Kuljetus Frisk arvostelun kommentointi

20.9.2017
Helppo ja kohtuuhintainen tuplamuutto


Olen viime vuosina tarvinnut muuttokuljetuksia itselleni ja jälkikasvulle viitisen kertaa. Muuttofirmana olen käyttänyt Kuljetus Friskiä.

Viime syksynä jouduin evakkoon Savoon asunnnon vaihdon takia.

Kuljetus Frisk järjesti ylimääräisille huonekaluille siistin ja lämpimän varaston vuodeksi Espoossa ja toimitti kaikki pakkaustarvikkeet paikalle.

Vanha asunto oli pientalokolmio (76 m2) ja uusi kerrostalokaksio (51 m2). Firma hoiti ylimääräiset tavarat veloituksetta kierrätykseen.

Uuden asunnon valmistumisen aikataulumuutoksen takia jouduimme siirtämään lyhyellä varoitusajalla suunniteltua aikataulua kymmenen päivää ja viikonlopuksi.

Muutoksista ja viikonlopputyöstä huolimatta annettu hinta-arvio piti paikkansa ja vastaanottopäässä oli kolme apumiestä tilatun kahden asemasta.

Kuljetukset Espoo-Kuopio/Kuopio-Kauniainen kestivät kuormauksineen ja purkuineen luvatut noin 7 + 7 tuntia. Mitään ei mennyt rikki ja muutenkin muutto sujui juoheasti.

Bonuksena firma vei vielä eilen myymäni vanhan sohvan 90 km päähän 80 eurolla, koska se ei "istunut" pienempään asuntoon.

Suosittelen Kuljetus Friskiä! Todella joustavaa viiden tähden muuttopalvelua hyvällä hinta/laatu suhteella.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Kuljetus Frisk arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu