Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

5.9.2018
huono ja vastuuton yritys


Yritys ei tiedä mitään mikä on tuotevastuu/kuluttasuoja LAKI:- siellä ei edes tiedetä mitkä on oikeat takuu ajat myytävissä tuotteissa saati sitten mitä takuu tarkoittaa:-omat kokemukseni on ettei heillä ole haluakaan palvella ja saada hyvää mieltä asiakkaalle : niin sanottu rahat pois ja painu helvettiin !!! En viitsi kertoa mitä kusetusta ja surkeeta palvelua olen saannut...vaan miksi en tule mitään ostamaan enään tästä yhdestä Suomen HUONNOIMMASTAS yrityksestä! Siellä ei tajuta kuka maksaa heidän palkkansa todellisuudessa ---ASIAKAS---!!!! MIten siellä kohdellaan asiakasta --- haista paska tyyliin,mikään ei ole heidän syy!! Heillä ei hoideta asioita niin kuin ne pitäisi hoitaa !! Vaikka heistä johtuu asioiden huono hoito niin anteeksi ei pyydetä! Asiakaspalvelu ei edes ymmärrä mitä se tarkoittaa! Listaa voisi jatkaa!!mutta eipä siitä mitään hyötyä ole !

Nämä kaikki mitä olen luotellut on tapahtunut minulle ja tällä hetkelläkin on tilanne päällä takuu asian kanssa (huvittavinta he sanovat 12 kuukautta tuotteella takuu ja valmistaja 24 kuukautta , vissiin pieni ero!!! Siellä ei suostuta hoitamaan tuotetta vaikka siinä on valmiste vika selvä koska metalli repeää, huvittavinta eivät halua todeta vikaa esim.valokuvin tai muuten - mutta he ovat valmiita myymään varaosan!!!- Olen ollut valmistajaan yhteydessä ja hekin ovat todenneet heti nähtyään kuvat metallista ,että tuote kuuluu takuun piiriin.

EN SUOSITTE KELLEKÄÄN TÄTÄ YRITYSTÄ, MUTTA KAIKKIHAN VOIVAT KOKEILLA MITEN HEITÄ KOHDELLAAN JA MITEN HEIDÄN TAKUU YM ASIAT HOIDETAAN!

ps. Poikani tilasi heiltä kotiin kuljetettuna 32 tuumaisen TV:n ja maksoi siitä kotiinkuljetus maksun-mutta tv toimitettiin postiin joka on noin 1,5 kilometrin päässä hänen kotiaan .Poikani joutui siis kantamaan tv yksin tämän matkan . TÄSSÄ oli yksi heidän hyvästä palvelustaan esimerkki POIKANI ei osta heiltä enään mitään koskaan!!! niin ja artkaapa palautettiinko hänelle kotiinkuljetus maksu???? EI!


4 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Brother
18.9.2018 11:46
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Firma mainostaa,että näinmontakymmentä tuhatta hilavitkuntinta löytyy.

Ei ihme jos asiakas saa odottaa 2 viikkoa tavaran toimitusta,vaikka tilaushetkellä löytyy tavaraa hyllystä pilvinpimein.

Tilaus on käsittelyssä,tilaus on toimituksessa,tilaus on postitettu.

Kannattaiskohan firman panostaa tilausten käsittelyyn.Vaikka muutama henkilö lisää hoitamaan hommia.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu