Anu Hautaviita

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Telia Inmics-Nebula

Surkeaa asiakaspalvelua


Oma kynnykseni palvelun arvostelemiseen on korkea enkä sitä yleensä tee. Nyt on kuitenkin pakko sanoa että Nebulalta sain "palvelua" jonka laatua on vaikea alittaa. Asiakastukihenkilö oli aidosti närkästynyt kun kysyin neuvoa yrityksemme Nebulalta ostaman tuotteen asennukseen, pystyi kuitenkin närkästykseltään sanomaan että suoraan tuotteen valmistajaan on "sallittua ottaa yhteyttä". Tämä siis jos kuulin oikein, tukihenkilö puhui niin hiljaa että oli vaikea kuulla hänen puhettaan. Olin jo aiemmin ollut yhtedessä samasta asiasta Nebulan "tukeen", josta oli sanottu että asiasta ollaan oltu yhteydessä tuotteen valmistajaan. Tukihenkilö ei tiennyt tämän pyynnön tilannetta koska "ei ollut itse sitä tehnyt". Ilmeisesti Nebulalla ei tiedetä mitä eri tukihenkilöt tekevät, eikä aiemmin tavoitetun henkilön kanssa ollut mahdollista päästä puhumaan.

On vielä sanottava että tämäkin negatiivinen arvostelu olisi jäänyt kirjoittamatta jos aiemmin yrityksenä Nebulalta saamamme palvelu ei olisi säännöllisesti ala-arvoista.

En missään nimessä suosittele Nebulaa kenellekään, jos vaan vaihtoehtoja on.


Vuosaaren ATK

Rikkoi korjausarviointiinlähetetyt laitteet, eikä korvannut.


Rikkoi korjausarviointiinlähetetyt laitteet, otti maksua tarkistuksesta, eikä korvannut tekemäänsä vahinkoa.


Multitronic

nopea toimitus


tilasin tuotteen paikalliseen liikkeeseen lounasaikaan. tuotetta oli keskusvarastossa saatavilla. samana päivä sain noutaa sen, kun ilmoittivat tekstarina tuotteen saapuneen. olipas sukkelaa toimintaa! :)


Matkavaruste.fi

Hidas, Ei toimita


Reilu viikko tilauksen kuluttua minulle lähetettiin viesti, että osaa tuotteista ei voida toimittaa, koska ne ovat loppu tukkurilta.

Ehdottivat toista tuotetta tilalle. Eivät suostuneet toimittamaan samaan hintaan kuin alunperin tilaamani vastaavat tuotteet (joita piti olla tilattavissa). Ei kanna omaa vastuutaan siitä, että ei kykene toimittamaan myymiään tuotteita. Kyse muutamasta eurosta ja periaatteesta.

En voi suositella. Katselen vastaavat tuotteet jostain muualta - tee sinäkin niin.


TT-Kauppa.fi

Toimii,


Hyvin toimii..nopea toimitus.


Von Sin Tattoo

Oikein hyvä tuli


Aika vähän näyttää olevan arvosteluja, palaute on tärkeää joten tässä omani.

Kuvasta tuli jopa parempi mitä oletin, sai hyvin kiinni siitä mitä tarkoitin. Tatuoinnin suunnitteeluun ei mennyt kovin pitkään ja niinkin lyhyen ajan jälkeen sai jopa mun omaa persoonaa kuvaan. Hinta sovittiin alustavasti ja se tarkentui sitten silloin kun työ tehtiin (tuli suurempi mitä ensin ajattelin). Hyvää palvelua ja hyvää jälkeä. Uskallan suositella.

Lisäisin vielä, että oma tatuointini tehtiin keväällä 2014.