Nebula arvostelun kommentointi

18.11.2016
Itsetutkiskelun paikka Nebulalle


Nebula oli joskus 2000-luvun alussa yksi niistä suurista palveluntarjoajista, joihin psytyi luottamaan. Valitettavasti aika on nyt ajanut ohi. Tarjolla on vanhentunutta softaa ja hidasta rautaa. Päivitykset softaan ei onnistu pyynnöistä huolimatta. On tulossa "joskus".

Asiakaspalvelu kangertelee. Olen lähes päivittäin yhteyksissä johonkin palveluntarjoajaan. Useimmissa tapauksissa hommat tehdään heti, jopa puhelun aikana. Nebulalla jonotat ensin 10-30 min ja sitten asiasi siirretään käsittelijälle. Käsittelijä saattaa sitten hoitaa asian joskus viikon päästä, hyvällä tuurilla. Ei taida olla sellaista kertaa, etteikö olisi pitänyt vähintään 2-3 kertaa soittaa perään, että yksinkertaisinkin asia saadaan ratkaistua.

Jos kyseessä olisi yhden miehen yritys, tämän voisi vielä ymmärtää. Nyt on kyse kuitenkin yhdestä suurimmista palveluntarjoajista. Ja kalleimmista. Hinta ei mitenkään kohtaa tarjottavien palveluiden, eikä asiakaspalvelun suhteen.

Tällä hetkellä en suosittele yhdellekään asiakkaalleni. Päinvastoin, pyydän etsimään toisia vaihtoehtoja.

Toivottavasti yrityksen johto herää pian. Voisivat vaikka käydä lukemassa nämä puskarasion palautteet. Meitä huolestuneita alkaa olemaan aika paljon.


15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Nebula arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu