Matkavaruste.fi arvostelun kommentointi

24.5.2017
En suosittele


Tilauksen jälkeen sain tilausvahvistuksen sähköpostiin, sen jälkeen viestin, että toimitus viivästyy. Kaksi viikkoa tilauksesta selvisi, ettei tuotetta enää saa ollenkaan, joten ehdottivat kolmekymppiä kalliimpaa tuotetta korvaajaksi. Hintaeroa eivät suostuneet korvaamaan. Asiakkaana jäi tunne, että myyvät netissä halvempaa tuotetta ja yrittävät jälkeenpäin myydä kalliimman tilalle, kyllä kahdessa viikossa pitäisi pystyä asiakkaalle ilmoittamaan, löytyykö varastosta tuotetta vai ei. Tilasin loppujen lopuksi saman tuotteen halvemmalla muualta.

Vastine Matkavaruste.fi:ltä:

Hei,

Pahoittelen, että tilauksesi kanssa on käynyt näin. Yritin etsiä nimelläsi tilausta järjestelmästämme selvittääkseni asiaa. Jostain syystä en sitä löytänyt. Jos jokin tuote on meiltä loppunut, pyrimme aina tarjoamaan korvaavaa tuotetta nopeaan toimitukseen ja tapauskohtaisesti katsomme myöhästymisestä johtuvat hyvitykset.

Meillä on kattava varasto, mutta suuren valikoiman vuoksi välillä valitettavasti voi käydä niin, että jokin tuote on tilapäisesti loppunut. Varastonhallinnan ja siihen liittyvien taustajärjestelmien kehittäminen on tällä hetkellä pääprioriteettimme, jotta tälläistä ei sattuisi. Kuvaamaasi toimintaa kalliimman tuotteen tarkoituksellisesta myynnistä emme harrasta ja siinä ei olisi yrityksemme kannalta mitään mieltä.

Päätavoitteemme on tyytyväiset asiakkaat ja sitä emme saavuta kuin tilatun tuotteen nopealla toimituksella. Jos haluat, laitatko yhteystietosi osoitteeseen info@matkavaruste.fi niin katsotaan vielä mitä tässä tapauksessa on käynyt ja katsotaan myös sopiva hyvitys. Hyvää kesää!

Ystävällisin terveisin matkavaruste.fi/ Tiina Weckman


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Matkavaruste.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu