Autodoc arvostelun kommentointi

29.10.2018
Välttäkää tätä firmaa


Ostin kyseiseltä firmalta autooni ajovalot, osien yksilöinti tehtiin auton rekisterinumeron perusteella.

Sain valot joista kummatkin olivat viallisia, toisessa ei toiminut manuaali sivuttaissäätö, toisessa ei toiminut sähköinen korkeussäätö. Lähetin vialliset osat takaisin omalla kustannuksellani ja oletin saavani rahani takaisin.

Väärin, alkoi noin kuukauden mittainen sähköpostirumba jossa noin 4-5 eri henkilöä vastaili minulle; pääteemana olivat että olen tilannut väärät osat jotka eivät kuulu autooni, samaan aikaan samat osat tulivat listalle kun tein uudelleen osatiedustelun autoni rekisterinumeron mukaisesti.

Laitoin oheen myös valokuvia ja täyttelin korvaus ja reklamaatiolomakkeita uskollisesti kun niitä yksi ja toinen pyysi. Lopputulos oli se, että en saanut takaisin pennin latia ja valot jäivät firmalla.

Jos satut saamaan ehjät osat voit ehkä olla tyytyväinen, mutta jos osat ovat viallisia, voit samantien heittää hyvästit rahoilesi, et tule saamaan niitä koskaan takaisin.

Nyt hyvää PR-toimintaa oli tekemässä tämän firman Hampurin toimisto, jos tilaat osia sieltä, varaudu tappioihin jos asiat eivät osu kohdilleen, en siis suosittele tätä firmaa edellä mainituista syistä. Positiivista tästä episodista ei juuri löydy, no ehkä opin olemaan käyttämättä kyseistä firmaa enää ikinä.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Puskaradio
29.10.2018 20:24
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Millä perusteella eivät palauta rahoja tai lähetä toimivia valoja?
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Autodoc arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu