CDON.COM arvostelun kommentointi

18.6.2018
Ala-arvoinen asikaskokemus


Tilasin pelin (download versio) ja minulle toimitettiin koodi, jonka piti toimia Steam:ssä (tästä Steam kuviosta ei tosin tilattaessa ollut mitään mainintaa). Pelin viallisuudesta olen ollut yhteydessä CDON.com, ilman vastausta. Steam:n asiakaspalvelija sentään vastasi, mutta englanniksi ja neuvoi olemaan yhteydessä suoraan pelinkehittäjään tai etsimään vastausta erinäisistä keskustelupalstoilta. Hei haloo, minulle on myyty rikkinäinen tuote, josta olen maksanut käyvän hinnan! Käytännössä tämä on näppärä tapa ulkoistaa asiakaspalvelu.

Kiteytettynä, CDON.com toimii tässä vain viallisen tuotteen välittäjänä ja kieltäytyy ottamasta sille kuuluvaa vastuuta tavaran toimittajana. Palautus/reklamaatio ei onnistu, koska 1.reklamaatio/palautus "kaavake" edellyttää tilausnumeroa, jota "download" peleissä ei näyttäisi olevan, 2.CDON.com:n oma asiakaspalvelu ei vastaa, eikä sinne löydy edes puhelinnumeroa johon voisi soittaa, 3.toimitusehdoissa on pienellä präntillä maininta, ettei palauttaminen ole mahdollista softatuotteissa.

Itse ainakin aion jatkossa kiertää kaukaa CDON.com:n ja suosittelen samaa myös muille. Lisäksi suosittelen suhtautumaan suurella varauksella myös Steam:iin. Ainakaan sieltä on turha odottaa mitään kovin korkeatasoista asiakaspalvelua ongelmatilanteissa.


4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Juha K
28.12.2018 4:05
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tässä tapauksessa kyllä vika taitaa löytyä ostajan päästä. Steamissa ja hyvin monessa muussa paikassa kyllä lukee tieto siitä, millaiset vaatimukset ohjelmisto asettaa tietokoneelle. Näiin kannattaa tietenkinkin tutustua etukäteen.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu