Gigantti arvostelun kommentointi

4.10.2019
Kotiin kuljetus ja asennuspalvelu


Ostimme Boschin tiskikoneen Tammiston Gigantista pari viikkoa sitten. Malli on uusi ja kalleimmasta päästä. Ostohetkellä yritimme hieman tinkiä hinnasta. Myyjä tarjosi " alennukseksi " ilmaisen kotiin kuljetuksen sekä asennuspalvelun ja vanhan koneen poisviennin. No tyydyimme tähän ja teimme kaupat. Myyjä varmisti vielä, että laitetaanko 1m vai 1.5m letkulla, johon vastasin, että 1,5m. Kuljetus ja asennuspäiväksi sovittiin perjantai 4.10.2019. Ennen poistumista liikkeestä huomasin vielä viinilaseille tarkoitetun " pesutelineen " ja kysyin vaimoltani, että haluatko myös tuollaisen. Myyjä sanoi siihen heti, että kyseinen tuote maksaa 49.50 EUR. Vaimo päätti, että emme tarvitse tuotetta. Asennus / kuljetuspalvelu tuli sovittuna päivänä paikalle, mutta heti pihalla katsoin, että nyt näyttää hieman epäilyttävältä. Autosta tuli kaksi nuorta miehen alkua, joista toinen oli kuskina ( hän ei puhunut mitään. Ei edes tervehtinyt ). Toinen sensijaan oli hyvinkin puhelias, mutta hänellä oli hyvin " poissaolevat " silmät. Jopa juopuneen näköiset. Tervehtimisen jälkeen oli seuraava lause: olisko tarjota tupakkaa. Sisälle päästyään katseli sähköistä hanaamme ja sanoi: jaahas. Sen jälkeen alkoi keksimällä keksiä syitä, jotta asennusta ei voitaisi tehdä. 1. Nyt meillä on kyllä liian lyhyet letkut. Ei voida asentaa ( vaikka välissä oli vain 600mm:n laatikosto ). No mittanauhalla näytin, että riittää hyvin.2. Vuotovahti ei mahdu tuosta letkuille tehdystä reiästä. Ei voida asentaa. Sanoin, että suurennan reikää. Ottaa n.2min 3. Pistorasia on puoliksi kaapin pohjalevyn alla. Ei voida asentaa. Sanoin, että siirrän rasian ylöspäin. Ottaa n.5min. Tämän jälkeen asennuspalvelu kärräsi vanhan koneen autoon ja lähti pois???

Kun pojat olivat lähteneet, niin minulta meni 15 minuuttia siihen, kun suurensin reikää, siirsin pistorasian, asensin koneen paikalleen ja kytkin käyttövalmiiksi. Ja hyvin toimii. Pisteenä kaikelle huomasimme, että koneen sisällä oli viinilasiteline. Se kuului tähän konemalliin automaattisesti... Hyvin toimii kone, mutta mikään muu ei tässä kaupassa ja palvelussa saa kiitosta. Vähän, kun vielä selvittelin asiaa, niin tuo asennuspalvelun ammattitaito on tosiaan ajokortin varassa, eli nämä ovat logistiikka firmoja. Kuskeilla ei ole mitään koulutusta lvi-puolelta, eikä myöskään kodinkoneasentajan puolelta. Ammattikuski päättää vaan laajentaa " ammattitaitoaan " asennuspuolelle jne...Ei siis ihme, että tuli jännäkakka, kun kohteessa olikin sähkötoiminen hana. Eli vaatii hieman enemmän tietämystä, kun perinteinen malli.

En suosittele.


12 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


sitä vaan
14.11.2019 12:25
  (IP-lokaatio: Hämeenlinna, Finland)
Huomauttamista palvelun laadusta löytyy, mutta valitettavasti se ei ole astianpesukoneasennusfirman tehtävä tehdä remonttia keittiössäsi, jotta kone voidaan ylipäätänsä asentaa paikalleen. Mikäli sinun keittiösi on sellainen, että siihen ei voi asentaan normien mukaisesti konetta on asukkaan tehtävä tehdä vaadittava remontti ensin ja vasta sitten ottaa asennus.
gdghrd
7.3.2020 22:23
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Jos koneen asennus normaalisti maksaa 20-40euroa niin turha odottaa mitään ammattilaisia. Oikeat ammattilaiset laskuttaa vähintään satasia. Jos haluaa paskasti asennettuja koneita niin gigantista sitten.
Samoja kokemuksia
18.6.2020 11:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Joo, ostettiin kanssa astianpesukone kotiinkuljetuksella ja asennuksella. Myymälässä vielä kysyin myyjältä, että kerro kaikki asennusvaatimukset. Kertoi paljon, mutta jätti kertomatta, että pitää ostaa tuohon malliin toinen pidempi letku lisäksi. Asennusvaiheessa huomattiin, että letkut on liian lyhyet (alle 1m) ja eikun gigantista hakemaan jatkoletkut ja tilaamaan uusi asennuskerta.

Eivät suostuneet hyvittämään mitään, vaikka ostotilanteessa olisi pitänyt kertoa jatkopalan tarpeesta, kun tivattiin asennusehtoja.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu