Gigantti arvostelun kommentointi

18.2.2020
En suosittele


En juuri käy Gigantissa, mutta vuoden alussa kävin ostamassa työpuhelimen ja asiakaspalevelija kysyi, jos voisi tarkistaa minun henkilökohtaisen liittymän tietoja, että jos heiltä löytyisi edulllisempi liittymä. Suostuin. Hän alkoi kauppaamaan huolenpitopalvelua. Tehtiin nopeasti sopimus huolenpitopalvelun erämaksuista. Missään vaiheessa hän ei sanonut, että tätä sopimusta ei voi perua. Halusin parin päivän mietinnän jälkeen perua, mutta se ei onnistunut. Soitin heidän asiakapalveluun, mutta he sanoivat, että pitää mennä sinne samaan liikkeeseen josta sen oli hankkinut. Kävin sitten siellä, mutta sekään ei auttanut. Siellä sanottiin, että ehdot näkyvät heidän kotisivuilla. Eihän siinä ostotilanteessa tullut mieleenkään, että olisi pitänyt lukea ehdot heidän kotisivuilta. Mielestäni tämä oli törkeää harhaanjohtamista. Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja he sanoivat, jos asia ei etene, niin kannattaa ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan. Pyysin uudestaan yhteydenottoa Gigantista, mutta asia ei ole edennyt eteenpäin kahdessa kuukaudessa ja nyt tuli lasku siitä huolenpitopalvelusta. Saa nähdä mitä tässä tapahtuu. Varoituksen sana muille heidän asiakaspalvelusta. Tästä jäi tosi ikävä fiilis.


16 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tamara Vasiljeva
27.2.2020 15:44
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minullakin eritäin huonot kokemukset gigantista.
joo o
7.3.2020 22:16
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Ohan tuo gigantti ihan perseestä koko kauppa. Kenenkään ei sinne kannata mennä.
BQ24
31.3.2020 11:49
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Gigantin työntekijöiden tilinauhoissa lukee.
Se on vaan tyhmää maksaa liikaa.

Asiakaspalvelut senmukaisia.
Helmi
23.10.2020 17:13
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Koin samoin törkeää vedätystä tuossa huolenpitosopimuksen kaupassa. Olisin jo samana päivänä halunnut perua tuon huolenpitosopimuskaupan (joka siis onkin jonkinlainen luottosopumusasia ja kotona tutkittuani asiaa se vaikutti kalliilta ja sitovalta - 2 vuotta olisin myös sidottu DNA: n liittymään). Soitin minua palvelleelle myyjälle, joka useaan kertaan valehteli, että tuota kauppaa ei mitenkään voi perua ja että hän mielellään sen tekisi jos voisi. Pyysin hänen esimiehensä yhteystietoja, sanoin vieväni asian viranomaiselle, koska allekirjoittamassani sopimuspaperissa lukee ihan selvästi viimeisellä sivulla, että tehdyn luottosopumuksen voi peruuttaa 14 (tai 10, en muista) vuorokauden kuluessa kaupan tekemisestä. Kysyin, että miten hän tämän ymmärtää ja uhkailin lisää viranomaisilla jne. Lopuksi sanoi sitten että asia selvä, perutaan kauppa ja melkein löi luurin korvaan. Tuskin yksittäinen myyjä toimii näin ilman esimiehen ja Gigantin yleistä ohjeistusta. Tein myös ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle.
Matti
15.2.2021 18:34
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Lopetin asioimisen Gigantissa koska en enää jaksa kokea sitä "pujottelua" sekä kusetusta myymälässä.
Olin ostamassa nappikuulokkeita niin minulla haluttiin kaupata puh-liittymä ja tietoturvaa/viruspakettia.
Myyjä teki hyvän tarjouksen Dna:n uudesta puhelin liittymästä/laajakaistasta johon suostuin. Halusin vielä varmistaa seuraavana päivänä Dna asiakaspalvelusta tilauksen yksityiskohdat. Yllätys yllätys.....Myyjä olikin perunut tämän edullisen laajakaistaliittymän sekä irtisanonut minun vanhan liittymän. Minulla ei siis ollut enää laajakaistaliittymää ja jouduin hankkimaan uuden kalliimman liittymän...
Siis...ei enää Giganttiin kun on se tyhmää maksaa liikaa.
Minna
29.11.2021 2:36
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Mua taidettiin vedättää Gigantissa. He vaihtoivat littymäni hieman edullisempaan. Sitten tarjosivat virustorjunta Gigantin kautta. Käsitin, että kyseessä sama virustorjunta, vaan se olisikin McAfee. Se tuli loppuvaiheessa tietooni. No ei se mitään, mutta käsitin että he tarjoavat ilmaiset huollot, jos tarvitsen. Niin minulle sanottiin. Nyt tuli lasku huolenpitopalvelusta 36 kk:n ajalle puhelimesta. HALOO! EI MIKÄÄN PIENI LASKU. 284,40 EUR. Melkein 300. Vai ilmainen ??
Laitoin Gigantin viesteihin vastauksen, että Perun tämän sopimuksen. Mutta niihin viesteihin ei voi vastata. Ne on Blocked. Oli todella mukava iloinen myyjä. Kyllä mun ois pitänyt tajuta, että on jotain mättää, kun sitä hoidettiin niin hirveällä hulinalla.
Minna
29.11.2021 13:36
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ajattelin vielä hankkia keittiön Gigantista. Hurjaa...
Minna
29.11.2021 18:16
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hermostuin kaupassa. Ei auttanut edes suuttua. Sanoi, että kutsuu vartijat poistamaan mut kaupasta. Eivät peru. Sitova rosvous. Säästän tuli n D mmsn jostain. Giganttia ei ole mulle enää olemassa. Mun pitää maksaa tällainen huijaus. Tuho tulee jälleen yrityksen sisältä. Olisin ostanut keittiön ja laitteet. Nyt en mitään, koska en osta, kun mua huijattiin tavallaan. Gigantti alkaa luisua alamäkeä. Hirveä määrä negatiivista palautetta. Outoa.
Petri Härkönen
6.6.2022 20:01
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
70-vuotias äitini osti puhelimen Lielahden Gigantti myymälästä ja hänelle myytiin samalla McAfee SAMOBILE36 huolenpitopalvelu 36kk x 7.90€ =284.40€. ("Planeetan surkein ohjelmisto jossa lähetetään huijausviestejä McAfeen nimissä").

Kun huomasin sopimuslapun pöydällä niin hermostuin siitä että hänelle oli myyty palvelu josta hän ei mitään tiedä eikä sitä muutenkaan tarvitse koska ei juurikaan internettiä käytä.

Noh, sopimuksessa lukee kuitenkin että "Teillä on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa" joten soitin asiakaspalveluun peruakseni sopimuksen.

Gigantin asiakaspalvelusta vastattiin että sopimusta ei voi perua asiakaspalvelu numerossa vaan pitäisi soittaa Lielahden Giganttiin.

Seuraavaksi soitin Lielahden Giganttiin ja siellä sanottiin että sopimusta joka on tehty kasvotusten ei voi enään perua ja tarjosivat hyvitykseksi 30€ lahjakorttia. En suostunut tähän vaan halusin peruuttaa sopimuksen.

Jouduin soittamaan ja vastaamaan kymmeniin puheluihin ennen kuin sain yhteyden kyseiseen myyjään joka oli myynyt tämän 300€ maksavan palvelun 150€ puhelimeen vanhukselle joka käyttää nettiä ainoastaan tarkkaillakseen Bussi Mannisen tulevia matkoja.

Myyjä väitti että sopimusta ei voi perua ja sanoi vertauskuvana "Että ei hänkään vaihda omia auton renkaita vaikka osaisi, vaan vie ne vaihdettavaksi korjaamolle".

En tiedä mitä tämä vertauskuva tarkoitti, mutta ilmeisesti ylimääräistä rahaa ainakin on.

Soitin vielä luoton laskuttajalle (Collector Bank AB) ja he sanoivat että Gigantin kuuluu purkaa sopimus, mutta se ei vaan onnistu.

Itse en ainakaan osta elämässäni enään mitään Gigantin myymälöistä.

ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ VANHEMPIANNE YKSIN PUHELIN OSTOKSILLE GIGANTTI MYYMÄLÖIHIN!!
Petri Härkönen
9.6.2022 13:51
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Gigantti veloitti tämän lisäksi vielä 79€uron asennus maksun joka tarkoitti käytännössä sitä että he laittoivat puhelimen päälle. Jos Gigantin myyjällä olisi edes vähän myötätuntoa asiakasta kohtaan hän kysyisi vaikka että onko olemassa läheisiä ketkä auttavat puhelimen kanssa..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu