Grillikauppa.com arvostelun kommentointi

4.5.2022
Väärä grilli pihalla. Asiakaspalveluun sp muuri


Tilasin grillin Grillikauppa.com liikkeestä. Mainoksessa luvattiin toimitusta vielä vapuksi kotiin. Grillihän sieltä tulikin kolmessa päivässä niinkuin luvattiin, mutta laatikon avattuani huomasin nopeasti ettei tuote ollut tilaamani grilli vaan edullisempi väritön grilli. Soitettuani väärästä tuotteesta lupasivat olla nopeasti yhteydessä asiakaspalvelusta. Seuraavana päivänä tiedustelin uudelleen miten toimitaan ja ihmettelin kun ei olla oltukaan yhteydessä väärästä tuotteesta nopeasti niinkuin luvattiin. Turhaan kyttäsin kaksi päivää. Perjantaina kysyivät kuvia yllätysähköpostin välityksellä ja lähetin kuvat ja totesivat itsekin tuotteen vääräksi ja ilmoittivat taas sähköpostin välityksellä hakevansa seuraavalla viikolla grillin pois jonka jälkeen lähettävät tilaamani tuotteen. Jo toista viikkoa kyttäystä riitti. Väärä grilli nokottaa pihalla edelleen eikä aspan lupaasta tuotteen hausta ole kuulunut muuta kuin maanantaina tullut uusi viesti haun tilaamisesta... Erikoista ettei asiakaspalvelu ole oikeasti yhteydessä asiakkaaseen, sp:n välityksellä moni asia jää epäselväksi. Ilmeisesti kun kaikki sattuu menemään putkeen niin silloin homma toimii, mutta kun ei, niin aspa ei onnistu. Ei enää tämän firman palveluksia.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jarkko Arolpuhi
6.5.2022 12:37
  (IP-lokaatio: Lappeenranta, Finland)
Nyt näyttää siltä ettei kauppias näe tärkeäksi hoitaa loppuun velvoitteitaan. Palautuksia ei näy eikä vastauksia saa aspastakaan.
Hannu Lehtinen
7.7.2022 15:59
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minulle kävi vähän samalla tavalla kuin sinulla. Tilasin mustan grillin ja rosterin. Grillikaupasta sanottiin vaan, että rosteri on hieno grilli ja asia jäi siihen. Ks. myös arvosteluni Grilli kaupan touhuista. Tämä on firma, jonka kanssa en ole enää ikinä missään tekemisissä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Grillikauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu