Konsolinet arvostelun kommentointi

27.3.2020
Ennakkotilaus epäonnistui


Tämä tapahtui maaliskuussa 2020. Tilasimme ennakkotilaustuotteen Klarna Laskulla. Halusimme tilata tuotteen ennakkoon, jotta saisimme tuotteen varmasti, sillä sille oli paljon kysyntää ja oli epävarmaa, riittääkö tuotetta jälkeenpäin, mutta otimme Klarna Laskun maksujoustavuuden vuoksi. Kuvauksessa luki, että tuote luvataan postittaa julkaisupäiväksi.

Pari päivää ennen julkaisupäivää useat peliliikkeet julkaisivat kuvia tuotteesta sosiaalisessa mediassa, eli tuotetta oli saapunut Suomeen. Jäimme odottamaan tuotteen saapumista. Tuotteen julkaisupäivänä tuli sähköpostiviesti, jossa ilmoitettiin, että Klarna-lasku oli epäonnistunut (mitä meille ei ole koskaan ennen käynyt) ja Konsolinet oli omatoimisesti vaihtanut maksutavaksi Ennakkomaksun, ja kysyi nyt maksammeko tuotteen vai perummeko tilauksen.

Konsolinetillä oli mahdollisuus ottaa yhteyttä ennen julkaisupäivää, jotta tuote varmasti saapuisi ajallaan. Nyt Konsolinet oli viivästyttänyt tilannetta julkaisupäivään ja omatoimisesti muuttanut maksutavan kysymättä asiasta, ja vaati joko välitöntä maksua tai tilauksen perumista. Päätimme perua tilauksen ja käydä hakemassa tuotteen välittömästi muualta, jotta saisimme tuotteen julkaisupäiväksi käyttöön.

Tämä oli ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kokemukseni Konsolinetin kanssa.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tuntematon
22.12.2020 20:56
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin muutaman jutun Konsolinetistä. Otimme pikatoimituksen, joka maksaa yli 20€. Eli olisi pitänyt tulla jo seuraavana päivänä. No tässä nyt on kolmisen viikkoa tilausta odotellut, eikä tilauksesta ole kuullut mitään.
En valitettavasti voi suositella
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Konsolinet arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu