Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

3.7.2013
Toimitukseen lähtö hidastunut 1 päivällä tänä vuonna


Tilasin koko vuoden 2012 ja myös kuluvana vuonna verkkokauppa.comista melkein 1-2 tilausta per kuukausi.

Tänä vuonna on tuntunut useamman kerran, että tilaukset vielä kerätään varastosta nopeasti ja postitusosastokin saa kerätyt tavarat vuorokaudessa pussiin/laatikkoon, mutta sitten homma pysähtyy poiskuljetuksen odottamiseen. Mainostavat että lähetyksiä vietäisiin heiltä ulos useampikin kertoja päivässä ja myöhäänkin, mutta näköjään todellinen muutos verrattuna 2011-2012 (lukuunottamatta verkkokauppa.comin muuttoa jolloin toimitukset takkusivat yli puoli vuotta) on ollut palvelutason heikennys.

Voisi olettaa että jos verkkokaupalta tulee ilmoitus että "tilauksenne on käsitelty ja postitettu", että jos tämä tieto tulee ennen klo 16, niin paketti ehtisi näinkin isolta Postin palveluiden käyttäjältä vielä samana päivänä kuljetukseen. Nyt on useamman kerran tullut ilmoitus selvästi aiemmin (esim. klo 14) ja ihan juuri tänään klo 9:21 mutta siltikään paketti ei ole klo 23:07 tietojen mukaan ehtinyt Postin kuljetukseen (lähetysseuranta paljastaa että vain ennakkoilmoitus rekisteröity).

Käytännön vaikutus on että paketin saapuminen viivästyy tarpeettomasti yhdellä vuorokaudella siitä mitä kohtuudella voisi toimitusajan odottaa olevan.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu