CDON.COM arvostelun kommentointi

12.1.2016
Cdon.comilta ei tule kuin yksi aloitusviesti, muuta ei kuulu


Tilasin joululahjatavaraa CDON.COM:in kautta. Dvd-levyt tulivat kyllä ja ehtivät pakettiin. Mutta saman lafkan kautta toimittaa tavaraa myös NordicFeel. Tilasin sieltä kolme lahjapakkausta miesten tuoksuja ja pari naisten tuoksua. Toimituksen piti hyvin ehtiä tulla ennen joulua, ja olin aikeissa postittaakin vielä eteenpäin yhden noista miestuoksujutuista. Sähköpostiini oli tullut ilmoitus CDONilta, että olen muka lähettänyt asiakaspalautuksena takaisin kaksi noita miesten lahjapakkauksia. Olin aivan huuli pyöreänä, että miten olen voinut jotain palauttaa, kun mitään ei ole edes vielä toimitettu. Kirjoitin heille palautteen, johon kopioin tuon saamani palautusviestin. Sain automaatilta ilmoituksen, että viestini on vastaanotettu ja he palaavat asiaan. Sitten alkoi joulu olla käsissä. Painelin firman chat- palveluun. Ben ilmoitti, että he eivät voi hoitaa NordicFeelin tilausten asioita, eivätkä chatissa muutenkaan asiaani, kun kerran olen jo laittanut sähköpostiakin. Voi elämä. Joulu meni. Joulun jälkeen sain sitten käsiini jostain kumman syystä erään huoltoaseman palvelupostiin toimitetun osion tilauksestani, naisten tuoksut. Jaaha, minulla kyllä oli ihan selkeästi tuossa kilometrin päässä omakin asiamiesposti, johon osoitteen mukaan lähetyksen olisi luullut tulevan. Lähetin lisää sähköpostia. Kyselin, missä ne loput tuotteet mahtavat olla. Kolme tilattu, kaksi olen muka palauttanut. Mitä on tapahtunut. Taas tuli automaattinen vastaus... kiitos, asia numero se ja se. Vastaamme 24 tunnin sisällä. Eikä sen jälkeen kuulunut mitään. Olen lähettänyt vielä yhden kyselyn. Automaattinen vastaus, asia numero se ja se. Vastaamme 24 tunnin sisällä. Eikä mitään ole kuulunut.

Ihan hiukan ihmettelen, miten pitkä se 24 tuntia on, joka alkaa paljon ennen joulua 2015, eikä vuorokausi ole umpeutunut vieläkään, vaikka nyt on jo 12.1.2016.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kati CDON
18.1.2016 15:15
  (IP-lokaatio: Bunkeflostrand, Sweden)
Hei!

Todella ikävä kuulla ettei joululahjatilaus saapunut sinulle ajoissa.

Kuulostaa siltä, että Nordic Feelin toimittama toinen paketti oli käännytetty Postin toimesta takaisin lähettäjälle, jonka vuoksi olit saanut ilmoituksen palautumisesta. Pahoittelen myös, että toimitettua osaa ei jaettu lähimpään toimipisteeseen.

Pahoittelen myös puuttuneita vastauksia asiakaspalvelustamme, ikävä kyllä asiakaspalvelumme on ollut ruuhkautunut mutta toivon että olet jo saanut vastauksen kyselyysi.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu