Netrauta.fi arvostelun kommentointi

10.8.2017
Älä osta mitään Netraudasta


Ostin toukokuussa pojan ylioppilasjuhliin paviljonkikatoksen Netraudasta. Se oli virheellinen (puuttui ruuvinreiät parista osasta). Juhliin tuota ei saatu kasattua. Vielä tänä päivänäkään ei ole tullut oikeita osia (kulunut kolme kuukautta ja kesä on ohi) ja vielä koskaan tämä paviljonki ei ole ollut käytössä - vain osittain kasattu runko seisoo puutarhassa.

Toimitin moneen kertaan erilaisia selvityksiä ja kuvia (vaikka oli toimitettu jo aikaisemmin), mutta asiaa ei ole saatu kuntoon. Netraudan asiakaspalvelu pomputtaa vain tahallaan, ettei tarvitsisi mitään tehdä. Tästä on vaihdettu jo parikymmentä sähköpostia, mutta ei vain onnistu!

Paviljonki maksoi yli 500 € ja nyt näitä (tai vastaavia) myydään monessa paikassa jo yli 50 % alennuksella, mutta meillä ei ole tätä vieläkään. Luulisi, että tuolla rahalla saisi hyvän tuotteen, mutta ei. Tökeröä toimintaa Netraudalta. Erittäin surkeaa asiakaspalvelua.

Suosittelen, että kukaan ei osta yleensäkään mitään Netraudasta! Sen verran asiakaspalvelu on törkeän huonoa. Itse asiassa surkein koskaan kokemani asiakaspalvelu, vaikka taloudessa ostetaan erittäin paljon verkkokaupoista ja muista kaupoista.


8 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Surkeaa toimintaa
5.3.2018 13:58
  (IP-lokaatio: Toholampi, Finland)
Tässä meidän tapaus:

Keväällä 2017 tilasimme puisen paviljongin ajatuksena laadukaampi ja paremman näköinen paviljonki vrt. metallirunkoiseen. Eli maksoimme n. 300€ “ylimääräistä”. No mitä oli vastine? Tilaus tehtiin 23.5. ja toimitusaika luvattiin 5-10 päivää. Ajatus oli päästä juhannuksena jo nauttimaan paviljongista(kesäloma). Paviljonki saapui viimein kolme viikkoa tilauksesta. 12.6. Kasaustyön aloitimme 15.6. ja huomasimme välittömästi nippuja purkaessamme että puuosat ovat todella kieroja ja haljenneita. Palaute kuvineen lähti välittömästi myyjälle. Puitahan pitää vuosi kuivattaa ennen käsittelyä. Näin olen ymmärtänyt. Olikohan näin tehty? Kului 5 päivää ja asiakaspalvelu ilmoitti että asia on välitetty eteenpäin. Parin päivän päästä aloin kysellä eteneekö asia. Lopulta 28.6.(juhannuksen jälkeen) sain vastauksen että uudet osat PITÄISI olla matkalla mutta myyjän asiakaspalvelun edustaja ei ollut varma. Asiaa hoidettiin puuosa toimittajan kautta. Toimittaja olikin halunnut välittää meille tiedon ettei osanippuja kannata avata ennen kasaamista kos jos osat ovat päivän auringossa niin niiden muoto voi olla illalla ihan erilainen!? Asia selvä, näinhän juuri olimme tehneet. No sitten tuli uusia osia joista nekin olivat osa ihan samanlailla haljenneita ja kierojakin. Ehkä hiukka paremmalla prosentilla onnistuneita kuitenkin. Myyjä tarjosi 50 euron hyvityskoodia seuraavaan ostokseen. Tähän emme suostuneet kun ei ollut tarvetta oikein millekään tlilaukselle. Sitten asia vain venyi ja venyi joka yhteydentottoon vastausta odotellessa päivä/pari. Tätä jatkui yli heinäkuun puolenvälin. Jos olisimme tienneet laadun olevan tuota luokkaa, olisimme tilanneet 300€ halvemman metallirunkoisen. Lopultahan Netrauta suostui hyvittämään laskusta 100€ pois ja tähän sitten päätimme suostua ja tehdä valmista sekundasta. Paviljonki tuli siis valmiiksi heinäkuun loppupuolellla, n. 2kk tilauksesta. Kesäloman oltua ohi jo ajat sitten. p.s. kasausohjeet olivat myös huonot, aivan kuin sivuja tai vaiheita olisi puuttunut. Sanoin tästäkin mutta en saanut uusia ohjeita tai selitystä.
Ylläolevat kommentit tukevat tätä kokemusta kyllä.
Lopulta huonon arvostelun ratkaisi Netraudan asenne reklamointiin. Viivytttelyä ja vähättelyä.
Kierrä tämä firma jos haluat sujuvaa palvelua
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Netrauta.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu