CDON.COM arvostelun kommentointi

15.3.2017
Cdom.com tilaus ehdot


C dom.Colin tilaus ehdot ovat niin huonot ettei kenenkään kannata tilata sieltä mitään. Sain itse väärän tuotteen ja sen palauttaminen ja vaihtaminen maksaa. Joudut itse maksamaan p ostimaksut. Jos haluat jonkun cdom.comin välittämän tuotteen tilaa se suoraan siltä toimijalta. Minulle tuli billigamobilskydiltä väärä tuote eikä vaihto onnistu ja tuote on hukattu.C dom.com on aivan turha välikäsi ja sen asiakas palvelu hidasta ja puhelin palvelua ei ole. Rahat meni enkä ole saanut tuotetta vieläkään yli kuukausi on kulunut tiauksestani.


6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Anja Nättinen
17.3.2017 15:43
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
No tilaamani tuote tuli sitten 15.3.2015 tilasin tuotteen 15.2.2017. Nyt minulla on lompakkokotelo. Piti tehdä 20 viestiä cdom.comin asiakaspalvelun kanssa ja vastausta odotella välillä 1-3 päivää. Tosin jo kerkesin ostaa torin kautta yksityiseltä kotelon soitin tuotteesta maksoin ja sain jo seuraavana päivänä postilaatikkoon.
Seppo Lampi
19.4.2017 12:44
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Uuden ostoon oli hyvä mutta ostin kerran "tehdashuolletun" ja en ollut kuntoon tyytyvöiinen :( Jos edullisesti haluaa luurin, suosittelen ostamaan käytetyn mielummin. Ainakin Swappie Suomessa myy näitä: https://www.swappie.fi/iphone-6s-ja-iphone-6s-plus/
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu