MRoom arvostelun kommentointi

24.11.2018
MRoom pilalla, pelkkää paskaa tilalla.


Alunperin huikean potentiaalin omannut konsepti on pilattu ihan täysin. Olin 3 vuoden ajan Gold-jäsen ja ennen sitä Silver ja homma toimi hyvin systeemillä, että parturiin voi astella silloin kun itsestä hyvältä tuntuu. Nyt lähin liikkeeni on lopetettu, käyntimäärä rajoitettu ja muutkin lisäedut on otettu pois. Korttini meni juuri umpeen, enkä sitä enää uusi edellä mainituista syistä ja toivon, että muutkin ymmärtävät äänestää jaloillaan nousevien hintojen ja huonontuvien ehtojen takia.

Itse partureista ei ole mitään pahaa sanottavaa, aina olen saanut tukan leikattua toivottuun malliin ja ikinä ei ole parturi ollut mitään muuta kuin mukava ja ammattitaitoinen. Toivottavasti joku partureista perustaa kilpailevan konseptin samoilla eduilla kuin alunperin MRoom oli!

Ja olen siis itse käynyt aina tukan leikkaamassa tasan 2 viikon välein, en ole ylikäyttänyt etua käymällä esimerkiksi viikon välein ja juomassa ilmaisia limuja ylenpalttisesti. En ikinä ole käyttänyt yhtäkään "bonuskortin" etua ja kesän helteillä ainoastaan olen hyödyntänyt jääkaapin pieniä vichy-pulloja.


10 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Helena kettu
5.6.2020 22:11
  (IP-lokaatio: Valkeakoski, Finland)
Ei tarvitse käydä niin usein. Tule ja lähde!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu