällä takuu asian kanssa (huvittavinta he sanovat 12 kuukautta tuotteella takuu ja valmistaja 24 kuukautta , vissiin pieni ero!!! Siellä ei suostuta hoitamaan tuotetta vaikka siinä on valmiste vika selvä koska metalli repeää, huvittavinta eivät halua todeta vikaa esim.valokuvin tai muuten - mutta he ovat valmiita myymään varaosan!!!- Olen ollut valmistajaan yhteydessä ja hekin ovat todenneet heti nähtyään kuvat metallista ,että tuote kuuluu takuun piiriin.

EN SUOSITTE KELLEKÄÄN TÄTÄ YRITYSTÄ, MUTTA KAIKKIHAN VOIVAT KOKEILLA MITEN HEITÄ KOHDELLAAN JA MITEN HEIDÄN TAKUU YM ASIAT HOIDETAAN!

ps. Poikani tilasi heiltä kotiin kuljetettuna 32 tuumaisen TV:n ja maksoi siitä kotiinkuljetus maksun-mutta tv toimitettiin postiin joka on noin 1,5 kilometrin päässä hänen kotiaan .Poikani joutui siis kantamaan tv yksin tämän matkan . TÄSSÄ oli yksi heidän hyvästä palvelustaan esimerkki POIKANI ei osta heiltä enään mitään koskaan!!! niin ja artkaapa palautettiinko hänelle kotiinkuljetus maksu???? EI!

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
25.7.2018
Verkkokauppa.comiin pettynyt


Minusta tuli juuri myös hiljattain Verkkokauppa.comin ex-asiakas. Ostin kyseiseltä lafkalta edullisen Lenovon läppärin, jolta en paljoa odottanut, mutta mitään en myös saanutkaan. Laite hajosi ensimmäisen kuukauden aikana, kun sitä oli pariin kertaan testattu. Vein härvelin takaisin Verkkokaupan huoltopisteen sedälle, joka kertoi lähettävänsä laitteen korjattavaksi ja niissä saattaa kestää 10-20 päivää. Kerroin huoltokaverille, että laite oli ostettu lasten iloksi tulevalle lomamatkalle ja sitä todella tarvittaisiin jo ensi viikolla, johon kaveri totesi ettei voi tehdä mitään, mutta kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun. Sen tein ja vastaukseksi sain, että voi voi, ei voida tehdä mitään ja takuukäytännöt ovat mitä ovat. Olen aiemmin tainnut tottua liian hyvään palveluun, koska muissa vastaavan tyyppisissä tapauksissa myyjäliike on ottanut vastuun myymästään heikkolaatuisesta tuotteesta. Varsinkin kun laitetta ei oltu juurikaan edes käytetty.

Nyt laite on ollut kohta kuukauden korjattavana ja Verkkokauppa.comin asiakaspalvelu nostelee vaan käsiään, että kyllä nämä korjaukset vaan tuppaa kestämään. Saa nähdä tuleeko laite joskus takaisin ja jos tulee, niin onko se kunnossa. Ja saapi nähdä, olen nyt kolmannen kerran kirjoittanut negatiivisen arvostelun koneesta kaupan sivuille ja molemmat aiemmat arvostelut ovat poistettu sivuilta. En siis ihan kauhean paljon luottaisi tuotekokemuksiin kyseisen kaupan sivuilla.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.6.2018
Verkkokauppa.com, kannattaa välttää


Verkkokauppa.comia kannattaa todellakin välttää. Ostin HP-tietokoneen kyseisen kaupan kivijalkamyymälästä. Laitteessa ilmeni vika, kun aloin sitä pikkuhiljaa ottaa normaaliin käyttöön. Laite ilmoitti yhteensopivaisuusongelmasta, jonka mukaan se täytyy käynnistää uudelleen. Uudelleen käynnistyminen ei onnistunut, kone ilmoitti, että käyttöjärjestelmää/kovalevyä ei löydy. Sammutus virtakytkimestä, ja laite taas toimi. Vika toistui aina 1,5-3 tunnin välein. Siis useita kertoja päivässä. Ehdotin koneen vaihtamista/rahan palautusta, johon ei suostuttu. Vaadittiin takuukorjauksen tekemistä. Näitä tehtiin kahdesti. Joka kerta raportoitiin ihan kirjallisesti, että vika korjattu. Mutta vika oli ennallaan.Tämähän kertoo siitä, että vikaa ei edes haettu huollossa esille, eikä tietenkään niinmuodoin testattu vian häviämistä korjauksen jälkeen. Korjausyritelmät olivat naurettavaa hakuammuntaa, kun luki korjausraportit. Ne kyllä annettiin, kun niitä kysyi. Naapurin teini olisi heti ollut jäljillä siitä, mistä on kyse, mutta takuun vuoksi ei voinut antaa hänelle. Vaadin tässä vaiheessa taas koneen vaihtoa. Verkkokauppacom ei suostunut, kehottivat vetoamaan Kuluttajariitalautakuntaan (KRIL). Oletin, että takuukorjauksia jatketaan, mutta firman tj ilmoitti, että he eivät tee mitään, koska asia on KRILissä. Kertoin, että toimivat KRILin päätöksen jälkeen, joka vie 1-2 vuotta. Kehotin lukuisia kertoja toimiin myydyn takuulupauksen perusteella tuloksetta. Ei mitään vastausta heiltä. Otin asian pois KRIListä, ilmoitin siitä kirjallisesti, mutta tähänkään ei mitään reaktiota. Vein koneen sitten itse HP:n huoltoon, jossa konetta alettiin korjailla. Nuo Verkkokaupan "korjaukset" mukaanluettuna korjauskertoja oli kaikkiaan 5, jolloin kone sitten alkoi toimia normaalisti. Aikaa ostoajankohdasta kului n. 10 kk. Vika oli SSD:levyssä. Se vaihdettiin, ja vielä yksi huoltokeikka tarvittiin, kun BIOSin asetuksia ei oltu osattu panna kohdaleen. Verkkokaupan törkeä suhtautuminen on merkille pantavaa. Toki sitten HP:n huoltokin oli uskomattoman amatöörimäista. Jatkossa en koskaan osta mitään Verkkokauppacomista, ja todennäköiseti vältän myös HP:n tuotteita. Havainnot kertovat, että Verkkokauppacom ei osaa vähittäiskaupan normeja vaan toimii aivan omilla pelisäännöilllään, jotka ovat kuluttajalle äärimmäisen epäedullisia.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.4.2018
Verkkokauppa.com:n ei voi luottaa


Pienet ostokset voi ostaa verkkokaupasta, mutta heti kun joudut ostamaan yli 100€ tuotteen kannattaa ostaa se muualta. Koska verkkokauppa ei anna takuuta tuotteille. Taistelin aikoinaan uuden puhelimen toimimattomuudesta ja eivät suostuneet purkamaan kauppoja vaikka perustelut olivat selkeät. Laite kävi keskieuroopassa yli kolme kertaa korjauksessa ja ei koskaan korjaantunut. hävisin rahallisesti noin 450€ ja reklmaatioihin ei suostuttu. Verkkokaupalla on väsytystaktiikka. Mutta en luovuttanut, koska koin olevani oikeassa. Vein asian kuluttajalautakuntaan ja loppujen lopuksi pitkin hampain verkkokauppa korvasi 50€ vasta kun lautakunta sitä suostutteli (ELi verkkokaupan väsytystaktiikka onnistui siinä, että katsottiin että kuluttaja oli laitetta kuitenkin käyttänyt, vaikka se oli käyttämättömänä koko ajan pöytälaatikossa). No luottamus meni verkkokauppaan ja sitä ei palauta enää mikään! Mutta sen 50€ sain, sillä ehdolla, että lähetän puhelimen takaisin verkkokauppaan. (en tiedä laittoivatko takaisin hyllyyn myyntiin?)

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
19.3.2018
Verkkotilaus (verkkokauppa.com)


Todella pettynyt verkkokauppa.com tilausten jono kaytäntöö joka on täysin mielivaltainen. Tilasin tuotteen jo n.2kk sitten toimitusaika oli silloin jtn. 1-2 vko joka tietenkin venyi ja venyi ja hintakin nousi välissä yli +100€ ajattelin että olipa hyvä tuuri. kahden kuukauden jälkeen tuotteita rupesi tulemaan varastosaldoon, mutta kaikki siirrettiin tietenkin heidän kivijalka liikkeen hyllyyn(jossa ne ovat vieläkin). Asiasta kyselemään mikä mättää kun ei toimiteta tilaajille vastaus tuli takaisin etten voi tilata/varata tuotteita myymälästä kaikki verkkotilaukset toimitetaan varastolta josta todennäköisesti toimitettiin myös myymäläänkin ("arvaus") kun varaus saldo tippui tuotteiden määrän verran. Näin keinoteltiin huonomman katteen tilaajat pois vekslaamalla tuote kauppojensa välillä jattäen verkkotilaajat jonon hännille jos semmoista edes on. Soitin heille ja kysyin käytäntöä jono käsittelystä johon vastattiin että pitäähän niitä olla myymälän hyllyssäkin kysyin että eihän hinta ole syy kun ei toimita tuotetta sanoivat että ei tietenkään "jepjep" totesin että onko niin että ensin täytetään kaikki myymälät ja sitten lähetetään webtilaajille johon en saanut vastausta ja kysyin myös että millähän jono numerolla olen mutta se oli todella salaista yritys tietoa jota ei voida kertoa. Peruin tilaukseni ja verkkokauppa menetti asiakkaan.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.3.2018
Verkkokauppa.com kokemuksia


VERKKOKAUPPA.COM:lla HÄIKÄILEMÄTÖN TOIMINTATAPA. Verkkokauppa.com kanssa asiointi toimii kun tuotteissa ei ole mitään virheitä tai toimituksissa ongelmia. Kun tuote tulee virheellisenä tai vahingoittuneena, alkaa todella suuret ongelmat! Ohessa dokumentit VERKKOKAUPPA.COM toimintatavoista kun televisio saapui kotiosoitteeseen rikkoontuneena. Kysymyksessä on erittäin kallis iso 75" 4K Samsung televisio - hankintahinta 2100 €. Pakkauslaatikko piti purkaa tuotteen päältä sen ison koon takia, josta syystä pakkauslaatikkoa ei ollut ehjänä palautukseen käyttää. ek, 2.2.2018 Televisiossa on kuljetusvaurio vasemmassa yläkulmassa. Oheisissa liitteissä kuvat televisiosta ja tilausdokumenteista. Pakkauslaatikko on laitettu roskiin - ei voi käyttää. Pyydän noutamaan ja toimittamaan uusi televisio mahdollisimman pian! Boris, 3.3.2018 Verkkokauppa. Huollon asiakaspalvelu Hei. Pystymme tilaamaan noutokuljetuksen mahdollista vaihtoa tai palautusta varten. Alkuperäinen pak-kaus toimii pakkausmateriaalina, valitettavasti meillä ei ole tarjota pakkausmateriaalia. Muistattehan pakata tuotteen hyvin, koska muuten posti ei onnistu vastaanottamaan tuotetta toimitettavaksi. Jussi, 9.2.2018 Verkkokauppa Asiakaspalvelu. Hei. Tässä vielä aiempi viesti uudelleen. Kerroit, että osoite on oikein. Välitin huoltoomme myös tiedon, että kaipaat ohjeita television pakkaamiseen. Palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti. ek, 2.2.2018 Moi . osoite on oikea Atte, 9.2.2018 Huollon asiakaspalvelu. Olemme tilanneet tuotteellesi kuljetuksen Postilta. He ovat sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän kuluessa ja sopivat tarkemmin noutoajankohdan. Pakkaa tuote (esimerkiksi kuplamuovilla) valmiiksi kuljetusta varten ulko-oven välittömään läheisyyteen tai muualle josta kuljetusliike helposti ja nopeasti sen saa. Liitä mukaan kuitti, vikaseloste tai palautuslomake sekä yhteystietosi. Palautuslomake löytyy täältä: http://www.verkkokauppa.com/files/50/15_364.pdf Mikäli sinulla ei ole mahdollista ottaa kopiota kuitista mainitse kuitti-/tilausnumero selkeästi vikaselosteessa. Ilman asi- anmukaisia dokumentteja saapuvia lähetyksiä ei saada käsiteltyä ollenkaan tai käsittely viivästyy huo- mattavasti. Ville,16.2.2018 Verkkokauppa Huolto. Hei, TV on saapunut huoltoomme puutteellisesti pakattuna ilman alkuperäistä laatikkoa ja esim. jalusta puuttuu kokonaan. Havaittu fyysinen vaurio: paneeli vioittunut siihen kohdistuneen iskun tai paineen takia. TV:lle myönnetty valmistajan rajoitettu takuu sekä tuotetta koskeva myyjän virhevastuu on päättynyt vauriosta johtuen. Haluatko että laite toimitetaan huoltoyhtiölle maksulliseen huoltoon / arvioitavaksi kotivakuutusta varten? ek,19.2.2018 Terve. Toimittamanne tuote on saapunut vaurioituneena vasempaan yläkulmaan josta on lähetetty kuva ja vaurio on syntynyt kuljetuksessa eikä sillä ole mitään tekemistä minun kotivakuutuksen kanssa , olen ilmoittanut etukäteen ettei alkuperäistä pakkausta ole ja sillä ei ole vaurion kanssa mitään tekemistä . joten olen vailla uutta televisiota enkä mitään korjausta. Hanna, 20.2.2018 Verkkokauppa Reklamaatiokäsittelijä. Hei,Televisiossa on takuun ulkopuolinen vaurio. Näyttöä kuljetusvauriosta ei ole. sillä emme ole saaneet pakettia nähtäväksi. Valitettavasti emme korvaa huoltoa tai vaihda laitetta ilman asianmukaista näyttöä. Paneeli on kuvattu ja huoltomme on todennut, että ei ole näyttöä kuljetusvauriosta, sillä paketti, jossa laite on toimitettu uupuu. Katsomme, että jos kyseessä olisi kuljetusvaurio, olisi myös paketissä tällöin jäljet. Tätä ei voida nyt näyttää toteen. Katsomme vaurion syntyneen vaaranvastuun ollessa asiakkaalle emmekä voi näin ollen osallistua lait-teen korjauskustannuksiin/vaihtoon, vaan vastuu virheestä on kuluttajansuojalain 5. luvun 15a § mukaisesti kuluttajalla. Voimme lähettää laittaan takaisin sellaisenaan tai lähettää sen maksulliseen huoltoon/ arvioitavaksi. Huoltomme säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine). Vaihtoehtoisesti voit riitauttaa asian. Kuluttajansuojalaki http://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038 Verkkokauppa.com Oyj:n sopimusehdot https://www.verkkokauppa.com/fi/ehdot/sopimusehdot/ Kilpailu- ja kuluttajavirasto https://www.kkv.fi/ ek 20.2.2018 Televisio saapui 1.2.2018. Television kuljetuspaketti purettiin television ison koon takia. 2.2.18. Television käynnistysvaiheessa havaittiin näytön vasemmassa kulmassa vika. Viasta reklamoitiin välittömästi asiakaspalveluun puhelimitse, samalla ilmoitettiin että alkuperäinen kuljetuspahvi on viety roskiin. Asiakaspalvelunne pyysi lähettämään valokuvan tilausdokumenteista ja television vauriosta. Toimenpiteet tehtiin välittömästi. Teiltä tuli sähköposti 3.2.18, jossa pyydettiin pakkaamaan tuote hyvin, joka myös suoritettiin kaksinkertaisella pakkauspahvilla ja teippauksilla. Siis teille on informoitu etukäteen että alku- peräistä pakkauslaatikkoa ei ole enää olemassa. Meillä ja teillä on kirjalliset sähköpostidokumentit asias-ta tapahtumapäivämäärineen. Vaurio on tullut siis teidän toimituksen yhteydessä tai tuote on tullut valmis-tajalta viallisena. On erittäin asiatonta vedota television palautuksen pakkaukseen, joka on tehty teidän puhe-limessa ja sähköpostissa saadun ohjeituksenne mukaan! Kysymyksessä on erittäin kallis tuote. En hy-väksy vastaustanne missään muodossa. Tulen joka tapauksessa julkaisemaan koko osto-/toimitusprosessin verkkokaupan toiminnasta kaikilla alan julkisissa foorumeissa.Pyydän välittömästi toi-mittamaan kunnossa olevan ja maksetun tuotteen! Olen toiminut täsmälleen ohjeistukseen mukaisesti. Te tai kuljetusliikkeenne on vastuussa tuotteen toimittamisesta virheettömänä perille saakka.

Hanna, 21.2.2018 Verkkokauppa Reklamaatiokäsittelijä. Hei, Olemme ilmoittaneet edellisessä viestissä päätöksemme, ja antaneet ohjeet jatkotoimenpiteisiin. Meillä on velvollisuus tutkia laite, ennen päätöstä. Tämän vuoksi laite on pyydetty meille.

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
23.2.2018
Todennäköisesti aina Hankalin


Täysin samaa mieltä muiden huonojen kokemusten kanssa!

Älkää luottako yritysten omiin tähtiarvosteluihin ja "toimitusaikoihin" nettisivuilla. Ohjelmallisesti näihin tietoihin on naurettavan helppoa laittaa mitä haluaa. Välttämättä koko tuotetta ei ole varastossa tai edes Suomessa?

Jopa yritysasiakkaille verkkokauppa.com uskaltaa väittää vastaan reklamaatioasioissa ja jättää kylmästi korvaamatta tärkeän tuotteen. On selvää, että kaikki ostot tehdään jatkossa muualta.

Joku kertoi, että pieni hymynkare oli reklamaatiosaston pojalla suupielessä kun väitteli asiakkaan kanssa etteivät korvaa mitään. Jotenkin helppo uskoa tämäkin yksityiskohta kokemusteni pohjalta!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.1.2018
Aina todennäköisesti hankalampi, verkkokauppa.com


Asiakkaana ilmeisesti tuurilla vuodesta 2002. 2017 kun hankittu TV lakkasi 5kk käytön jälkeen toimimasta, lakkasi myös verkkokauppa.com toimimasta. Eivät huolla, Eivät korvaa. verkkokauppa.com ei kanna virhevastuutaan. Yritin ensin selvittää asian kiltisti ja olla joustava.

" Hei, Kuluttajaoikeusneuvoja on meihin yhteydessä vastineemme osalta -verkkokauppa.com "

En suosittele verkkokauppa.com:ia, koska jos jotain menee pieleen homma ei toimi.

Kokemuksella voin sanoa, että ulkomailta hankittujen tuotteiden palauttaminen, huoltaminen tai virheen korjaaminen on helpompaa kuin verkkokauppa.com:in kanssa asiointi.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.10.2017
Verkkokauppa.com toimitusarviot ja varastot


Tilasin noin 2000€ määrän tavaraa työn merkeissä, joka piti parissa päivässä olla perillä. No nyt reilu viikkoa myöhemmin vieläkin lukee eräässä 400 e tuotteessa 4-5 työpäivää. Tarvitsen tavarat nyt viikonlopun jälkeen ja joudun todennäköisesti ostamaa pakolliset kaapelit tuplana maanantaina laadukkaammasta liikkeestä. Tulevaisuudessa pyrin hankintani ostamaan muista liikkeistä.

Älkää ostako mitään jota ei ole varastossa useita kappaleita, jos tarvitsette tavaraa lähiviikkoina!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.10.2017
Pidetään asiakasta tyhmänä


Asiakkaan kysymys: Kuinka kauan kestää saada tuotetta jota ei ole varastossanne?

"Jokaisen tuotteen kohdalla kerrotaan saatavuusaika-arvio. Arvio perustuu tavarantoimittajaltamme saatuun tietoon. Se päivittyy jatkuvasti ja automaattisesti, joten se on aina tarkin saatavilla oleva arvio."

Saatavuusaika-arvio siirtyy automaattisesti joka päivä päivällä eteenpäin ja viikonloppuna enemmän. Liike ei ota selvää eikä kerro asiakkaalle milloin tavara on todellisuudessa tulossa. Kyvyin jo ennen tilaustani sähköpostilla milloin tuotteen saa, ja vastattiin sen lukevan tilaussivulla. Kun rupesi viipymään kysyin uudestaan ja edelleen ilmoitettiin taas päivä joka sivuilla sillä hetkellä luki, eli siitä alkuperäisestä luvatusta päivästä on jo mennyt monta viikkoa eteenpäin. Todennäköisesti en saa tilaamaani koskaan. Älkää tilatko Verkkokaupasta sellaista jota ei varastossaan ole, tai varautukaa kuukausien toimitusaikoihin tai siihen ettei toimiteta.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.9.2017
tietokoneen osto:


03.09-17 oli läppäriä ostamassa. Neuvova henkilö oli asian tunteva ja osasi esitellä minulle oikeanlaisen (tasoisen) koneen. Kaupat syntyi.

0 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.6.2017
TV:n hinta /palautus


Ostin mainostetun LG:n uutuus tv:n Jätkäsaaren myymälästä. Ostopäivä lauantai, maanantaina samaa tuotetta myytiin verkkokauppa.com netissä 200e halvemmalla. Yritin tietenkin palauttaa. Ei onnistu koska myymäläostos, olisi pitänyt ostaa ensin netistä ja sitten noutaa myymälästä. Harmitti ja viisastuin. Tuskin ihan heti ostan Jätkäsaaresta mitään

1 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.6.2017
Verkkokaupan "paskaa asiakaspalvelua"


Olen tilannut äidilleni otsalampun Verkkokaupasta 14.2.2017, olen saanut yhden sähköpostin missä kerrottiin tuotteen viiveestä toimituksessa. Ensinnäkin kun ostin niitä oli varastossa paljon...ainakin näytti niin. Sitten sivuilla oli päivämäärä huhtikuulle..., mutta olen laittanut sinne 5 kertaa viestiä, mutta kukaan ei edes vaivaannut vastaamaan?????????? Olen kysynyt kauanko kestää jne...mutta kuin metsään huutaisi. Nyt on jo kohta Juhannus eli 4kk ja odotan edelleen vastausta. Kiinasta tilaan tästä lähin kaikki mitä vaan pystyn.....

Tilaus 36456281

Terveisin Juha

5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
24.5.2017
Grillin tilaus


Tilasin grillin. Se saapui muutamassa päivässä pakulla kotiovelle. Kootessani sitä huomasin kaikkien valurautaritilöiden olevan katki. Ei tietoa missä vaiheessa vahinko on sattunut. Ei kun meiliä asiakaspalveluun valokuvan ja tietojen kera. Seuraavana päivänä verkkokaupan huolto laittoi uudet ritilät toimitukseen. Ripeää ja toimivaa toimintaa!

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.4.2017
Ei oo - ei tuu


Tein maaliskuussa tilauksen Verkkokauppa.comiin kahdesta eri tuotteesta. Saatavuusarvio molemmissa oli 2-4 arkipäivää. Kun viikko oli kulunut, laitoin e-mailia liikkeeseen ja kyselin missä vaiheessa tilaukseni on. Täytyy myöntää, että vastaus tuli tosi nopeasti, eli saman päivän aikana. Viivettä tilaukseni saapumiselle olisi tulossa kymmenen päivää. Odotin kymmenen päivää ja kyselin uudelleen tilaukseni perään, koska seurantahistoriassa ei ollut tapahtunut mitään. Sain e-mailin taas nopeasti ja siinä kerrottiin, että tavarantoimittajalla viivytyksiä, mutta pyritään toimittamaan mahdollisimman noepasti. Odotin viikon ja sitten peruin tilauksen. Mietin vaan, että miksi Verkkokauppa.comin sivustolla kyseiset tuotteet ovat edelleen ja toimitusajaksi on arvioitu edelleen se muutama päivä. Annan puoli pistettä nopeasta asiakaspalvelusta. Moni firma nimittäin on sellainen, ettei vastaa ollenkaan tai vastaus viipyy, viipyy...

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.3.2017
Toimituskyky puuttuu


Tilasin viime vuoden lopulla tuotteita verkkokauppa.comista. Pian on huhtikuu ja vieläkään eivät ole tulleet!!! Oli muuten viimeinen kerta kun tästä lafkasta tilaan mitään.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.1.2017
LG 65


Tilasin verkkokaupsta LG:n 65” television kotiinkuljetuksella. Televisio saapui sovitusti koti-ovelle. Samaisena iltana aloin purkamaan isoa tv-pakettia mukana tulleiden seikkaperäisten ohjeiden mukaan. Apuna minulla oli itseni lisäksi kaksi henkilöä, koska iso kokoista pakettia olisi ollut yksin haasteellista käsitellä. Viimeiset suojaukset tv:n ympäriltä otin irti vasta kun tv oli tukevasti nostettu tv-tasolle, jolloin paljastui että odotettu televisio oli rikkinäinen. Television paneeli oli rikki.

Otin samana iltana yhteyttä verkkokauppa.comin asiakaspalveluun, sovittiin askelkuviot ja postin kaveri haki television sovitusti muutaman päivän kuluttua. Kaikki toimi niin kuin kuuluukin. Tai niin ainakin hetken luulin.

Muutamia päiviä kuluu ja ehdin hiukan odottelemaan, että saisin ehjän ja toimivan television. Mutta, suureksi yllätyksekseni huolto laitaa viestiä että television takuu-ja virhe vastuu on rauennut koska telkkari on rikki. Senhän jo tiesinkin, että telkkari oli rikki. Sen vuoksihan palautinkin laitteen. Yllätyksenä tässä kohtaan tuli se, että verkkokauppa.com pesi tässä kohtaan kätensä rikkinäisestä tuotteestaan.

No, seuraavaksi verkkokaupan reklamaatio-osastolle viestiä, että telkkari on rikki. Sama vastaus: "paketti on ehjä niin ei takuuta eikä virhevastuuta.”

Olen täysin varma omista toimistani television suhteen ja tiedän, telkkari ei ole voinut hajota kotonani tai käsittelyssäni. Tuote on purettu pakkauksesta hyvin seikkaperäisten ohjeiden mukaan. Samoja ohjeita noudattaen myös kasattu takaisin laatikkoon, kun tuote on todettu rikkinäiseksi.

Kuinka te siellä verkkokaupassa voitte olla täysin varmoja siitä, että television hajoaminen ei ole voinut tapahtua jossakin sen monissa logistiikkavaiheissa? Oletteko avanneet laatikon kun se on teidän varastolle saapunut, että voitte niin varmasti sanoa, että se on ehjänä teiltä lähtenyt ja syy on asiakkaan kun tuote oli sen kuntoinen kun oli?

Olen muutenkin hyvin ihmeissäni verkkokauppa.comin asiakaspalvelusta, jossa syy rikkinäiselle tuotteelle laitetaan ensisijaisesti asiakkaan syyksi. Kun tilaan kotiinkuljetuksena tuotteen koti-ovelleni, ei minulla ole muuta mahdollisuutta tarkistaa tuotteen kunto kun avaamalla pakkauksen. Jos havaitsen tuotteen rikkinäiseksi, on vastuu teidän logiikallanne automaatisesti minulla?

Koko tapaus on aivan järjetön. Minulla on nyt rikkinäinen kallis telkkari, Verkkokauppa.comin mukaan kaupan purku tai uuden tuotteen tilalle saaminen ei ole mahdollista Tv:n voisi kyllä korjata, mutta minun laskuuni.

Verkkokaupan kanssa asiaa on pyritty selvittämään, mutta he ovat pitäneet linjansa. Jatkossa asiaa minun puolestani hoitaa kuluttaja-asiamies.

Loputkin tilaamani tuotteet ovat lähdössä palautuksen. En tee mitään erilisellä kaukosäätimella tai Soundbar:lla jotka tilasin uuden television mukana. Ja jatkossa on aivan varma, että asioimme jossakin muussa puljussa kun tässä edellä mainitussa.

20 / 20 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (9)

 
11.1.2017
Verkkokauppa.com


Itse kyselin akkua ja laturia vanhempaan Asus kannettavaan. Liikkeesä ei ollut kumpaakaan heti saatavilla. Olis mennyt tilaustuotteeksi. Toimitusarvio 2-3 viikkoa. No en sitten tehnyt tilausta.

Tein sitten tilauksen Englannista. Alkuperäistä vastaavat.Tarvikeakku 65€ + Tarvikelaturi 35€ + postit 10€ DHL kotiinkuljetus.Tilauksesta viikko,niin paketti oli tuotu kotiovelle.

Verkkokauppa comissa alkuperäis akku 150€ + Laturi 70€

Hyvin on edulliset tarvike tuotteet toimineet. Molemmilla samat takuut,kun alkuperäistuotteilla.

0 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.1.2017
Toimituksessa kestää


Kolme kuukautta olen saanut odotella lokakuussa tilaamaani tietokoneen laturia. Arvioitu aika oli tuolloin kolme viikkoa. Asiakaspalvelu on aivan syvältä, ketään ei tunnu kiinnostavan tilanne. Katteettomia lupauksia saapumisesta on ollut jo kolme. Etäopiskelijana olisi aika tärkeä tuo tietokone.

Ihan käsittämätöntä miten voi yhden laturin tulo kestää niin kauan. En varmasti enää ikinä osta/tilaa kyseisältä ketjulta mitään.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.1.2017
Tuotteiden saapuminen kestää


Tilasin lukuisia toimistotuotteita 18.12.2016 ja vieläkään eivät ole saapuneet. Laittaessani palautetta pitkästä odottelusta en vastausviestissä saanut minkäänlaista pahoittelua, vaan tylysti ilmoitettiin että tuotteet saapuvat 1-2 viikon kuluttua päävarastolle. Todella tökeröä toimintaa ja uskomatonta, että tuotteita saa ilmeisesti odotella kuukauden päivät ilman erillistä ilmoitusta...

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.12.2016
En suosittele


Tilatessa tuotteen ilmoittivat että menee 5 päivää hankkia se varastolle. Kahden viikon odottelun jälkeen tuote ei ole edelleenkään saapunut varastolle mutta aika-arvio on muuttunut kuukaudeksi. Saman tuotteen olisi jo tässä ajassa saanut suoraan valmistajalta.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.11.2016
Vastuuton johto näkyy reklaation käsittelyssä


Verkkokaupan hinnat ovat houkuttelevia, mutta ongelmatilanteet ovat todella ongelmallisia kuluttajalle. Suuri kokokoinen televisio, jonka hankin ei toiminut kuten piti. Samaa olivat kokeneet muut kuluttajat, kun kävin Verkkokaupan omilta sivulta katsomassa kokemuksista ko. laitteesta. Otin yhteyttä myös laitteen valmistajan palveluun. Siitä alkoikin pompottelu, jossa Verkkokauppan ja valmistajan työnjako ei ollut selvä. Nyt Verkkokauppa syyttää minua viivyttelystä ja on korvaamassa vain osan laitteen hinnasta takaisin ikävähennykseen vedoten. Tämä jumppa kesti 11kk, kaksi tuloksetonta korjausta ja lukuisia soittoja ja sähköposteja. Johto, joka ohjaa ja valvoo, Verkkokaupan verkkosivujen mukaan, reklamaatiokäytäntöjä, kertoi olevansa niin kiireinen, ettei kiinnosta. Nyt on kulunut ostosta kolmattavuotta, kun odottelen kuluttajariitalautakunnan ratkaisua ja Verkkokauppa porskuttaa edelleen rahoillani. Luottamus kyseistä liiketoimintaa kohtaa on mennyt lopullisesti.

8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
9.11.2016
takuuhuolto miinus


Ihan kivat hinnat, hyvä varasto, fyysinen myymälä plussaa, mutta yksi iso miinus. (Takuu)huolto. Olen vuosien mittaan ostanut täältä muutama kymmentä tuotetta ja 3-4 krt. tarvinnut viedä huoltoon. Joka kerta huollossa on kohdeltu kuin olisin oletusarvoisesti huijaamassa heitä. En tiedä johtuuko suurista huoltovolyymeistä, palautusprosenteista vai huonoista (muista, tietenkin :D) asiakkaista vai mitä. Ilman toimivaa huoltoa kyseinen kauppa on vain myymälä satojen muiden joukossa.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.9.2016
Palautusoikeus


Palautin puutarhatrimmerin, ja rahat kulkeutui ihmeellisesti jollekin asiakastilille. Sitten joku Andrei vastasi tiedusteluuni, että ei voi itse vaan minun täytyy jonkun hallintatilin kautta muuttaa asia. Mistään ei käy ilmi,miten näille tileille pääsee? Puhelimeen en jaksanut jonottaa,kesti yli 10 min.

Outoa toimintaa . En aio enää asioida. En suosittele. Jos näin pienet palautukset hankalia, entä isommat?

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
3.9.2016
Perävalotakuu


Ostin ensin halpoja kaapeleita tästä kaupasta ja sitten menin ja ostin kalliimman tietoteknisen tuotteen, jossa tietysti alkoi hetken päästä ilmetä ongelmia. Lieneekö jotain kummallista erää maailmalta, jonka Verkkokauppa.com saanut erikoishintaan, koska laatuongelmia tuntuu riittävän?

Heidän asiakaspalvelu / valitusten käsittelynsä oli täysin yhtä tyhjän kanssa. Vain oikeuteen vetämällä asia etenee yhtään mihinkään. Tuli vaikutelma, että jopa tahallista valittu linja?

Ehdottomasti vältän jatkossa tätä kauppaa enkä suosittele kenellekään Verkkokauppa.com kauppaa.

9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.8.2016
Palautusoikeus


Ostin 37€ maksavan trimmerin. Olihan hinta alhainen, mutta ajattelin että haluavat nopeasti eroon jostain tuotteesta tms.

Kuvittelin laitteen olevan akkukäyttöinen, mutta en katsonut tarkkaan kuvaston kuvaa ja siitä oli poistettu pistotulppa kuvankäsittelyohjelmalla.

En halua vedellä mitään letkuja perässäni verkkokäyttöisen trimmerin takia ja päätin palauttaa laitteen.

Toimin ohjeiden mukaan ja nimestä päätellen Vironpoika kertoi laittavansa rahat tulemaan. Odottelin kuukauden verran ja kysyin mikä on? Taas joku Andrei vastasi, että manit on palautettu. Kysyin että mihin ja sain vastauksen että Verkkokaupan asiakastilille.

Eihän se ole mikään palautus, jos rahat laitetaan ko. kaupan tilille.

Summahan ei ole iso, mutta minua närästää tuollainen toiminta. Aion kyllä saada rahat, käyn vaikka hakemassa ne kaupasta paikan päältä.

Muutenhan firma toimii nopeasti, mutta en kyllä kehtaa suositella ostamaan mitään kallista, koska peli ei ole streittiä.

7 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
27.7.2016
Takuu ontuvaa ja asiakaspalvelu olematonta


Älkää menkö missään nimessä ostamaan TV vastaanottimia Verkkokauppa.com liikkeestä.Muualle kuin Suomeen tarkoitettuja ei Nordic malleja joissa ei kaikki ominaisuudet pelaa täällä ja takuu on mitä sattuu. Samoin jääkaappi/pakastinkaappi yms isot kodinkoneet,Verkkokaupalla ei ole minkäänlaista mielenkiintoa näihin laitteisiin sen jälkeen kun ovat rahat saaneet.Vaikka laite olisi heti risa,sitä ei vaihdeta vaan pitää odotella takuuhuoltoa päiväkausia jos maahantuoja suostuu maksamaan takuukorjauksen harmaatuonti laitteille

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.6.2016
Verkkokauppa.com


Hyvin hommat toimii. Tilasin tiistaina 31.5.16 kamoja vk comista. Maksoin verkkopankin kautta ostokset. Tilaushetkellä oli tilaamiani tuotteita saatavana. Sähköpostiin tuli tilausvahvistus.

Perjantaina 3.6.16 oli paketti postista noudettavissa. Kaikki oli oikein,mitä olin tilannutkin.

Olen tilaillut vk.comista useiden vuosien aikana. Ja käynyt paikanpäälläkin,ensin Ruoholahdessa. Sitten jätkäsaaren myymälän valmistuttua sielläkin pari kertaa. Hyvin on aina hommat toiminut.

6 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.5.2016
OK jos ei tarvitse takuuta


Käsittämätön huolto. Vien älykellon huoltoon koska yhtäkkiä akun kesto tipahti yhdessä vuorokaudessa 6 päivästä vajaaseen 2 päivään. Akun merkkivalon mukaan akku puolillaan toisena päivänä mutta parin tunnin päästä kello on sammunut akun tyhjennettyä. Takuu voimassa, joten ei muuta kuin kello Verkkokauppaan huoltoon. Vajaan vuorokauden päästä tulee ilmoitus, että kellon voi noutaa. Hermot meni tiskillä kun kellon tuli samanlaisena takaisin. Valitan, että kysehän on nimenomaan akun yhtäkkisestä tyhjenemisestä 4 päivää entistä aikaisemmin, joten miten sen voi vajaan vuorokauden testauksella tutkia. Hemmo tiskillä vain totesi, että toimii normaalisti. Enää ei Verkkokaupasta meille hankintoja tehdä.

9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.5.2016
Palautus ja Hyvitys


Joo.. eli ostin jätkäsaaren myymälästä ihan noutona macbook pro:n ja superdrive dvd aseman. Vein kotiin ja purin paketit ja käynnistelin laitteet. asentelin omat tunnukseni ja aktivoin koneen itunes käyttäjälleni, päivittelin käyttöjärjestelmät jnejne.. käytin konetta muutaman tunnin semmosen 2viikon säteellä, jossa vaiheessa hiffasin että käyttöni tietokoneelle ei ole niin iso kun kuvittelin eikä todellakaan rahan arvoinen (1940€). poistin kaiken sisällön koneesta ja palautin tehdas asetukset. pakkasin koneen muoveihinsa ja kaikki oheislaitteet myös, laitoin takaisin alkup myyntipakkaukseen. samoin tein superdrive asemalle myös. otin yhteyttä asiakaspalveluun jossa sanottiin että verkkokauppa.com myöntää asiakkailleen 32päivän vaihto/palautus oikeuden ja samalla sen 32pv ajan tutustua ostamaansa laitteeseen. sanoivat että edes tehdas asetuksia ei välttämättä tarvitse palauttaa, huollossa hoitavat kyllä. laitoin molemmat postiin, postitus ilmainen koska sain verkkokaupasta sopimustunnuksen. seuraavana päivänä jo tuli sähköpostissa viesti "hyvitys" jossa kerrottiin että tuotteista on tehty hyvitys antamalleni pankkitilille. liitteenä on hyvitys-kuitti.

pari päivää myöhemmin näkyi tuotteen koko hinta ilman mitään vähennyksiä tililläni.

Todella nopea ja hyvä yhteydenpito verkkokaupalla, todella helppo postitus, tarvinnut edes osoitetta kirjoittaa. ja nopea päätös hyvityksestä (alle 24h). Ja nopea hyvityksen maksu.

ei muuta kun poasitiivista sanottavaa!

7 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.4.2016
En osta enää Verkkokauppa.comista !


Tein lopullisen päätöksen, että en osta enää Verkkokauppa.com kaupasta mitään. Sen verran suuret rahalliset menetykset tulleet ostettujen laitteiden osalta, että harmittaa syvästi.

Myyvät tietoteknisiä ratkaisuja asiantuntevan oloisesti, mutta kun olet tehnyt kaupat heidän kanssaan, niin joudut asioimaan ns. Reklamointiosaston kanssa. Suomeksi sanottuna oma kokemukseni on "perävalotakuu" ja olen todella harmissani, että menin tilaamaan tästä Verkkokauppa.comista yhtään mitään tietoteknistä ratkaisua tai tietokonetta.

Samalla riskillä kannattaa tilata suoraan joko ulkomailta tai sitten pienemmästä kotimaisesta yrityksestä, joka hoitaa asiansa korkeatasoisemmin.

Nykyaikana on oltava todella tarkkana kenen kanssa tekee kauppaa ja mitä merkkiä ostaa.


11 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.3.2016
Kusettaa takuuhuollossa


Vein läppärin takuuhuoltoon, läppärissä ei virtajohto pysy kunnolla kiinni. Vastauksena tuli että läppäri on rikottu tahallaan ja eivät aio korjata sitä. Liitteenä oli kuva missä ei edes näy mitään jälkiä. Läppäri on kulunut normaalikäytössä. Jos läppäri olisi ostettu esim Gigantista, niin takuu olisi toiminut ihan varmasti.

9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.2.2016
Pahasti takkuaa


Olen tilannut Verkkokauppa.comista muutamia tuotteita ja toimitus pelannut aiemmin yleensä kohtuullisella aikataululla, joskus jopa tosi nopeastikin, välillä hitaammin, mutta nyt tuli odotusajan mitta täyteen. Tilasin 14.1.2016 Elixair ilmanpuhdistimeen aktiivihiilisuodattimen. Verkkokaupan sivuilla kyllä näkyi, että tuotettta ei ole varastossa. Noin viikon välein alkoi tulla viestejä että "odotamme vielä osaa tilauksesi tuotteista". No niitä ei kyllä ollut kuin tuo yksi tuote. Tänään 25.2.2016 katsoin kaupan nettisivuilta mitä tilanne näyttää siellä. Ei näyttänyt todellakaan miltään koska haulla ei enää löydy koko tuotetta. Peruin tilauksen ja nyt sitten vaan pitää uskoa että rahat palautuvat pankkitilille. Näin sitä pääsi Verkkokauppa.com eroon ainakin tästä asiakkaastaan lopullisesti myymällä tuotetta jota ei pysty toimittamaan itseni mielestä vähintään kohtuullisen ajan, liki 6 viikon kuluessa.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.2.2016
Mac Pro El Captain


The equipment I bought seems to be good. It is new, and in these two days I have not noticed any problem.

The indifference in service attitude could be improved a little bit more. The seller must be interested in selling more, especially after the customer has shown interest in a few things he or she needed.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.1.2016
Uusien laitteiden sinetit murrettu


Tilasin Samsungin taulutietokoneen. Tilaaminen ja toimitus sujuivat sinänsä hyvin ja nopeasti, mutta laitteen laatikosta oli valmistajan alkuperäinen sinetti murrettu. Asiakaspalvelu ei osannut sanoa, miten näin oli päässyt käymään ja laite vaihdettiin uuteen saman tien. Uusikin laite saapui täsmälleen samanlaisena. Kun tivasin selitystä sinettien murtamiselle, asiakaspalvelu kertoi, että "valmistaja/tukkuri on tehnyt jotain muutoksia laitteen ohjelmistoon" ja "tukkuri on tehtyt jonkun aktivointitoimenpiteen näille laitteille".

Kysyin "aktivointitoimenpiteestä" suoraan Samsungilta. Sieltä vastattiin: "Laitteita ei ikinä avata valmistajan tai toimittajien puolelta. Älkää hyväksykö käyttöönne tälläistä laitetta vaan ottakaa yhteys myyjään ja selvittäkää miksi olette räikeän virheellistä tietoa saaneet. Vaatikaa käyttöönne uusi käyttämätön laite."

Kuluttajaneuvojakin varoitteli ottamasta vastaan laitetta.

Koska myyjä ei pystynyt tai halunnut antaa mitään järkevää selitystä sinettien murtamiselle, päätin peruuttaa kaupan ja hankkia laitteen muualta. On äärimmäisen arveluttavaa, että myyjä ei tiedä mitä on tehty laitteille joihin liittyy tietoturvariskejä. En voi suositella kenelläkään tällaista myyjää.

Asiakaspalvelu toimi muuten asiallisesti eikä kaupan peruuttamisessa liene ongelmia.

6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
31.12.2015
Takuu/tuotteen vaihto


+Toimitus oli nopeaa.

--Ostimpa 390x näyttiksen tässä marraskuussa.Eipä tuo toiminut niin kuin pitäisi.

Kortti kuumeni kunnes se kaatoi koneen. Pelatessa BF4 max 5min.Kokeiltu eri ajureita aina sama juttu. Furmark meni läpi ja lämmöt nousi +89c (tuuletin44% teholla eikä noussut enempää?) BF 4:ssä lämmöt nousee niin ylös että kone kaatuu. Yli 90c asteen.

Kävin ulkona n. 5 min kun tulin takaisin kone oli käynnistynyt uudestaan ja tuuletin piti kovaa meteliä ja pyöri ERITTÄIN kovaa niin sammutin se virtapainikkeesta.

Avasin sivupanelin otin näytönohjaimen pois ja huomasin että yksi siiveke oli poikennut se löytyi virtalähteen takaa.

Lähetin kortin takaisin että se takuuhuollettaisiin mutta se palautui saman tien takaisin syy:todettu fyysinen vaurio ei kuulu takuun piiriin. No, näytönohjain kyllä levis ihan omia aikojaa.

Takuun piti olla 5 vuotta. Ollaan Suomessa ja kuluttajallakin on sentää jotain oikeuksia?? Eipä tarvii ikinä asioida tässä lafkassa!!!! Lievästi sanottuna asiakkaan harhaan johtamista ja k¤setusta!!!!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.12.2015
Hidasta toimintaa


Tein tilauksen 15.10.Silloin sain vahvistuksen. Kaupan olleita tuotteita ei ollutkaan saatavilla. Vasta 3.12. Verkkokauppa tunnusti ettei yhtä myytävää tuotetta ei olekaan saatavilla. . Tilaus kesti 2 kk ja on vielä avoin maksun osalta: Rahaa puuttuneesta tuotteesta ei vielä ole palautettu tilille tähän päivään mennessä. Jos tarvitsette tuotetta heti, kannattaa olla tarkkana mistä ostaa. Nettikauppa voi olla huono valinta. Minä ainakin olen oppia saanut kantapään kautta nyt. (On muuten tehokas koulutuskanava).

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.12.2015
Kalliiksi tulee


Tilasimme useita tuotteita, koska näin olisimme säästäneet toimituskuluissa. Todellisuus oli kuitenkin päinvastainen. Vaikka tuotteet olivat ennakkoinfojen mukaan heti saatavilla = varastossa, niin näin ei ollut todellisuudessa. Maksoimme koko tilauksemme ja sitten alkoi tulla ilmoituksia mitä laitetaan jälkitoimitukseen, koska kaikkea ei löytynyt ja toimitustilanne oli avoin. Olemme tottuneet muiden verkkokauppojen kanssa seuraavaan toimintaan, asiakas maksaa kerran lähetyksen ja siihen kuuluvat toimituskulut ja jos myyjälle ei ole lähettää kaikkea kerralla, niin se lähettää puuttuvat tuotteet myöhemmin omalla kustannuksellaan. Verkkokauppa ei toimi näin. Nyt siirsimme aina jonkin tuotteen jälkilähetykseen ja aina puuttui postimaksunosuus jäljelle jääneestä lähetyksestä, eikun maksamaan. Joten varautukaa pitkiin odotuksiin, jos jotain tuotetta ei ole saatavilla ja muita tuotteita tarvitaan. Maksakaa kaikista lähetyskulut erikseen. Oli sitten viimeinen tilaus kyseisestä kaupasta. Asiakaspalvelija oli asiallinen ja nopea vastaamaan reklamaatioon. En todellakaan suosittele ko. kauppaa. Siis pitkä, avoin odotus ja kalliit toimitukset käytännössä.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.12.2015
Samsung Smart-tv 50 ei Suomen markkinoille tarkoitettu


Uutta älytelevisiota hankkiville tässä opettava tarina: Ostin Verkkokaupasta uuden Samsung Smart-tv:n ja innolla sitten kotiin tultuani rupesin sitä asentamaan. Eikun piuhat paikalleen ja nettiyhteys toimimaan niin kyllähän se siinä, mutta kuinkas kävikään. En saanut ensin edes tv-ohjelmia siihen asennettua puhumattakaan nettiyhteyksistä. No soitto sitten Verkkokauppaan – joka oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Soitto operaattorille, eli DNA:lle josta palloteltiin takaisin Verkkokauppaan. Vihdoin monen ns. expertin meillä käytyä saatiin edes tv-ohjelmat asennettua. Sitten tulikin seuraava pulma. Jotta saataisiin muutkin ns. älytoiminnot asennettua, piti saada nettiyhteys. TV näytti, että langaton ja kaapeli onnistuu molemmat. Meillä kaapelitalous ja valokuitukaapeli. Tv:n valikko ei edes antanut tehdä mitään kaapelin kautta, joten ei kun takaisin Verkkokauppaan ostamaan uusi langaton reititin. Myyjä antoi virheellistä tietoa Verkkokaupassa ja sanoi, että voi jatkossa käyttää molempia, eli kaapeliyhteyttä ja langatonta. Tv ei kuitenkaan tunnista muuta kuin langattoman, vaikka valikossa näyttää olevan myös kaapeli. Tässä oli mennyt jo 5 päivää ja useita henkilöitä oli käynyt ihmettelemässä tätä tv:tä ja minua oli tässä välissä palloteltu puolelta toiselle ja kukaan ei ottanut vastuuta mistään.

Vihdoin sain Samsungin Suomen tuen ottamaan etäyhteyden koneeseeni ja sieltä tulikin sitten varsinainen pommi. Tukihenkilö sanoi, että minulle on myyty laite jota ei ole tarkoitettu Suomen markkinoille. Kysyin, että mistä hän sen tietää, niin hän sanoi, että minun tv:n numerosarja päättyy numeroihin 6200 ja heillä on loppunumerot 6275 ja loppuun vielä XEE ja että se on tänne markkinoille tarkoitettu tuote. Ja että minulle myyty tv ei välttämättä tunnista Suomessa käytettäviä laitteita. No eipä näyttänyt tunnistavan joo meillä kaapelitalouksissa käytettäviä valokuitukaapeleita.

Samsungilta sanottiin, että heille on tullut useita muitakin valituksia ko. tuotteesta. Ystävällisesti he kuitenkin etäyhteytenä laittoivat koneeni kuntoon ja saivat ns. älytoiminnot näkyviin, mutta vain langattomasti. Mutta he sanoivat ettei takuu mahdollisesti ole voimassa kun tv:ni ei ole Suomen markkinoille tarkoitettu.

Tein asiasta heti reklamaation kirjallisena Verkkokaupalle ja heidän vastaus oli ihan yhtä tyhjän kanssa, että voin palauttaa laitteen. Siis haloo, palauttaa laitteen jonka eteen oli hikipisaroita vuodatettu monen henkilön kanssa yli viiden päivän ajan ja joka vihdoin oli saatu kuntoon, kiitos Samsungin Suomen tuen.

Aivan käsittämätöntä välinpitämättömyyttä Verkkokaupalta. Oli todella huijattu olo. Mistä asiakas voi tietää, että onko hänen ostamansa tv Suomen markkinoille tarkoitettu vai ei ja ymmärtääkö tämä tv Suomessa käytettävät laitteet ja piuhat. Olisin odottanut Verkkokaupalta jonkinnäköistä vastuullisuutta asiasta, mutta ei, vain ilmoitus, että tuote voidaan palauttaa. Ei kiitos samaa ruljanssia uudestaan uuden tv:n kanssa.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.12.2015
Risujen sijasta vaihteeksi myös ruusuja


Minusta ainakin pitkällä aikaväliltä katsottuna Verkkokauppa.com on kehittänyt toimintaansa tietyillä osa-alueilla merkittävästi, verraten siihen mitä se oli joskus useita vuosia sitten – Silloin, henk.kohtaisten kokemuksien mukaan Verkkokauppa.com oli ehdottomasti sieltä verkkokauppojen heikommasta ja hitaimmasta päästä. Näiden edeltävien kokemusten pohjalta Verkkokauppa.com:sta ei tullut tilattua sitten useisiin vuosiin yhtään mitään... Mutta kun pitkän tauon jälkeen tilannetta katsastettiin taas uudestaan, niin nykyinen tilanne näyttäisi olevan jo ihan toinen. Etenkin asiakaspalvelu saa kehuja ja asiakkaan tilausta koskeviin kysymyksiin myös vastataan suhteellisen nopeasti, jopa viikonloppuisin.

Tilattujen tuotteiden käsittelyajat ovat myös nopeutuneet huomattavasti, siitä mitä ne joskus kauan sitten olivat ja eri toimitusvaihtoehtojakin on jo kiitettävästi, muihin kilpaileviin verkkokauppoihin verraten – Etenkin Postilakon aikana tämäkin tuli erittäin käytännölliseksi todettua, eli vaihtoehtoisesti Matkahuolto toimitti paketin perille ilman takkuiluja.

Tuotevalikoima on tietenkin myös laajentunut huomattavasti ja nykyään asiakas näkee selkeästi reaaliajassa, että mitä tuotteita on heti saatavilla ja mitä ei. Useimpien tuotteiden hinnat myös kilpailu kykyisiä.

Jossain vaiheessa ehkä sitten näkee senkin, että kuinka kehuttavasti ”nykyinen” Verkkokauppa.com palvelee myös tilanteissa kun kohdalle iskee asiakkaan ongelma tilanteet (esim. viallinen tuote / takuu asiat)? Tämä on melkein se varmin osa-alue, missä jälleenmyyjä voi karkoittaa asiakkaansa lopullisesti.

3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.11.2015
Nopea, pätevä, halpa


Olipa jännittävää lukea muiden kokemuksia verkkokaupasta! Olen käyttänyt kyseistä puljua useita kertoja vuodessa useiden vuosien ajan, eikä koskaan ole ollut aihetta moitteen sanaan. Liike sijaitsee hyvällä paikalla ja 24/7-kioski on paras keksintö ikinä. Valikoima on erinomainen, hinnatkin enemmän kuin kohdillaan. Ainoa negatiivinen puoli on se, ettei liikkeestä pääse kovin nopeasti poistumaan, koska sitä jää haaveillen hiplailemaan kaikkia mahdollisia esillä olevia tuotteita.

2 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
11.11.2015
onnetonta toiminta


Verkkokauppan palvelu on niin hidasta ja onnetonta, ettei ole ihme että Amazon Saksa tulee ajamaan niitä ohi.

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.7.2015
toimii


Useamman kerran tilanneena asiat on sujunut hyvin. Tilaus saapunut alle viikossa, mikäli ollut varastossa tilaushetkellä. Palautuksista ja takuuhuolloista ei kokemusta. Viimeisenä tilasin astianpesukoneen, tilaus perjantaina, kone asennettuna seur keskiviikkona.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.4.2015
Aina toiminut


Ihmettelen Verkkokauppa.comin saamaa negatiivisen palautteen määrää. Olen asioinut Verkkokauppa.comissa kymmenen vuotta ja viimeiset 5 vuotta enenevissä määrin, 6-10 tuotetta/vuosi ja aina olen saanut oikean tuotteen ja postitus on toiminut pääosin huippunopeasti - muutamaa tuotetta olen joutunut odottamaan lähes maksimiajan, mutta aina kaikki on kuitenkin saapunut ajoissa perille. Takuuasioista ja palautuksista minulla ei tosin ole omakohtaista kokemusta.

Suosittelen kokemukseni perusteella.

4 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.3.2015
Myynti ja maksaminen onnistuu, mutta kuluttajansuoja ontuu


Ostaminen (LED TV 42 tuumaa) oli helppoa verkossa ja sain Jätkänsaaren liikkeestä tuotteen sovitusti, myyntipuoli toimi aika hyvin.

Mutta: TV haettuna itse verkkokauppa.comin myymälästä varoen kantaen ja kuljettaen autossa ongelmitta. Paketin purkamisen jälkeen huomaisin että on ruudussa on yli 10cm halkeama keskellä ruudun yläreunaa ja päällä oleva muovikalvo kupruilee, vaikka pakkausstyroxit ja paketti on ehjä. Palautin huoltoon arvioon heti ostamisen jälkeisenä pv:nä, jossa mietitään "meneekö tehdastakuuseen" ja tietoa saa ehkä reilun viikon kuluessa. Mikä tehdaslähtöinen vika voisi tämmöisen selittää, epäilen vahvasti. Jollei menekään tehdastakuuseen, huollon poika sanoi, etteivät he tietenkään tiedä milloin se on mennyt rikki ja se voisikin jäädä minun kontolleni. Poika ei pystynyt pitämään hymynkaretta pois tätä sanoessaan. Suosittelen välttämään verkkokauppa.com liikettä, koska ongelmien tullessa saattaa jäädä pahasti luu käteen ja huollon puolella homma ei toimikaan enää niin mukavasti kuin myynnin puolella. Kauppiaat ovat erikseen ja huolto erikseen, ja varmasti molempien pitää yksikön kannattavuutta pitää yllä omalta osaltaan. Mitähän sitten vielä reklamaatio-osastolta löytyy jos sinne päädytään?

15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.3.2015
prosessorin huolto


viimeisin kokemus verkkokauppa.com yrityksestä on erittäin negatiivinen, ilmeisesti verkkokauppa.com yrityksen huoltohenkilökunta ei ole tarpeeksi pätevää huoltamaan niinkin herkkiä tuotteita kun prosessori. toimitin prosessorini huoltoon kun oli 2 pinniä vääntynyt, huollosta saatuani prosessorin niin pinnejä oli vaantynyt enemmän kuin 2 ja tietenkään verkkokauppa.com huolto ei ota vastuuta aiheutuneesta vahingosta vaan kovasti koittaa väittää että pinnit oli vääntyneitä jo huoltoon saapuessa, mistä olen 100% varma ettei asia niin ole.

6 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.3.2015
Hidasta toimintaa


Kaikki toimii jos on kärsivällisyyttä odotella varastostakin löytyvää tavaraa useamman päivän ajan. Edellisissä nettitilauksissa käsittelyaika on ollut kaikissa minimissään 3 päivää.

Turkulaisella pienemmällä kilpailijalla sen sijaan saadaan paketti aina tilauspäivänä matkaan. Luulisi verkkokauppa.comilla olevan rahaa palkata muutama varastotyöntekijä lisää?

Myymälässä kaikki sen sijaan toimii kiitettävästi!

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (5)

 
24.2.2015
Takuuhuolto


Ostin tuotteen joka oli rikkinäinen saapuessaan. Palautin heti huoltoon. Huolto palautti tuotteen parin viikon kuluttua ilman ilmoitusta, ja käytännössä kaikki suojamuovit oli poistettu, paketti kolisi kun pehmusteet puuttui. Kuitti oli jäänyt sille tielle, eikä tuotetta ollut edes korjattu.

Jouduin vääntämään viikon että ottivat uudelleen huoltoon kuvaamani videon kera jossa vika ilmeni.

Muutama viikko taas eteenpäin ja sain ilmoituksen että voin hakea uuden laitteen. Hakiessani laitetta sainkin tiedon että tätä tuotetta ei enää myydä. Nyt saan rahani takaisin joista Verkkokauppa.com on pitänyt hyvää huolta pari kuukautta ilman että sain mitään vastinetta.

Ilmoitin tyytymättömyteni, enkä saanut edes pahoitteluja. Lähinnä haistatteluntasoisen vastauksen.

11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.2.2015
Varovaisia palautusten kanssa


Verkkokauppa.com asiakaspalvelu tökkii todella pahasti mitä tulee viallisten tuotteiden hyvityksiin.

Palautin 2014 lopulla viallisen muutaman kympin tuotteen Helsingin liikkeeseen, josta sain hyvityskuitin. Pyysin kassaa palauttaman summan rahana tai kortilleni mutta se ei käynyt vaan pitäisi ostaa jotain muuta. Koska muuta ostettavaa ei juuri silloin ollut, hyvitys jäi siltä erää käyttämättä ja säilytin hyvityslapun myöhempää ostosta varten.

Noin kuukauden myöhemmin ostin osia tietokoneeseeni ja ajattelin käyttää hyvityksen. Ei kuulemma onnistunut koska hyvitys olisi pitänyt käyttää heti kun se annettiin. Ilmoitin noutopisteen kassalle että se ei ollut silloin mahdollista ja asia pitää ratkaista jotenkin koska en tietenkään aio lahjoittaa rahojani Verkkokauppalle. Neuvoton kassa keskusteli esimiestensä kansa, jotka kehottivat ottaa yhteyttä huoltoon joka palauttaisi rahat tililleni (mitä huollolla on tekemistä asiakaspalautusten kanssa?).

Otin yhteyttä huoltoon sähköpostilla ohjeiden mukaisesti eikä sieltä palattu koskaan. Soitin sen jälkeen asiakaspalveluun, joka väitti kiven kovaan, että hyvitys oli jo annettu mutta he eivät tiedä miten. Kun ilmoitin, että en ole saanut hyvitystä, niin kehotettiin ottamaan yhteyttä reklaamaatio-osastolle, joka selvittäisi asian. Sieltä on vastaus vielä saamatta.

Tarinan oppi:

a) Verkkokaupassa henkilökunnalla ei ole hajuakaan miten hyvitysten kanssa pitäisi toimia. Kaikki haluaa päästä asiakkaasta eroon keksimällä jotain hätävalheita, jolla voi lykätä ongelman seuraavalla osastolle.

b) Verkkokaupan hyvitysjärjestelmä on täysi susi ja hyvitysten periminen on tehty hankalaksi monimutkaisella paperibyrokratialla. Muut liikkeet antavat hyvityksenä asiakkaalle lahjakortin tai palauttavat rahat luottokortille. Tällaisia mullistavia uutuuksia Verkkokaupassa ei ilmeisesti ole.

c) Verkkokauppa.com:n asiakkaan pitää varautua siihen, että jos tuotteen joutuu palauttamaan, hyvitystä voi olla hyvin vaikea saada ja sen eteen pitää nähdä runsaasti vaivaa.

Omalta osaltani vältän Verkkokauppa.comia jatkossa. Jos tuote sattuu olemaan viallinen rahat jäävät heille kaniin ellei heti pysty ostaa toista tuotetta.

11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.1.2015
Rojua riittää


Pyykinpesukoneeni sanoi itsensä irti takuuaikana ja korjaajat vaihtoivat sen samantien uuteen takuuvaihtona. Ikävä kyllä kone oli viallinen joten päätin vaihtaa koneen merkin (BlackWash) toiseen (Whirlpool).

Merkin vaihtaminen ja välirahan maksaminen ei taannut laatua. Kone 2 kk. vanha ja takuukorjauksessa ollut nyt kahdesti. Ensinmäisen kerran asiasta Verkkokauppa.comia tiedottaessani vastattiin että katsotaan nyt tämä huolto loppuun.

Toisen kerran sama juttu.

Olen nyt ottanut kuluttajasuojamieheen yhteyttä sillä noiden kahden takuuhuollon jälkeen (ensin vaihdettiin viallinen elektroniikkakortti, sen jälkeen sökähtänyt poistopumppu) kone alkoi taas pitämään vierasta ääntä. Rumpou on rytkynyt aina vaikka kone vatupassia apuna käyttäen seisoo jämäkästi paikallaan ja noin ollen myös jalat ovat kaikki lattiassa. Käsin testattuna kone ei heilu suuntaan eikä toiseen.

Verkkokauppa.com ei ole antanut muutoinkaan negatiivisten tuotearvostelujen mennä lävitse, ellei niitä ole kirjoittanut hyvin vähätellen.

Esim. BlacWashin takuuvaihtona tulleen saman merkkisen romun kohdalla annettiin kyllä palautetta laittaa, jonka jälkeen ilmestyi kommentti jonka kirjoittaja keskittyikin minun kommenttiini esitämällä mm. kuinka ehkä olisin unohtanut kuljetuspultit koneeseen.

Siis kuka niitä voi unohtaa, nehän otetaan pois heti sen jälkeen kun kone avataan muoveistaan. Siis jos niitä uutena ostetussakaan juuri on. Lisäksi kone vaidettiin ja asennettiin samantien takuuhuollon henkilöiden toimesta jolla sattui "uusi" kone mukanaan olemaan ja vanha kuskattiin pois. Tuota ei tietenkään saanut julkiseksi millään.

Tästä kahdesti korjatusta, uutena ostetusta Whirlpool-romusta ei kommentti ole läpi mennyt vaikka koneen kuvaus ollut asiallista siten, ettei tekstissä ole ollut esim. kiroilua tai liikkeen solvaamista jne.

Sen sijaan arvostelut joissa toisen luokan romua kehutaan maasta taivaisiin, pääsevät läpi. Yksi negatiivisempi taisi mukana olla mutta kehuarvostelut ovat valtaosin myös sellaisten kirjoittamia, joilla ei muita arvosteluja näy sitten olevan lainkaan. Toki ainahan se ensinmäinenkin arvostelu jostain kirjoitetaan mutta sen jälkeen ei mitään, tai ennen sitä.

Joka tapauksessa, romua pukkaa jopa pyykinpesukoneiden jalkojen alle tarkoitetuissa kumitassuisa. Selkeästi käytettyjä ja takuuna vaihtoivat kolmasti kunnes jätin asian siihen.

Rahaa ei ole niin paljoa että paskaa viitsisi kylpyhuoneeseen koristeeksikaan ostaa. Whirlpoolia päässyt käyttämään vain muutamia kertoja kun sen sitten on pitänyt seisoa odottamassa takuuhuoltoa jo kaksi kertaa. Kolmatta ei tule.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.12.2014
Takuut


Olen ostamassa komponenttia tietokoneeseeni ja jostain syystä takuu sille on vuosi verkkokaupassa, komponentin valmistajan sekä erään toisen kaupan mukaan takuu on kuitenkin 2 vuotta (mikä on oikein). Tietääkseni jälleenmyyjä ei voi määritellä takuun kestoa tuolla tavalla itse. Olen huomannut saman jutun myöskin joissakin (lue: monissa) muissa tuotteissa. Ei tuo ihan oikein mene.

3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
27.11.2014
käsiteltävänä


Tilasin 17. päivä television. Tilaus on nyt kymmenen päivää ollut tilassa: "odottaa käsittelyä".. montahan päivää käsittely vie aikaa tähän päälle. Lisäksi, kun tilasin tuotteen, oli tuotetta muutama kappale jäljellä, maksoin samalla kun tilasin. Nyt koko tuotetta ei löydy vk.comin sivuilta. Ymmärän, jos tuote loppuu, mutta olisi kiva saada jonkinlaista informaatiota.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.11.2014
Eu ongelmia


Itse olen kahdesti verkkokaupasta tilannut ja tuote on saapunut kolmen päivän sisällä. Ei siis ongelmia. Tätä kirjoittaessa taas sieltä tilattu ja sain aamulla viestin että on käsitelty ja toimitettu. Toivottavasti pitää paikkansa sillä postin lähetyksen seurannan mukaan ovat saaneet paketista vasta sähköisen on ennakkoilmoituksen.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.10.2014
Toimitus hitaanlainen


Tilasin verkkokauppa.comista kaksi PS3-peliä, joita molempia oli tuotekuvauksen mukaan varastossa tilaushetkellä. Toimitustavaksi valitsin toimituksen lähimpään postin pakettiautomaattiin. Mielestäni toimitus oli hitaanlaista. Sain viestin, että tuotteet on toimitettu vasta viikon päästä tilauksestani ja tästä kului vielä useampi päivä, kunnes tuotteet olivat perillä pakettiautomaatissa.

Varsinkin nykypäivänä verkkokauppojen aina vain yleistyessä luulisi nopean toimituksen olevan valtti yritykselle. Ainakin itse olen pienemmissäkin verkkokaupoissa tottunut siihen että tuote lähetetään joko samana tai viimeistään seuraavana päivänä, jos sitä on tilaushetkellä varastossa. Pidemmästä toimitusajasta yleensä tiedotetaan selkeästi tilaushetkellä.

Onneksi itselläni ei kuitenkaan varsinaisesti ollut kiire saada tuotetta ja muuten olen tyytyväinen verkkokauppa.comin toimintaan - tilaaminen oli yksinkertaista ja tuotteet siististi pakatut ja juuri sitä mitä tilasinkin.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.9.2014
vastuunpakoilijat


Verkkokaupan ns"liiketoiminta"perustuu ilmeisesti hyvin pitkälle vastuunpakoiluun kun jokin tuote rikkoutuu TAKUU-AIKANA sitä ei saada korjatuksi koska NS. " takuuhuollon " rupusakki ei saa edes tuotetta avattua ilmeisesti ei taidot tai tiedot riitä ! tunnen tulleeni KUSETETUKSI koska verkkokaupasta ei näköjään asianmukaista palvelua saa VASTUUTAPAKOILEVA HUIJARIPULJU !!

15 / 18 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.8.2014
iPad air


Ostin jouluna iPad Airin ja nimenomaan painotin, että pitää olla sellainen malli johon laitetaan kortti sisään. Myyjä esitteli laitteen ja meni vielä itse hakemaan laitteen varastosta. Kotona huomasin, että laite ei ollutkaan sellainen malli johon laitetaan kortti. Mielestäni huonoa palvelua jos kaveri oli myymässä vain kyseisiä laitteita. No sain vaihdettua laitteen oikeaan, mutta tästä koitui ylimääräistä ajoa 150km jota kukaan ei korvannut.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.8.2014
Ei hyvä


Tilasin asus tabletin joka oli nettisivun mukaan sininen. Sain postissa kuitenkin mustan. Ajattelin että se oli vaan joku moka heiltä. Palautin sen ja menin hakemaan sitten ns. oikeaa tuotetta. He tarjosivat mustaa ja väittivät että se oli sininen asus. Esillä oli sininen mutta he myyvät mustan väristä asus-tablettia...

Hyvin harhaanjohtavaa.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.7.2014
rahojen palautus tökkii


2.07.2014 Verkkokauppa keroo sähköpostissaan palauttaneensa ilmoittamalleni tilille 427.50e summan, "palautukseen menee muutama päivä" lukee postissa.

tänään 14.07.2014 palautusta ei ole vieläkään tililläni. lähettämiini sähköposteihini kirjanpidossa ei juurikaan noteerata tai osata vastata millainen aikataulu on kyseisessä tapauksessa. suuri määrä negatiivisia palautteita saivat minut perumaan tilaukseni Verkkokauppa.com;ista.harmi että ehdin maksamaan tilaushetkellä käteisellä! tilaus tökkii, asiakaspalvelu heikko, takuuasiat riideltävissä. ja mahdolliset palautukset lienee kyseltävä kuluttajavalituslautakunnan avustamana. olkaa mielummin ilman kuin tilaatte mitään em. kaupasta.

11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.7.2014
Melitta caffeo solo & milk, verkkokauppa painajainen


Ostin kahviautomaatin Melitta Cafeo Solo Milk verkkokauppa.comista marraskuussa 2013. Kohdallemme sattui viallinen tuote ja silloin alkoi painajainen. Otimme yhteyttä rikkinäisestä koneesta verkkokauppaan. Kohtelu oli tylyä. Meitä kehoitettiin toimittamaan laite itse huoltoon toiselle puolelle Suomea. Neuvottelun jälkeen verkkokauppa lupasi maksaa lähetyksen takaisin. Tiedustelimme laitetta viiden viikon päästä. Verkkokaupa toimitti sen takaisin samassa kunnossa. Taas puheluita verkkokauppaan ja laite lähti postissa takaisin. Otimme yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja saimme tietää, että meillä on oikeus saada uusi kone, jos kauppias ei pysty sitä kahdella yrityksellä saamaan kuntoon. Takuuhuollon maksimiaika on 2 viikkoa. Jälleen vasta tiedustelujen jälkeen meille toimitettiin laite takaisin likaisena. Mukana oli viesti, että kahviautomaatin keskusyksikkö oli vaihdettu. Helmikuussa 2014 meillä oli toimiva kahviautomaatti. Emme voineet perua kauppaa, koska olimme ehtineet heittää pakkauslaatikon sisällä olleen pakkauspahvin pois. Kaikki puhelut verkkokauppaan olivat maksullisia. Ainakaan takuutuotteita ei kannata ostaa verkkokaupasta. Kauppiasta ei kiinnosta enää mikään, kun rahaton saatu.

6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.5.2014
Pikatoimitusajat huijausta


Tilasin verkkokaupasta pienen komponentin (kirjekokoinen paketti) heidän keskusvarastossaan olevasta tuotteesta. Maksoin ekstraa pikatoimituksesta, koska tarvitsin tuotteen nopeasti.

Paketti toimitettiin minulle vasta viidentenä päivänä tilauksesta enkä siis todellakaan hyötynyt pikatoimitusmaksusta. Asiaa tiedustellessani vastaus oli perinteisen tyly: tilauksen KÄSITTELYAIKA heidän päässään on 2-5 päivää ja vasta sen jälkeen pikatoimitus voi auttaa. Kaikki oli siis hoidettu heidän mielestään sääntöjen mukaisesti.

Tilausta tehdessä erilaisia ja -hintaisi toimitustapoja on toista kymmentä, mutta mikään niistä ei välttämättä auta yhtään kun voivat käpistellä tilausta omassa päässään viikon ennenkuin mitään tapahtuu. Onkohan tämä ihan laillistakaan?

12 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.4.2014
ketjusaha


no en tiedä oikeastaan yhtään hyvää syytä enää tilata verkkokaupasta yhtään mitään omaksi onnekseni en ole tilannut muuta kuin kaksi tuotetta joista toinen VIELÄ toimii , ketjusaha josta nyt on kysymys hajosi muutaman käyttökerran jälkeen,josta tietenkin syytetiin minua saha kävi" huollossa " ja palautui sieltä AVAAMATTOMANA ja 55 euron lasku mukana väittivät että vika ei kuulu takuun piiriin . täytyy vaan todeta että melkosia fakiireja on "huollonkin" rupusakki kun tietää vian laitetta avaamatta hah. minun mielestäni tällainen verkkokauppias pitäisi laittaa toimepidekieltoon !!!!!!!!!!!

7 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.2.2014
Dead on arrival (DOA)


Tämä on jo ikivanha tapaus, mutta tuli mieleen lukiessani näitä arvosteluja.

Ostin ensimmäisen navigaattorini vuonna 2006 Verkkokauppa.comista. Paketin avattuani ihmettelin miksi navigaattori palasi koko ajan bluetooth-kytkentävalikkoon vaikka yritti kuinka kosketusnäyttöä näppäillä. Käytännössä laite oli siis käyttökelvoton.

Soittelin asiakaspalveluun ja kertoivat, että laitteeseen liittyy dead on arrival -ehto, joka käytännössä tarkoittaa, että rikkinäinen laite menee suoraan huoltoon vaikka olisi juuri paketista otettu. Eli toimivaa laitetta ei saa tilalle vaan laite olisi huollossa 4-6 viikkoa. Sanoin, etten tätä hyväksy, koska navigaattori oli ostettu juuri kesälomareissuja varten ja käytännössä minulla ei siis olisi navigaattoria tänä aikana. Edustaja kivenkovaan väitti, ettei muuta keinoa ole kuin huoltaa laite. Kiroilin itsekseni ja lopetin puhelun.

Seuraavana päivänä päätin kuitenkin soittaa uudelleen ja mainitsin, ettei minulle kerrottu edellä mainitusta DOA-säännöstä (eli toimivaa laitetta ei saa juuri paketista otetun rikkinäisen tilalle) ostosta tehdessäni ja uhkailin kuluttaja-asiamiehellä. Pyysin sitten jotain huollosta vastaavaa henkilöä puhelimeen ja hän viimein suostui vaihtamaan laitteen toimivaan "jos kaikki lippulaput ovat tallella ja paketti on myyntikelpoinen". Tätä ei kerrottu erityisen miellyttävällä sävyllä. No vein laitteen huollon tiskille ja sain toimivan tilalle. Pyysin nähdä myös ko. huollon esimiehen livenä ja tiskin takana ollut jätkä sanoi hakevansa. Odottelin muutaman minuutin ja kuulemma esimies oli juuri ehtinyt lähteä kotiin. Vähän nauratti, ei varmaan kehdannut tulla moikkaamaan.

Varmaan liike oli oikeassa DOA-säännön suhteen, mutta kohtuullista ja hyvää asiakaspalvelua se ei ole. Ihme kyllä korjasivat tilanteen pienen hampaiden kiristelyn jälkeen. Tämä sääntöä pätee usein matkapuhelimissa, navigaattoreissa jne. Eli jos ei halua toimittaa paketista otettua rikkinäistä laitetta huoltoon viikkokausiksi niin kannattaa ehkä ostosta tehdessä kysyä Dead On Arrival -säännöstä etukäteen. Luultavasti vaikka olisin testannut laitetta jo vk:n tiskillä maksamisen jälkeen ennen kotiin viemistä, en olisi silti saanut toimivaa kappaletta tilalle.

Olen kuitenkin tämän jälkeen käyttänyt vk.comin palveluja suht aktiivisesti ja olen ollut tyytyväinen. Ehkäpä siksi, että ostamani laitteet ovat olleet ehjiä ja en ole joutunut käyttämään takuu- tai huoltopalveluja.

5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.2.2014
Verkkokauppa.com


Käsitellään,käsitellään tilaukseni on ollut jo 2 viikkoa käsiteltävänä.Tilaushetkellä oli varastossa tavaraa käsiteltävänä. Meneeköhän vielä toiset 2 viikkoa käsittelyyn.

http://s10.postimg.org/tjiugjlx5/Vk_Com_k_sittelee.png

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
10.2.2014
Negatiivinen palaute!


Negatiivinen palaute kokemuksesta verkkokaupan puhelin ostosta. Älkää erehtykö ostamaan sieltä MITÄÄN. Vuosi sitten ostettu puhelin i phone 5 oli melkein vuoden valmistusvirheen takia kanissa, säilytyksen aikana oli puhelimeen tullut lisää pintanaarmuja. Verkkokauppa tietysti vähätteli pintanaarmuja ja apple ei voinut asiaan vaikuttaa koska verkkokauppa ei osta heiltä applen puhelimia vaan käyttävät muita kanavia jotka eivät ole vastuussa mistään. Miltä sinusta tuntuisi jos ostat hienon kellon jossa on naarmuja? Puhelimen hinta oli kuitenkin reilu 700€. Lopputulos ei mitään kuluttajasuojaa, synttärilahja vuoden myöhässä tytölle, asiakaspalvelusta ei mitään tietoa. No olisi pitänyt aikaisemmin huomata valtava negatiivisen palautteen määrä kyseisestä kioskista ja puhelin oli 20€ halvempi, joka tuli maksaan huomattavasti enemmän. Olisi pitänyt pysyä tässäkin ostoksessa Stockmannin asiakkaana.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.1.2014
Verkkokaupan tuotteilla ei ole takuutta


Ostin aikoinaan verkkokauppa.com:sta puhelimen. Heti alusta lähtien puhelimessa oli vikoja, joita korjailtiin kuukausitolkulla ja vikoja ei koskaa saatu korjattua. Reklamoin puhelimesta useaan otteeseen ja eivät suostuneet purkamaan kauppoja. Menetin täysin luottamuksen kyseiseen firmaan enkä suosittele sitä kenellekkään. Menetin kaupassa yli 550€.

Nimimerkki: entinen asiakas.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.1.2014
Pelokas asiakas.


Omat kokemukset
+ halvat hinnat
+ melko nopea toimitus
- ainakin helsingin myymälän asiakaspalvelijat laiskoja eivätkä ole kiinnostuneita tarjoamaan tärkeitä tietoja asiakkaalle
- takuuhuolto ERITTÄIN varauksella!!!

!VAROITUS!
- ennenkuin ostat verkkokauppa.comista lue tämä artikkeli alusta loppuun( muista varata popparit ja limu kaveriksi) http://keskustelu.suomi24.fi/node/10824876

tämän artikkelin ja tuttavien kommenttien perusteella todennäköisesti en uskalla viedä omaa tuotettani takuuhuoltoon vaikka vika on 100 prosenttisesti valmistusvirhe/omasta käytöstä riippumaton.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.12.2013
Nopea toimitus


Tilasin läppärin nopealla toimitukselle kotiovelle. Aikaisin aamulla tilasin ja
seuraavana päivänä piti olla kotiovelle toimitus. Pari päivää meni eikä lähetys
etene. Ovat vain tulostaneet postin osoitekortit. Ihan uskomatonta valehtelua että
tavara on noudettu ja on matkalla. Seuraavana päivänä tiedustelin pakettia niin ei
ollut lähtenyt mihinkään ??
Luulen että pulju myy jonkun toisen varastosta ja siksi toimitus kestää.
Puhelinpalvelu on ohjeistetaan valehtelemaan ihan mitä tahansa että asiakas
jaksaisi odottaa tilaustaan.

Täältä firmasta en ole ikinä onnistunut saamaan mitään tavaraa luvatussa
toimitus ajassa. Suosittelen firman vaihtoa

7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.12.2013
Homma toimii


Tilasin viikonloppuna, maanantaina oli lähetetty ja tiistai aamupäivällä paketti
kotona. Tosi nopea ja hyvä palvelu!

5 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.12.2013
Hyvää palvelua


Mä oon tilannu verkkokaupasta paljon tavaraa ja kaikki on
sujunut hyvin. Yhden kerran itella toimesta paketti kiersi tampereen kautta vaikka
olisi pitänyt tulla suoraan helsingistä haminaan. Yhden tuotteen olen
palauttanutkin ja sekin sujui ongelmitta.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.11.2013
Ala-arvoista ns.palvelua Oulun verkkokauppa comissa


Ostin elokuun lopussa oulun vk.sta astianpesukoneen ja
pyykkikoneen. liikkeessä asioidessa tuli sellainen olo, että
myyjä sai hakea ja sitten hyvin nihkeästi ja niukasti sai lypsää
tietoa eri malleista vaikka olin tosissani ostamassa. ennen kuin
olin saanut asiaani toimitettua, myyjä oli jo häipymässä jonnekin
vaikka minulla olisi ollut asiaa. Raivostuttaa tuommonen hätäinen
hosuminen ja amatöörimaisuus myynnissä.

Kun avasimme pyykkikonetta paketista, siinä oli saksankieliset
pesuohjelmat koneen säätöpaneelissa ja saksankielinen manuaali.
Eikö kukaan tarkasta tuotteita vaan ne lähetetään suoraan
eteenpäin. Suututti tällainen välinpitämättömyys, soitin asiasta
ja sanoin haluavani hinnan alennuksen, ei kuulemma käy-he
lähettävät tarrat jotka voin itse liimailla saksankielisen
tekstin päälle ja toimittavat manuaalin samassa paketissa.
Paskanko vertaa puljua kiinnostaa, kun ovat saaneet rahansa.
Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun asioin tuossa puljussa,
taso muistutti gigantin touhua. Mielestäni 850 euron ostokseni
oli ihan kiitettävän suuri puljulle, mutta rahoilleni en saanut
vastinetta. Harvoin tulee ostettua kodinkoneita ja pitkään
harkittua, että mistä ostaa.

4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
28.10.2013
Takuu ei toimi


Ostin verkkokauppa.com -sivustolta
SnowDevil-lumilingon. Lumilinkoon tuli normaalikäytössä vika,
joka aiheutti pahan äänen. Kun reklamoin asiasta
verkkokauppa.comia, he väittivät vian johtuneen tuotteen väärästä
käytöstä kuten kantoon osumisesta. Tällaista ei kuitenkaan ollut
tapahtunut.

Jatkoin asiasta reklamointia ja nyt yritys yrittää laskuttaa
minulta rahtia tuotteen kuljetuksesta ovelta ovelle sekä huollon
tarkistuskustannuksia.

Kokemukseni perusteella varoitan teitä tästä huijarista.
Verkkokauppa.com tarjoaa tuotteisiinsa takuuta, mutta ei
todellisuudessa kannata vastuutaan tuotteissa olevista virheistä.
Verkkokauppa.comiin suosittelen suhtautumaan samoin kuin
käytettyjen autojen kauppiaaseen. Lipevien myyntipuheiden ja
maksun vastaanottamisen jälkeen asiakkaalle jää vikatilanteessa
käteen vain arvoton perävalotakuu.

6 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.10.2013
Huonoa palvelua


Ostin kännykän, joka oli viallinen paketista otettuna. Eivät suostuneet vaihtamaan
uuteen, vaan alkoi viikkoja kestänyt huoltorumba. Surkeaa palvelua. Nyt osaa arvostaa
eri lailla esim. Gigantin palautusoikeutta. Tuo oli kyllä viimeinen ostos
verkkokauppa.com:sta.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.10.2013
Ihan hyvä


Palvelee meikäläistä melko hyvin.

Ihan eri maailma kuin jotkut ATK-hiki-puljut joissa ennen Verkkokauppaa on pitänyt asioida asiakaspalvelusta mitään ymmärtämättömien nörttien armoilla...

Verkkokaupassa tavaraa on hyllyssä ja erikoisempaa saa tilattua. Valikoimakin on mukavan laaja.
Joitain spesiaalijuttuja ei löydy, tai kannattaa tilata itse, mutta itselleni ihan ykköshankintapaikka tietotekniikkapuolen kamojen osalta.

Kerran oli jossain lasten leluautossa moottori rikki, mutta se meni mutinoitta heti vaihtoon vaikkei ollut kuittiakaan. (ostopäivän mukaan löytyi korttitiedot)

2 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.10.2013
Löydä odota odota jonota


Tilasin netin kautta atk tarvikkeen.
Kaikki sujui hienosti, toimitusmaksun/-nopeuden vuoksi päätin hakea Jätkäsaaren myymälästä ,0 euroa.
Autolla kohti Länsisatamaa, Verkkokaupan opasteet täysin väärään suuntaan tien varrella??? Siinä tuli tehtyä muutama U-käännös, ennen eksymistä P-halliin. P-hallista paikka hetken odottelun jälkeen...
Parin kyselyn jälkeen löytyi tiski ylhäältä, jonotuksen jälkeen sain piippauskapulan käteen. Odottelen siinä kapulan piippausta puolisen tuntia, sen jälkeen palvelutiskille jonoon. Vihdoin oma vuoro tiskille, pitikö niiden alkaa rakentamaan tuota tarviketta??
Kyllä siinä reilu tunti meni jonottamiseen yhteensä, eikä edes ruuhkaisin päivä. Voisko asioita tehdä toisin, kun ollaan atk ajassa?

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.10.2013
EMOLEVY ASUS RAMPAGE IV VIALLINEN EMOLEVY MYYTIIN MINULLE U


EMOLEVY ASUS RAMPAGE IV VIALLINEN EMOLEVY MYYTIIN MINULLE UUTENA
Viesti Ostin emolevyn ASUS RAMPAGE IV EXTREME 12.10.2013

KUITTI 13288247
Päivämäärä 12.10.2013 10.26.20
Asiakas 100000
Myyjä Henri V.

Tuote Asus Rampage IV Extreme Intel X79 LGA 2011
54219

Takuu 36kk

Hinta 389,90 eur.


Avasin paketin ja totesin että emolevystä puuttui PCI-E portin yksi kanta oli jäänyt juottamatta.
Lisäksi totesin että prossun piirikannassa oli vääntyneitä pinnejä.
Paketti näytti että se olisi ollut jo jollakin ollut käytössä, kun rupesin sitä avaamaan paketista puuttui
sineetit. Tämä on viimeinen ostokseni VERKKOKAUPPA.COM koska tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta
kun näin on käynyt. Te saatte hyvittää minulle kokonaan uuden tuotteen. En aijo maksaa aiheetonta 50 eur huolto maksuanne.
Tuntuu että te rahastatte asiakkaitanne noilla maksuillanne aivan turhaan.

Toimitin tuotteen takuu huoltoon muutama tunti osto tapahtuman jälkeen 12.10.2013 16:24:03 , totesin että tuote oli viallinen. Ja se ei ollut uusi.

Asia lähtee eteenpäin seuraavaksi viranomaisille, syytteenä petos.13 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.10.2013
palaute


Kirjoitin arvostelun verkkokaupan sivuille heiltä ostamastani tuotteesta, jossa oli muutamia nekatiivisia huomioita ja paljon positiivista, minulle tuli viesti että "Valitettavasti arvostelusi ei noudata sivustomme kirjoitusohjeita.".
En löytänyt mitään mitä kohtaa olisin rikonut??????????

Erikoista käytöstä. Ilmeiseti he hyväksyvät vain positiiviset kommentit sivuillensa

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
9.10.2013
Hitaanpuoleista


Tilasin maanantaiaamuna yritykselleni tulostimen ja maksoin
etupeltoon kortilla ostokseni. Tavaraa oli hyllyssä, meili tilauksen
vastaanottamisesta tulikin nopeasti. Nyt keskiviikkona tilaukseni oli käsitelty vaan
ei kuriirin matkassa vielä. Tällä välin olen saanut maanantaina Italiasta tilatut
kamat, about saman kokoinen ja painoinen nyssäkkä, samoilla kuluilla ovelle
kannettuna. Yleensä jos tarvitsen jotain, tarvitsen sen nopeasti. Hintakaan ei ole
ratkaiseva aina, vaan toimitusaika. Olisin tämänkin tulostimen hakenut heidän
myymälästään jos siellä olisi niitä ollut. Tilauksen nopea lähettäminen on ainoita
kilpailuvaltteja tänä päivänä ja jatkossa hoidan ostokseni sieltä missä
tämäntyyppinen palvelu on kunnossa.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.10.2013
Hidasta


Yritin olla hyvä kansalainen ja tilata tuotteeni kotimaisesta kaupasta, vaikka Amazon olisi samat
tuoteet halvemmalla myynyt, mutta toimitus olisi kestänyt viikon. Päädyin vanhasta muistista
verkkokauppa.comin sivuille, josta vuosikymmenen aikana tuoteet tilannut ilman ongelmia. Tässä
kohtaa tuleekin se mutta-kohta:

Tilauskäsittely vk.comissa on nykyisin todella hidasta. Mikäli varastossa olevien tuotteiden postitus
vie 72 tuntia tilauksesta, ei tämä nykypäivänä kovinkaan mairittelevaa ole. Alkuviikosta tilatut tuoteet
lähtivät perjantaina matkaan, joten viikonloppu pitkitti toimitusta entisestään. Täten tilauksesta
kuuden päivän kuluttua tuoteet oli saatu Helsingin sisällä kaupunginosasta toiseen.

Ei siis mikään ihme, että verkkokauppojen tilaukset valuvat ulkomaille, sillä Amazon toimittanut nyt
kolme tilaustani saman päivän aikana tilauksesta ja vähän extraa toimituksesta maksamalla tuoteet
1-3 päivässä kotiovella.

Voisin maksaa kotimaiselle palveluntuottajalle preemiota palvelusta, mutta koska palvelu on tätä
luokkaa - tilaan mielummin sen halvimman ja tässä tapauksessa myös varmimman toimittajan
varastosta tuotteet.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.9.2013
Takuut ei toimi


Varokaa ihmiset ostamasta tästä kaupasta mitään, johon saattaa tulla vika takuun
tai hetki sen jälkeisenä aikana. Tämä kauppias on tehnyt vastuun väistelystä
taidetta... Googlettakaa tämän kaupan takuuiden ja viallisten tuotteiden
"erinomaisesta" asiakaspalvelusta enne kun ostatte sieltä mitään.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
23.9.2013
Asiakas aina väärässä


Verkkokaupalla on mielenkiintoinen linja, että takuukorjaukset ja palautukset tehdään
asiakkaalle mahdollisimman hankalaksi. Itse kävin pitkän, uuvuttavan ja periaatteellisen
väännön 18 euron takia, koska verkkokaupan käsityksen mukaan kaupan purku
oikeuttaa vain 80 % palautukseen. Halvalla pääsivät hyvästä asiakkaasta lopullisesti
eroon.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.9.2013
Huippupaikka!


Ennakkotilasin erään pelin kerran
verkkokauppa.comista ja maksoi vain 43.40
ja peli tuli jo ennen julkaisupäivää.
Kannatan.

2 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.9.2013
Hitain toimitus


En voi suositella jos haluat tuotteet nopeasti perille. Varastosta
löytyvillä tuotteilla menee 3-5 päivää "käsittelyssä" ennen kuin ne
postitetaan. Kaikissa muissa verkkokaupoissa joissa olen asioinut
tuote on ollut jo postitettuna samana päivänä tai viimeistään
seuraavana päivänä.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.9.2013
en suosittele verkkokauppa comia.


yli 2kk tilauksessa lumiaan suojakansi ja
muistikortti,soitin 3vk,sitten,piti tulla vkl,43 eipä ole
kuulunut,todella huonoa palvelua.viimeinen kerta kun tilaan
kyseistä firmasta.
3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
15.8.2013
täysin kusetus lafka


Tilasin 5 viikkoa sitten yhdet ulkovalot sieltä ja maksoin verkkopankin kautta etukäteen. Ensin ulkovaloja piti olla varastossa ja sitten tuli ilmoitus, että tuote loppunnut eikä niitä saada lisää. Vaadin silloin rahoja takaisin eikä sieltä päin kuulunut mitään. Seuraavaksi tuli viesti, että odotetaan tuotteita ja tilaus on käsiteltävänä. Kun yritin soittaa niin sieltä ei saa ketään hampaallista puhelimen toiseen päähän. Vastausta siihen, että onko niitä helvetin lyhtyjä tulossa vai ei tai kuinka saan rahani takaisin ei saa myöskään sähköpostin kautta. En todellakaan suosittele tilaamista kyseisestä putiikista kenellekkään.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.8.2013
Hidas, Tilaus peruutukseen ja muualta nopeammin


Valikoima on hyvä, mutta mahtaako niitä tuotteita todellisuudessa olla. Tilasin netistä kolme tuotetta, joita kaikkia oli tarjolla. Aluksi ihmettelin kun päivän päästä ei ollut maksu rekisteröitynyt vaan oli odottaa maksua vaikka oli samalla pankilla maksanut ja arkipäivänä. Sitten tilaus jumahtaa käsitellään kohtaan. Monesta muusta verkkokaupasta tuotteet saa seuraavana päivänä jos aamulla tilaa. Ei toivoakaan verkkokauppa.comissa.

No käsittely kesti, jospa yhden tuotteen vielä lisäisin toimitukseen. Kun tilaus käsittelyssä pitää soittaa. 10 minuuttia tuuttausta ja sai riittää. Todennäköisesti puhelin soi yksikseen, ei siellä kukaan vastaile. Perun koko tilauksen ja tilaan muualta. Kiitos ja morjensta.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
29.7.2013
Palvelu pelaa


itse olen tilannut verkkokaupasta viime aikoina paljon tavaraa viimeksi tänään ja aina on tavarat toimitettu lähimpään postiin

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.7.2013
Hidasta toimintaa


On kyllä verkkokauppa.com:in palveluntaso hieman laskenut viime
aikoina. Tilasin viikonloppuna kuulokkeet netin kautta ja joista
maksoin etukäteen. Tilaamani tuotetta oli sillä hetkellä heti
saatavilla ja tilaamani tuote merkattiin kyllä nopeasti
käsiteltäväksi heti alkuviikosta, mutta sen jälkeen tuotteen
käsittely lähetettäväksi postitse kesti heiltä jostain syystä
viikon verran.

Jos olisin tiennyt tämän keston olisin kyllä tilannut
jostain muualta ja saanut haluamani tuotteen varmasti ajoissa. Tämä
tilanne ei olisi haitannut, jos tuotetta ei ollut saatavilla ja
olisin odottanut tuotetta maahantuojalta, sekä saanut tiedon siitä,
mutta näin asia ei ollut.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.7.2013
Toimitukseen lähtö hidastunut 1 päivällä tänä vuonna


Tilasin koko vuoden 2012 ja myös kuluvana vuonna verkkokauppa.comista melkein 1-2 tilausta per kuukausi.

Tänä vuonna on tuntunut useamman kerran, että tilaukset vielä kerätään varastosta nopeasti ja postitusosastokin saa kerätyt tavarat vuorokaudessa pussiin/laatikkoon, mutta sitten homma pysähtyy poiskuljetuksen odottamiseen. Mainostavat että lähetyksiä vietäisiin heiltä ulos useampikin kertoja päivässä ja myöhäänkin, mutta näköjään todellinen muutos verrattuna 2011-2012 (lukuunottamatta verkkokauppa.comin muuttoa jolloin toimitukset takkusivat yli puoli vuotta) on ollut palvelutason heikennys.

Voisi olettaa että jos verkkokaupalta tulee ilmoitus että "tilauksenne on käsitelty ja postitettu", että jos tämä tieto tulee ennen klo 16, niin paketti ehtisi näinkin isolta Postin palveluiden käyttäjältä vielä samana päivänä kuljetukseen. Nyt on useamman kerran tullut ilmoitus selvästi aiemmin (esim. klo 14) ja ihan juuri tänään klo 9:21 mutta siltikään paketti ei ole klo 23:07 tietojen mukaan ehtinyt Postin kuljetukseen (lähetysseuranta paljastaa että vain ennakkoilmoitus rekisteröity).

Käytännön vaikutus on että paketin saapuminen viivästyy tarpeettomasti yhdellä vuorokaudella siitä mitä kohtuudella voisi toimitusajan odottaa olevan.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
25.6.2013
Takuut ei toimi ja ongelma tilanteissa palvelu todella huono


Meidän samsung ultrabook 5-series on neljättä kertaa huollossa
saman vian takia. Koneesta ei löydy vikaa, koska testi ohjelma ei
tätä näytä. Toimii maksimissaan kaksi tuntia huollon jälkeen ja
sen
jälkeen käynnistyy ainoastaan järjestelmän palautuksella. Vika ei
ohjelmistoissa, koska ohjelmat on jo asennettu uusiksi koneeseen
huollossa. Verkkokauppa ei suostu yhteistyöhön asian tiimoilta ja
ainoa mahdollisuus on lähettää kone huoltoon. Sieltä laskutetaan
koska koneessa "ei ole vikaa!". Olemme toimittaneet videoinnista
lähtien tietoa viasta huoltoon ja verkkokaupalle. Arvioitin vikaa
myös omasta toimesta paikallisella yrittäjällä ja sanoi kyseessä
olevan selkeä kiintolevy vika. Vastaanotettujen viestien
sisällöstä en jaksa edes kirjoittaa, koska ovat niin ala-
arvoisia. Seuraavaksi ollaan yhdeydessä
kuluttaja asiamieheen.... Katsotaan miten asia etenee...

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.5.2013
Ostin Nokia Lumia 720


Ostin hyvän puhelimen verkkokaupasta ja palvelu OLI MAHTAVA

olisin ensin halunnut 900 lumian mutta onneksihe sanoiva kassa että ei kannata se on jo vanha joten minulle nokia lumia 720:stä

joten ostin sen

3 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
28.5.2013
Tilasin Wii-u:n mutta ei tullut.


Tilasin Wii-U:sta kalliimman version ja kun piti tulla julkaisupäivänä niin sieltä ilmoitettiin ettei kyseistä mallia ole ja haluatko karvalakkiversion, no en halunnut vaan kävelin lähimpään kauppaan ja ostin sen suoraan halpahallista.

En suosittele kenellekään.

6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.5.2013
Uusi kännykkä ongelmitta !


Tilasin Samsung Galaxy S III -älypuhelimen lauantain ja sunnuntain välisenä
yönä ja tänään, tiistaina, sain viestin että paketti on saapunut pakettiautomaattiin
! Sain myös tätä ennen viestin verkkokaupasta, että tilaus on käsitelty ja
postitettu. Tilausta oli helppo seurata postin seurantakoodin avulla. Olen todella
tyytyväinen, kaikki sujui ongelmitta :)

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.4.2013
verkkokaupan hinnoittelu


Samsung tab 2 10.1" 16GB 3G maksaa 469€.sama laite
mutta suuremmalla sisäisellä 32GB muistilla maksaa 399€.ei kovin
houkutteleva ole verkkokaupan hinnoittelu.kaikki tuotteet hinnoiteltu reilusti
yläkanttiin.ja mitä järkeä on laittaa listoille tavaraa jota ei ole.nopeammin saa
kun tilaa ulkomailta.ja reilusti edullisemmin.
Seppälän sietäisi hieman tarkistaa hintatasoaan.palvelu on muutenkin
huonontunut entisestään.

8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.4.2013
Epävarma toimitus


Tilasin tietokoneeseen Kingston lisämuistia 25.02.2013.
Verkkokauppa ilmoittaa sivuillaan kyseisen muistin toimitus
ajaksi 2-4 viikkoa. Nyt tätä kirjoittaessani on 14.04.2013, eikä
muistia ole kuulunut. Viikottain tulee sähköpostiini ilmoitus,
että tilaustani ei ole vielä käsitelty, häh, ei käsitelty.
Onneksi en maksanut etu käteen. Muilta tahoilta olen kuullut,
että Kingstonin Lontoon varastolla on kyseistä muistia ja että
eräs toinen Suomessa oleva yritys pystyy toimittamaan sen
viikossa. Nyt tietysti ehdotatte, että tilaa sieltä. Niinpä niin,
voisin tilatakin, mutta tämä on nyt muodostunut niin
mielenkiintoiseksi, että aion katsoa homman loppuun ja pystyykö
verkkokauppa lopulta toimittamaan tuotteen, vai tuleeko sieltä
maailman tappiin tuo "tilaustanne ei ole vielä käsitelty"
sähköposti. Ymmärrän toki,että tällaista vähäpätöistä tilausta ei
tarvitse ottaa niin vakavasti, mutta toivoisin
verkkokauppa.com:in sanovan suoraan, että suksi pienine
tilauksinesi vaikka sinne mihin aurinko ei paista, ettei odottele
turhaan.

5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
31.3.2013
Kaikki sujui... Hyvin!


Hieman jännitti tilata Verkkokauppasta monen vuoden jälkeen luettuani ensin Puskaradion arvosteluita. Muiden ihmisten kohtaamat ongelmat ovat juuri niitä syitä, miksi vihaan verkon kautta tilaamista. Mutta minkäs teet, tulevaisuus on täällä.

Tilasin neljä keskenään täysin erilaista tuotetta. Laajakulmalisäke oli n. 15€ ja haluamani muistikortti jopa 30€ halvempi kuin toisaalla. Ihan mukavaa, että sain kaikki yhdestä paikasta ja vieläpä vähän halvemmalla. Maksoin kaiken luottokortilla. Jouduttuani hienosäätämään tilaustani jälkeen päin (korvasin erään jälkitoimitukseen menneen tuotteen toisella heti saatavilla olevalla) olin jo varma että nyt menee homma vituiksi.

Vaan kuinkas kävikään. Sähköpostiahvistukset maanantaina iltapäivällä tekemistäni tilauksistani ja illalla tekemistäni muutoksista saapuivat ripeästi, ja oikeat hyvin pakatut tuotteet olivat noudettavissa lähipostistani torstaiaamuna.

Soittelin jossakin vaiheessa myös Verkkiksen asiakaspalvelunumeroon ja kyselin erästä yhteensopivuusasiaa. Puheluuni vastattiin välittömästi, ja henkilö katsoi nopeasti ko. tuotteen tiedot. Aivan asiantuntija hän ei tuntunut juuri tämän tuotteen suhteen olevan, mutta tuntui omaavan (kyllä, omaavan) kohtalaisen tietämyksen elektroniikasta ja järkeili vastauksen esittämääni kysymykseen luottamusta herättävällä tavalla.

Minulle tuli myös iloisena yllätyksenä, että rahat veloitettiin luottokortiltani vasta kun tilaus toimitettiin. En ole varma, ehkä tämä on internetkaupankäynnissä jo ihan standardi?

Minulla siis kaikilta osin ongelmaton, asiakaspalvelun puolelta jopa hyvä kokemus. Siksipä siis viisi tähteä. Toivotaan nyt ettei tule takuuhuoltoasiaa, mutta siinä tapauksessa Verkkokaupan laatu toki testataan vasta kunnolla.

-Kimmo

5 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.2.2013
Verkkokauppa.comia kannattaa välttää


Verkkokauppa.comia kannattaa välttää, jos ei voi olla satavarma, että tuote tulee toimimaan. Verkkokauppa.com on suht hyvä, laajan valikoiman kauppa vain, jos eteen ei tule takuukorvauksia / -huoltoja. Takuuasiat eivät Verkkokauppa.comissa toimi. Oma Sony Vaioni on ollut alusta saakka rikki. Olen taistellut Verkkokauppa.comin kanssa kuukausia. Kone on ollut huollossa 4 kertaa, yhteensä 9 viikkoa. Kuluttajavirasto kehotti vaatimaan kaupan purkua 3. huoltokäynnin jälkeen, mutta Verkkokauppa.com ei pura. Heidän mukaansa koneesta ei löydy vikaa. Pyörittävät aina saman testiohjelman läpi ja tulos: ei vikaa. Asiakkaan pitäisi siis ilmeisesti löytää se vikakohta itse ja osoittaa se. Asiakaspalvelu "pahoittelee asiasta koitunutta harmia".

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
23.2.2013
Huono palvelu, huono kokemus!


Kävimme verkkokaupan jätkäsaaren myymälässä tarkoituksena ostaa
uusi tietokone. Löydettyämme haluamamme koneen, saimme odotella
palvelua puolituntia, vain saadaksemme tietää että kyseinen tuote
on loppu, vaikka oli edelleen esillä.
Tämän jälkeen jouduimme odottelemaan toista myyjää kysyäksemme
voimmeko ostaa kyseisen esillä olevan kappaleen. Myyjä lupasi, että
saamme ostaa näytekappaleen ja sanoi ilmoittavansa heti kun voimme
tulla koneen hakemaan. Myyjä arveli, että voisimme hakea koneen
muutaman päivän sisällä. Kun yli viikon päästä ei kuulunut mitään,
lähetimme hänelle useita viestejä, joihin hän ei vastannut. Kahden
viikon päästä myyjä vastasi ettei voikaan myydä näytekappaleena
ollutta konetta, ilman selittelyjä tai pahoitteluja. Olimme siis
odottaneet turhaan kaksi viikkoa.. Menimme vielä kauppaan käymään
selvittämään asiaa, mutta täysin turhaan, myyjä tai kauppa ei
ottanut mitään vastuuta virheestä!

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.2.2013
ala-arvoinen


Odotin 6 viikkoa tuotetta (maksoin
sen tilatessani), joka luvattiin toimittaa 2-4 viikon sisällä.
Valitin asiasta, ja minulle ilmoitettiin että jos haluan vielä 3-5
viikkoa odottaa, niin tuotteen saa. Täysin ala-arvoista. Vaikea
oikeastaan sen enempää kommentoida, ainoa kai mitä voi kommentoida
on se että myydään ei-oota.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
10.1.2013
verkkokaupan suositusvirtalähde räjäytti firmani kovalevyt


Hain Kalasataman liikkeestä firman editointilaitteistoon uuden virtalaitteen. Pyysin myyntiavustajalta luotettavaa, kestävää ja turvallista. Valinta oli hänelle hyvin selkeä: Corsair hx1050m professional series.

Olen asentanut useisiin tietokoneisiin komponentteja aikaisemminkin ja koneen sisäiset liitännät ovat minulle hyvin tuttuja. Asennettuani Corsairin virtalähteen ohjeiden mukaisesti seuraten ohjetta vanhan virtalähteen vaihtamista uuteen jo olemassaolevassa kokoonpanossa: "Disconnect all the power
cables... and all other peripherals... Connect the SATA cables to your SATA... hard drive´s power sockets"... switch to the ON position"

Levyt eivät käynnistyneet ja lopulta otin yhteyttä atk huoltoon. Pitkän testauksen jälkeen selvisi että koneesta on kärähtänyt 4 kovalevyä hx1050en STANDARDISTA POIKKEAVIEN RISTIINKYTKETTYJEN sata powerliitäntöjen takia! Oma vikani oli, että käytin standardijohtoja.

Kirjoitin pitkän, teknisesti spesifin reklamaatioselvityksen ja ainoa vastaus jonka sain oli "...Tutustuin laitteen käyttöohjeisiin. Niiden lukemisen jälkeen asentaminen ei aiheuta kuvailtua vaaratilannetta..." Pyysin selvitystä siihen, miksi tällaisia standardista poikkevia osia edes myydään? (koska mitään lisätehoja siitä ei saa). Ei siihenkään mitään vastausta.

Koska he eivät tunnusta riskiä, todennäköistä on, että aika moni muukin tulee räjäyttämään kovalevynsä näiden "turvallisetn ja luotettavien" virtalähteiden takia. Ja verkkokaupasta tulee lyhyt, geneerinen posti, ilman vastausta yhteenkään esitettyyn kysymykseen. Tähän viestiin kielletään vastaamasta ja vastanneella henkilöllä ei ole yhteystietoja. Ei enää keskustelua.

Sivyillaan mainostavat, että: "Toisin kuin muilta kasvottomilta nettikaupoilta, meiltä Verkkokauppa.comista saat myös aidon ja parhaan palvelun ...ja asiakkaan tyytyväisyys on aina meille tärkeintä."

Päinvastoin, minua kohtaan he olivat kasvottomia, palvelu oli epäluotettavaa ja asiakkaan tyytyväisyydellä ei ole heille p***** väliä.

10 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
3.1.2013
Voin suositella


Tilasin eilen 2.1.13 Sonyn tietokoneen vaikka niitä oli enää yksi
varastossa, kuitenkin heti tänään 3.1.2013 katsoin, että se on jo
lajiteltu ja rekisteröity Itellaan. Tulee siis varmaan huomenna
SmartPostiin, jos itella nyt ei matkalla töpeksi.

Voin kuitenkin suositella verkkokauppa.comin ripeyttä viidellä
tähdellä. Ekaa kertaa sieltä tilasin ja vähän kauhuissani olin kun
olin selaillut kaikennäkösiä haukkuja foorumeilta. Voihan se olla
että itseltä kävi hyvä tuuri mutta kaikki meni verkkokauppa.comin
puolesta erittäin hyvin ja tilaan varmasti jatkossakin tarvittavat
tavarat sieltä.


3 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Verkkokauppa.com