Travellink arvostelun kommentointi

25.12.2017
Varaus tehtiin, lippuja ei kirjoitettu - eikä ilmoitusta


Lentoyhtiö vahvisti jo varauksen ja kaiken piti olla ok. Ilmeisesti travellink unohti/heidän automaatti ei saanut vahvistettua lippuja. No mitään ilmoitusta ei tietenkään heiltä tullut ja oletin lippuvarausten olevan ok. Kun luottokorttia ei veloitettu, niin kysyin asiasta. Heidän mukaan lentoyhtiö ei ollut vahvistanut varausta, vaikka niin varausvahvistuksellani jo luki. Eli varaus oli lentoyhtiön puoleltani tehty, mutta travellink kämmäsi sen jotenkin. Ja asiakkaan pitäisi kuulemma tehdä vaan uusi varaus ja kalliimpaan hintaan! He itse sotkivat asian, joten hinnan olisi pitänyt olla sama. Mutta väittämällä ettei lentoyhtiö ollut vahvistanut paikkoja he yrittivät piilottaa oman osaamattomuutensa. ilmeisesti he eivät edes ymmärtäneeet, että lentoyhtiön vahvistus näkyi jo asiakkaalle tulleessa vahvistuksesta. Eli travellinkin oma virhe, mitä koitettiin piilottaa ja maksattaa asiakkaalla. Kova tinkaus, kiistäminen ja asiakkaan vähättely. Lopulta ilmoitus ”asia on meidän puolelta loppuunkäsitelty”.

Lopulta annoin periksi ja hankin liput muualta -30% halvemmalla hinnalla ja nopeammalla matkustusajalla suoraan Aasiasta.

Eikä enää koskaan travellinkin lippuja missään nimessä! Osaamatonta toimintaa, luokattoman huonot prosessit ja törkeä asiakastoimintaa (palvelusta ei voi puhua).

Nämä onnistuvat vaan sotkemaan asioita, pysykää kaukana.


6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ritva
28.4.2023 17:04
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Huijarifirma! Älkää ostako mitään vaikka edullisia tarjouksia on. Varasin hotellin, maksu meni, hotelli ilmoitti ettei ole mitään yhteistyötä tämän SUperTravelin kanssa. Kuulemma joka päivä tulee huijattuja asiakkaita. Älä siis osta hotellihuonetta SuperTravelilta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu