Gigantti arvostelun kommentointi

23.11.2020
Iha paska palvelu


Vein kuulokkeet vaihtoon jossa oli takku kuulokkeista ei siis ääni kuulunut kunnolla myyjä sanoi että sen pitää lähettä huolton vaikka sanoin että siinä on takku häntä ei silit kiinostanut ja parin päivän päästä tuli viesti että kuulokket voi noutaa kun menin hakemaan kuulokket pyysivät maksaa 30€ vaikka kun vein kuulokket myyjä ei maininut rahasta mitään ja laitto väkisin kuulokket huoltoon jota kautta pyrkivät saamaan rahaa paska palvelu ja voin ihan hyvin tehdä rikosilmotuksen muutenkin aina kun tilaan netistä jotain kun menen maksamaan pyrkivät myymään minulle kallimaan tuotten jne... älkäö ostako mitään gigantista.


8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Maria
23.11.2020 20:13
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Minulle on tehty tämä sama juttu joskus sen takia en ostaa enää mitään gigantista
Jari
8.12.2020 16:09
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Takku kuulokkeissa?
Pentti Liimatainen
13.9.2021 12:10
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ihmiset eivät oikein tunnu ymmärtävän termiä "takuu". Takuu on laitevalmistajan antama lupaus siitä, että laitevalmistaja vastaa laitteen normaalissa käytössä ilmenevistä ongelmista.

Takuu EI siis kata laitteen normaalin käytön ulkopuolisia vaurioita tai toimintahäiriöitä, kuten fyysiset vauriot. Näissä auttaa vakuutus.

Riippuen yrityksestä, tuotteesta sekä laitevalmistajasta, tuote saatetaan joskus vaihtaa heti paikan päällä uuteen. Takuu ei kuitenkaan terminä tarkoita, että yrityksellä olisi mitään velvoitetta tehdä näin.

Asia toimii jälleenmyyntiyrityksissä jotakuinkin näin:
1. Asiakaspalvelija ottaa huollon vastaan
2. Laite lähetetään laitevalmistajan hyväksymään huoltoon, jossa vian tai ongelman takuunalaisuus tarkistetaan
3. Jos vika havaitaan takuunalaiseksi, laite joko korjataan tai laitevalmistaja maksaa jälleenmyyjälle ostohinnan takaisin.
4. Tämän jälkeen jälleenmyyjä antaa asiakkaalle takaisin korjatun tuotteen, vaihtaa sen uuteen vastaavaan tai hyvittää ostohinnan.

Jos vika ei huoltoliikkeen mukaan ole takuunalainen, lähettää huoltoliike tästä toisinaan tarkastus- ja kuljetusmaksut asiakkaalle maksettavaksi. Joka tapauksessa, huoltoliike ei korvaa tai korjaa rikkinäistä laitetta, jos vaurio ei ole normaalin käytön mukainen.

Jälleenmyyntiyritys toimii tässä asiassa välikätenä, eikä vastaa huollosta aiheutuvista kustannuksista. Jälleenmyyntiyritys korvaa tuotteen yleensä vain silloin, jos tietää saavansa itse laitevalmistajalta siitä rahat takaisin.

Kiteytettynä; jälleenmyyntiyritys korvaa tuotteen vain, jos siinä havaittu vika on takuunalainen. Jotta vian takuunalaisuus voidaan selvittää, tulee laitteen käydä huollossa tarkistettavana (huolto pystyy mm. tarkistamaan asiakkaiden aiheuttamat, päällepäin näkymättömät vauriot, kuten kosteus- ja mekaaniset vauriot).

Hupaisia asioita, joita itse olen saanut kuulla vastaavanlaisen yrityksen huoltotiskillä;

1. "Istuin kännykän päälle, kun se oli takataskussa. Meneehän tämä takuuseen? Kyllä tämän kännykän pitäisi kestää enemmän!"
2. "Tiputin kännykän asfalttiin ja se ei enää toimi. Tämä varmaan kuuluu takuuseen?"
3. "Runnoin kännykän laturiporttia vääränlaisella laturille ja se taittui pilalle. Tämähän menee sen takuun piikkiin?"
4. "Tiputin sähkölaitteen veteen. Takuu varmaan korvaa tämän?"

Näitä löytyisi rutkasti lisääkin.

Kiteyttäkää tästä nyt ainakin takuun ja vakuutuksen erot.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu