Kodin1 arvostelut ja kokemukset | Puskaradio
Kategoriat / Verkkokaupat / Koti ja sisustus

Kodin1

(0.5): 0.5 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Valikoimaan kuuluu lähes kaikkea, mikä liittyy sisustamiseen, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Tarjoamme laatua järkevään hintaan." 


Kirjoita arvostelu!


www.kodin1.com

 
1.8.2018
Huomioikaa että kodin1 ei toimita tuotetta kotiin asti!!


Eli älkää tehkö samaa virhettä kuin minä, että oletatte kotiin kuljetuksen olevan itsestäänselvyys.

Tilasin sohvan ja tosiaan vasta hakoselta(jonka toiminnassa ei mitään valittamista) saamassani viestissä luki, että tuote toimitetaan kadunvarteen. Vaikka raavas mies olenkin, niin oli melkoinen urakka saada sohva yksin kerrostaloasuntoon...

Mielestäni Kodin1 ei ilmoita tarpeeksi selkeästi vajavaisesta "toimituksestaan"

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.2.2018
pettynyt


ÄLKÄÄ TILATKO KODIN1:STÄ!! Mietin loppuvuodesta 2017 että uskallankohan tilata Kodin1:stä sohvapöytää, kun osa oli antanut huonoa palautetta että esim etukäteen maksun jälkeen tuote ei ole tullutkaan. Tein siis niin että otin laskulle jolloin mun ei tarvitsisi pyytää rahoja takaisin. Noh, tuote tuli kyllä mutta nyt tiedän miksi ÄLKÄÄ KOSKAAN TILATKO KODIN1STÄ!. Ihmettelin miksi sain maksuvaatimuksen Svea perinnältä, jossa oli pöydän hinta + 10,43€ maksukehotushintaa. Laitoin viestiä että laskua ei ole tullut (tiedän koska laitetaan joka ainoa kirje pöydälle kunnes tarkistetaan ne mainoksiksi)

Esim Elisalla ne laskun tulematta jättämisestä korvasi mun maksuvaatimuksen. No, sain viestin Svealta että ne ei korvaa mitään, koska muka ovat lähettäneet laskun ja huomautuskirjeen(viimeksi mainitun posti virheellisesti laittoi vanhaan kämppääni). En oo siis saanut kumpaakaan, pelkän maksuvaatimuksen. Nyt tiedän miksi tuolta en tilaa enää ikinä. Syyttivät postia / sitä ettei uusi asukas vienyt kuorta takaisin postiin. Ihanku se olis hänen vika...

0 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.6.2016
Jos tuotetta ei ole hyllyssä ei kannata tilata


Ale tuotetta ei ollut hyllyssä, mutta myyjä lupasi tilata keskusvarastolta, missä sitä vielä oli. Kuukauden jälkeen, mitään ei ole sen jälkeen asiasta kuulunut eikä asiakaspalveluun ei saa yhteyttä. Jos tuotetta ei ole hyllyssä ei Kodin1:stä kannata ostaa mitään, eikä varsinkaan verkkokaupasta, jossa toimitus kestää 1-2 viikkoa ei 2-3 päivää, mitä mainostetaan sivuilla.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
7.1.2016
Nettikaupan palvelu surkeaa


Ala-arvoista palvelua Kodin1 nettikaupassa. Olin ostamassa tuotetta ja sivuston virheen takia alennuskoodi ei toiminut. Asiakaspalvelun vastaus kesti 5 pv, jolloin tuote oli jo myyty loppuun. En aio enää ostaa mitään kyseisestä verkkokaupasta tai sen myymälöistä. Kinastelin asiakaspalvelun kanssa asiasta ja muuta vastausta ei tule kuin ohjeita tyhjentää välimuisti ja voivottelua.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Kodin1