Rajala Pro Shop arvostelun kommentointi

16.5.2019
Liikkeessä ei olekaan palautusoikeutta?


Vähän yllätyin kuin liikkeestä ostetulla kameralla ei olekaan palautusoikeutta. Eikä sitä ostotilanteessa kerrota! Tämähän yllyttää ostamaan verkosta ja varmaan sitten hintavertailun tuloksena muualta kuin Rajalalta. Kamera ihan koskematon alkeperäispakkauksessa, senverran avattu kuin liikkeessä esittelivät. Ja sitten samasta kamerasta oli julkaistu jo uudempi malli muutamia kuukausia aiemmin.Siinä mallissa olisi ollut juuri se ominaisuus, jota jo liikkeessä ostaessani sanoin tarvitsevani.Mutta mitään tietoa uudemmasta en saanut liikkeessä. Ajattelin sentään kun kävelen arvostettuun kameraliikkeeseen, kun oli matkan varrella, niin saan viime tiedon ja just sopivan kameran. Pitänee palata vanhaan hyväksikokemaani netistä hakien ja vertaillen ja tilaillen.


11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jani Lehto
17.4.2020 17:29
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Erittäin pettynyt Rajalan toimintaan.
Toimittivat meille viallisen kiinalaisen Kimbaalin FeiyuTech G6 Gimbal

Tämä rupesi kuumumaan ensimmäisellä latauksella ja oli kohta mökin polttaa. No, ajattelin että paska yksilö, niinkuin olikin. Mutta tuotereklamaatio onkin sitten kinkkisempi.

Ensinnäkään reklamaatioon ei vastattu useampaan päivään, vasta sitten kun facebookiin laitoin viestiä.

Sen jälkeen ei onnistunutkaan että lähettävät meille uuden, vaan ensinnä pitää vanha palauttaa ja pariviikkoa tai kuukautta odottaa että he ehtivät sen tutkia.

No tilasin sitten toisen ja ajattelin että he hyvittävät tilauksen sitten kun toteavat että laite on todellakin rikki. Mutta ei, eihän se niin mene. Ei voi palauttaa.

Harmittaa etten lukenut näitä Rajalan negatiivisia kokemuksia ennen kaupantekoa, sillä Gigantissa oli vastaava setuppi suunnilleen samalla hinnalla, mutta ajattelin periaatteessa pienempiä yrityksiä suosia kuin isoja ketjuja. Ei olisi kannattanut.

Uskomatonta kuinka surkea asiakaspalvelu ja ennen kaikkea reklamaatioiden hoito liikkeessä on. Oli kyllä viimeinen kerta kun kyseisestä puljusta mitään ostaa.

Varoitus muillekin, jos tulee kameroiden tai muiden Rajalasta hankittujen tuotteiden kanssa ongelmia, niin näyttää vahvasti siltä, että jää kuluttajan tappioksi, niillä ei ole pienintäkään aikomusta ilman oikeusteitä tehdä asian eteen mitään.

Harmi että suomalainen firma käyttäytyy kuin kiinan alibaba lafkat. Tosin kiinaromuahan ne myyvät, varmaan takuuehdotkin kopioitu kiinasta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rajala Pro Shop arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu